Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto muškarci toliko vole ženske grudi?  (Pročitano 37509 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia 
Otkrila sam!!!!
Sluze im kao najmekaniji jastucic , za njihovu glavicu
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sony 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Apple 15
SVE ŠTO NISTE ZNALI
15 zanimljivih činjenica o ženskim grudima

Znate li koliko prosječno teže ženske grudi? Kako grudi održati jedrima? Mogu li silikoni izazvati suicidalno ponašanje? Otkrivamo vam odgovore na ta i brojna druga pitanja o ženskim grudima
Ženske grudi uvijek su zanimljiva tema, posebno muškom rodu. Iako svi misle da znaju sve o njima, činjenica je da još uvijek postoje mnoge zagonetne stvari koje se tek u novije vrijeme otkrivaju. Vrijeme je da ih doznate i vi…

1. Jedna dojka prosječno teži oko pola kilograma i sadržava oko pet posto ukupne tjelesne masti.

2. Baš kao i penis, i dojka nabuja za vrijeme seksualnog uzbuđenja.

3. Prosječna ženska bradavica tijekom seksa naraste više od jednog centimetra.

4. Prosječna veličina ženskih grudi je 36 C, što pokazuje da žene danas imaju veće grudi. Naime, prije samo nekoliko godina prosječna veličina bila je 34 B.

5. U srednjem vijeku privlačnim grudima smatrane su one s velikim razmakom između dojki, dok se danas ljepšima smatraju one kod kojih je taj razmak minimalan.

6. Velike grudi danas su očito na cijeni s obzirom na to da je najčešća estetska operacija u svijetu upravo povećanje grudi.

7. Kod žena koje u grudi stave implantate tri puta se povećava rizik od suicida, pokazalo je to opsežno američko istraživanje iz 2007. godine. Ne zna se točno zašto, ali stručnjaci smatraju da je to zbog određenih toksina koji se nalaze u implatatima.

8. Želite imati lijepe grudi koje će dugo biti jedre i uspravne? Obavezno prestanite pušiti! Naime, pušenje dokazano pridonosi spuštanju grudi.

9. Žene, za razliku od muškaraca, na nekim plažama ne smiju hodati u toplesu. Kako bi se ispravila ta nepravda, osnovana je internetska stranica GoTopless.org koja promovira žensko pravo hodanja u toplesu.

10. Nijedna žena nema grudi identične veličine. Kako pokazuju istraživanja, najčešće je lijeva dojka veća od desne.

11. Brojna su istraživanja pokazala da su grudi prvo što muškarci primijete na ženi. I nije neka novost, zar ne?!

12. Istraživanje koje je provela tvrtka donjeg rublja Triumph, pokazalo je da najveće grudi u Europi imaju Britanke. Više od polovice tamošnjih žena ima košaricu D. Na drugom mjestu su Dankinje, a na trećem Nizozemke. Zanimljivo je da najmanje grudi imaju Talijanke, koje su na glasu kao rasne žene.

13. U 20-ima ženske grudi sadržavaju mast, mliječne žlijezde i kolagen. Međutim, s godinama posljednje dvije sastavnice nestaju, a ostaje samo mast. Zato grudi padaju.

14. Ženske grudi tijekom mjesec dana značajno se mijenjaju, ovisno o mjesečnom ciklusu žene i utjecaju hormona. Najmekše su odmah nakon mjesečnice, najseksipilnije su sredinom perioda, i to zbog iznimno izraženih bradavica, a tijekom mjesečnice su vrlo osjetljive, pa čak i bolne.

15. Neke žene boje se spavati na trbuhu da im se grudi ne spljošte. Premda se takvo što neće dogoditi, ipak bi s vremenom vaše grudi mogle promijeniti oblik. Naravno, pod uvjetom da spavate svake noći na trbuhu.

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ja sam postavila ovaj tekst pre nekog vremena i sad ga nema.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Cuj povecaju se toko seksualnog odnosa?!? Hmmmmm nisam nikad primjetila XD tako da sumnjam.

Samo da nesto razjasnim,nisam neka pristalica silikona ali smatram da ako nekoj djevojci smetaju male grudi ona ima pravo da ugradi silikone..I samo da kazem da ne volim ogromne grudi tipa petica,najvece do 4. A kad bi mogla birati najradije bi imala punu 3..

I znam da je moj problem stvar samopouzdanja,ali kada jednom izgubite samopouzdanje jako ga je tesko povratiti.
Svjesna sam svoga tijela i svoje ljepote i svega lijepog sto imam na sebi ali isto tako sam svjesna i da imam male grudi koje mi se ne svidjaju. Prosto jednostavno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sony 
Grudi rastu i tokom trudnoće, jer tada mlečni kanali dobijaju na značaju (radi dojenja, daaaaaaaa...). Drugo, meni se čini da žene sa manjim grudima imaju veču pregovaračku moć, od onih prsatih, jer mogu brže da vide zašto je neko u vezi sa njima, i da ako neće da ih prihvati takve kakve su, onda nije vredan njih. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Moja poenta je samo da jako dobro razmisliš da li su zaista u pitanju male grudi ili je ipak u pitanju nešto sasvim drugo. Nažalost, ljudi to najčešće skapiraju tek kada imaju po kilo silikona prikačeno uz grudni koš (ne mogu da zamislim taj osećaj  Smile ).

Ništa ne insinuiram, to je tvoj život i tvoja stvar, samo to. Primećujem da si malo i kontradiktorna (prvo pričaš o izgubljenom samopouzdanju, a zatim o svesti o svojoj lepoti i svemu lepom, tako da ne znam za šta da ti poverujem); šelem, ja nisam bitna, ne obraćaj pažnju, samo pokušavam da pomognem, što je opet možda idiotski jer je tvoj život tvoja stvar.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ne mislim da sam kontradiktorna iz razloga sto kazem da ima stvari na sebi koje mi se svidjaju.. Imam slabo samopouzdanje ali svjesna sam i da nisam najgora i da imam ponesto lijepo na sebi..SAd moja najveca mana ili eto
ono sto mi najvise smeta su male sise. recimo svidja mi se moj osmijeh,moje oci,noge itd..a s druge strane ne svidjaju mi se male sise,slauf na stomaku itd itd..

Ali hvala tebi sto mi pokusavas pomoc,to cijenim, ipak nisam bezze dosla na forum jadat se a da mi niko ne pruzi ni savjeta Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Pa ti si jos tu zeno,prodje ti mladost....idi bre uradi sto zelis...kakav savet...pa koliko zena ima silikone...sta im fali... Smile

Sigurno ima goduna kako su poceli da se ugradjuju mekani jastucici....godina najmanje....  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2011, 16:00:46 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.