Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto muškarci očekuju da žene vode brigu o svemu?  (Pročitano 8049 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
koliko zelenih smajlija Smile Smile Smile

zene vole da vode brigu o svemu mi im samo prepustamo to zadovoljstvo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Koje prozivke,naravno u granicama normale,
@Nale
1.ne pricam o ostalim stanovnicima planete,mislim da sam tacno rekao o kome govorim,
2.nekim zenskim osobama je neke stvari jako tesko objasniti(utuviti u glavu),i nekada za to uopste nema nade,i
to postaje jako doadno i po nekada to moze biti stvarno zamorno,isto tako i za nas vazi,ja mislim da je najgore kada cujete da treba da glumite jedni drugima mame i tate,a toga stvarno puno ima,pa zar ne?????????? Smile Smile Smile(zato ih pustite da budu sirocici) Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
jeste,jeste udata al' sto volem kad naleti taj sto sakom o sto ... Smile

@osma putnice  gde si srela takvu zenu ?

posto to nije zena nego krmaca Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
Pa sta ima lose sa shakom?Mora i po neki put da se povisi ton,a ne samo da draga,treba biti musko,a ne misko Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Qtek 小米
Паметан мушкарац треба да буде папучар, под условом да је пре женидбе испунио свој живот т.ј. да није неиживљен ... само се прави да не знаш ништа, препусти жени све чак и аутомобил (боље ти да цимаш њу, него она тебе у фазону вози ме код фризера, па на пијаЦ, па у темпо, па код маникира).
Као и на послу, увек боље прођу нерадници и они који се праве да су мутави и да не знају ништа.

п.с. и буди шкрт на речима ... ко тера контру жени никада је неће победити у бесконачној беседи која свакако нема смисла, од прве до последње реченице.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.2)
Mudar ovaj Gambino  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
Vazda bilo i bice,nego dok se ne ozenis,nemoras trpeti bas svasta,pa nisi valjda otirac za noge,to ti je ono djoko pij kafu,djoko pij sok,fifi digni rep,fifi gledaj pravo,to ne prihvatam,aaaa ne jok ja,i zato kako pocnes tako i zavrsavas,a i trebalo bi pre braka da se izivis ali bas dobro,pa ovo sa koshuljom je bilo u nekoj proslosti,i trebalo bi da iza sebe imas malo vise staza da ne bi pravio gluposti u braku,jer ako kola pocnu da se lome,tu se prica zavrsava,a to sa kolima,to da posle sve zavisi od tebe,neki su papucari i dan danas,i kada su se ozenili,imaju decu i tako dalje,samo sto nece da priznaju,ali nema veze,pa kazem ti nema idealne stvari nigde,vreme potpunog sklada je davno proslo,sada je sve stvar dopune,i uzajamnog pomaganja,ako je moguce???????????? Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.