Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto muskarci nemaju hrabrosti da pridju devojci?  (Pročitano 85301 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ove devojke vise ne znaju sta hoce,danas bi jedno,sutra drugo.Nije ni cudo nezrele su.
Sa neodlucnim zenama treba postupati odlucno, ako su oboje isti nista se nece desiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma...muskarci namerno nece da prilaze zenama... Trazile ste ista prava kao i mi.... sad prilazite i vi Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ja samo jedno ne razumem kod devojaka. Kako mogu da dopuste sebi da tako lako menjaju misljenja i povredju drage osobe. Ja to ne mogu. Radije cu ja da trpim, nego neko meni drag. Dok im ne postanes decko, nikad ne mozes da budes siguran na cemu si i dok cekas da one smisle sta hoce vrlo je verovatno da ce te odjebati iako znaju sta osecas.

Sad ce me verovatno veci deo zenskog tela na forumu ispljuvati, ali sam morao da dam svoje misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
"Zašto muškarci nemaju hradrosti da priđu devojci?"
Odmah se daje odgovor koji se nalazi na prvoj stranici ove teme.
"Zato što se plaše da će devojka da ga odbije..."

Ja imam 20 godina, emotivna sam osoba, miran dečko, i do sada nisam imao devojku baš zbog tog straha.
Elem, upoznao sam jednu devojku pre, jedno, 3-4 godine. Zasviđala mi se ali nisam hteo ništa da preduzimam jer je imala dečka.
Ne volim da se mešam u tuđe veze, a kamo li da ih rušim.
Njen dečko je inače bio moj drug koga sam poznavao, nekih, 6 meseci.
Negde oktobra 2006-te godine ona i njen dečko su se rastali jer je njen dečko prevario. Ja sam to saznao dve nedelje pre toga ali nisam hteo ništa da joj kažem, jer sam je za to vreme, od kada sam je upoznao, u stvari i zavoleo. To je bilo prvi put da me toliko emocije ponesu za nekom devojkom. Bila mi je previše draga da bih je povredio. Ćutao sam. Decembra meseca, kada je počela da priča kako ga  je prebolela, i kako će "sebi noge da slomi, a neće da mu se vrati i da se pomiri sa njim", rešio sam da pokušam da ostvarim neku emotivnu vezu sa njom.
Nisam imao hrabrosti da stanem ispred nje, da je gledam u oči i da je startujem pa sam počeo da je muvam preko rimantičnih SMS porukica. To je upalilo. Pred novu godinu je počela da priča kako planira da ide kod braće van grada na slavlje, ali mi je njena, tada, najbolja drugarica rekla da će ona, u stvari, da ostane da bi se smuvala samnom. Kada je saznala da je drugarica to rekla meni posvađala se sa njom. Nova godina. Celo veče je prošlo u redu. Smeh, zagrljaji, povremeni poljubci u obraz, u vrat (nisam hteo da prenagljujem), jednostavno eXtra. Oko ponoći smo se napili i onako pijani smo razgovarali. Kažu da alkohol iz tebe isteruje istinu... Kada sam je pitao da li je tačno da je ostala zbog mene, odgovorila mi je potvrdno. Pošto imam takvu dušu kakva jeste rešio sam da tu stanem... Pijani smo... Ako uradim nešto sada, možda će pričati da sam je iskoristio... Ja nisam takav... Prestao sam... Oko 3 ujutru sam je odvezao kući i dobio poljubac u obraz. Sutradan na poruku "Hoćemo li da nastavimo ono od sinoć?" odgovorila mi je da nije svesna šta se desilo i nezna da li uopšte da stupi u vezu samnom i da joj treba vremena da razmisli o svemu. Šta da kažem, budala, zacopao se. šta sam mogao pustio sam je da razmišlja. mesec dana smo se mi zezali, sedeli zagrljeni i razmenjivali poljubce u predelu obraza i vrata. (Nisam hteo da je poljubim u usta dok ne dobijem njen odgovor na pitanje da se smuvamo.) Mesec dana posle toga rekla je da bi želela da se smuva samnom. Sutradan nisam mogao da je vidim, imao sam nekih obaveza. 2 dana kasnije sastali smo se u kući našeg druga (kod kog smo, inače, dočekivali novu godinu). Rekao sam drugu da nas posle nekog vremena ostavi same. Ona je došla, pozdravili smo se. Sedeli smo i zezali smo se... Kada je moj drug trebao da ustane i izađe iz sobe, ona je primila poruku od bivšeg dečka u kojoj je napisao da mu je žao i da bi želeo da se pomire. Posle čitanja poruke počela je da plače. Izašao sam napolje jer nisam mogao da je gledam dok plače. Zapalio sam cigaretu i razmišljao koliko sam se sje*ao za svo to vreme dok sam čekao odgovor. Izašao je drug posle mene i ja sam počeo da plačem. Nisam mogao da izdržim. Kada sam se sredio ušao sam unutra. Ukoliko sam ušao ona je ustala i pošla kući. Ponudio sam se da je ispratim i posle nekoliko odbijanja ipak sam pošao i ja. Na putu ka njenoj kući pitao sam je ima li šanse za nas. Odgovorila je da nije trebala da mi uliva lažnu nadu i da je ispala "debilka" (citat njenog izgovora). Razišli smo se, u stvari, pobegla je od mene... Otišao sam kući i u 5 popodne sam legao u krevet i nisam ustajao do sutradan u 4 dok nije drug došao da me izvuče iz sobe. Dve nedelje kasnije sam saznao da se vratila svim bivšem dečku.

To je ono što mene plaši i što plaši većinu momaka, a to je da budu odbijeni.
Ja sam ovde otvorio dušu.
Hvala vam na razumevanju.
da dam i ja svoj komentar
prosto receno ti si ispao debil sto je nisi poljubio tada kad si mogao da jesi mozda bi bilo nesto od toga mozda i ne bi ali bar ti posle ne bi bilo krivo bar si je poljubio mozda bi se desilo nesto vise ali nikad ne treba propustiti priliku.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile Smile Smile

Ja sam se nervirao dok sam citao sta je napisao Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja samo jedno ne razumem kod devojaka. Kako mogu da dopuste sebi da tako lako menjaju misljenja i povredju drage osobe. Ja to ne mogu. Radije cu ja da trpim, nego neko meni drag. Dok im ne postanes decko, nikad ne mozes da budes siguran na cemu si i dok cekas da one smisle sta hoce vrlo je verovatno da ce te odjebati iako znaju sta osecas.

Sad ce me verovatno veci deo zenskog tela na forumu ispljuvati, ali sam morao da dam svoje misljenje.

Nema potrebe niko da te ispljuje Smile ima istine, htele mi to da priznamo ili ne. Jedino sto bih dodala: da je to odlika i jednog dela muske populacije. Medjutim, ne treba generalizovati, niti smo mi sve iste, niti ste vi svi isti Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ok, mozda to ima i medju muskarcima. Ja to nisam primetio.  Smile

Ipak i dalje ne mogu da razumem takve ljude, tu bezosecajnost i samozivost. Zato i jeste ovako kako je danas, i zato i otvaramo i pisemo na ovakve teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ma fora je u tome shto je niki pogreshno prochitao njene namere - ona je htela sex te vecheri kad su se napili ,jer to je uobichajena zenska taktika

medjutim ,nije sve propalo za nikija ,kad ta veza pukne sledeci put ...

Bar ovdje u preemancipiranoj Njemackoj je to drugacije. Nakon par vodki se mijenjaju uloge. Velik grad, brzo se zivi, sve je hip i ne znas gdje ces se probuditi, kod sebe ili kod nje.

Nema bato Nemice su to ... nema "oces neces" nego "skidaj gace"...   

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Sve u svemu čovek se otvorio,svaka čast majstore!Biće bolje jbg  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Ne vidim razlog zasto ne bi djevojka prisla decku, ako joj se svidja. Imao sam priliku da mi se to dogodi i strasno je zanosno i simpaticno. Djevoju prije toga nisam ni primjecivao, a smotala me sad pa sad. Sto se tice moje hrabrosti. Bio sam strasno statican, ali mi je veliki broj drugarica pomogao da udjem u taj njihov svijet i procitam njihova vidjenja, reagovanja i ponasanja u odredjenim trenucima. Lakse je...

Citat
Zasto muskarci nemaju hrabrosti da pridju devojci?
neko ima, neko nema  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.