Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto muskarci nemaju hrabrosti da pridju devojci?  (Pročitano 85808 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
"Možda nisam dovoljno dobar za nju" može da znači baš to...U situaciji kad momak pridje devojci, on skreće pažnju u želji da se dopadne,istovremeno strepeći od njene nezainteresovanosti.Kako svi mi znamo da lepši pol bira,tako je ovo i logično,te je strah opravdan. Manje ili više-ovo se svakom dogadja.
    Ima i problema sa lovom jer svrha izlaska i dejtova leži u lepom provodu koji bi trebalo da ostavi utisak,s tim što izlazak ne mora da bude preskup ali ipak košta.I mislim takodje (uključujući i sebe) da sve manje prilazimo jer smo sve više u strahu da ćemo biti odbijeni što priznaćete postoji i tekako a i ume da frustrira u velikoj meri..E sad,kako je zaista svima nizak stepen tolerancije i sve teže podnosimo loša osećanja onda je najlogičnije ne prilaziti,biti sam i "siguran" ali naravno,to je loša opcija.
   Žene,bar većina (iako to neke nikad ne bi priznale)strahuju od mogućih grubosti i sl.stvari pa noću udvarači i nemaju neke šanse baš.Imam prilike da vidim po klubovima momke za šankom-devojke skroz na drugoj strani,na autobuskim stanicama prelepe devojke koje stoje same na trgu i  tipovi ih kuliraju...Po centru grada,po koncertima,po kafićima,pošta,prodavnica,stari,mladi-svako za sebe,podeljeni u grupe.A kad smo već kod grupa...
    -Pre jedno dve nedelje bio sam na žurci kod drugarice i pozvala je razne prijatelje od kojih su se neki znali medjusobno a neki ne.Ljudi su se podelili u grupe sa onima koje znaju i uglavnom niko nije pokazao želju da upozna nekog,neverovatno.Tako je bilo do jutra uz samo par izuzetaka.
             Nažalost,situacija mračna ali valjda će biti bolje.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
tax, nisi me razumeo ni malo.

pitala sam kakav ti to treba da budeš da bi bio dobar za mene? i kakva sam to ja pa da se ti meriš da si dobar ili ne za mene? i kako to znaš odmah da sam ja dobra za tebe, pa ćeš apriori odbaciti mogućnost da ti se ne svidim posle nekog vremena, i startovati me?
ne misliš da nekog treba prvo upoznati, pa onda ceniti da li ti je dobar ili ne?

a takav stav, po meni, govori samo o ličnoj nesigurnosti (to i jeste ljudski, u nekim granicama)
ako ti sebe stalno preispituješ da li si dobar za nekoga, šta to onda govori o tebi?

žene mnogo više vole one samosvesne, one koji su sigurni, probaju, pa šta i ako dožive neki poraz - idemo dalje...
i to idemo dalje je presudno.
žene vole muškarce na kojima nema traga prethodnih iskustava (čitaj loših)
vole one koji im dođu čisti, novi, sveži, spremni za nju i samo nju.
bez repova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 496
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Nokia 
zato sto su glupi Smile
Salim se, muskarci su super, ja ih volim... Smile
...pa nisu svi u fazonu da nemaju hrabrosti, ima ih raznih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 716
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nemam pojma, nemaju vise tu hrabrost sto su imali pre, promenila su se vremena, lol, neki prilaze, nekima treba malo vise vremena, sve u svemu to je ok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

uživaj u životu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 1979
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070309
mob
Nokia 6070
nemaju ni potrebe,statistika keze da je odnos 10:1 ,tako da smo mi te koje prilaze Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 
nemaju ni potrebe,statistika keze da je odnos 10:1 ,tako da smo mi te koje prilaze Smile

nisam te razumeo na kakvu statistiku ovde mislis?
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
tax, nisi me razumeo ni malo.

pitala sam kakav ti to treba da budeš da bi bio dobar za mene? i kakva sam to ja pa da se ti meriš da si dobar ili ne za mene? i kako to znaš odmah da sam ja dobra za tebe, pa ćeš apriori odbaciti mogućnost da ti se ne svidim posle nekog vremena, i startovati me?
ne misliš da nekog treba prvo upoznati, pa onda ceniti da li ti je dobar ili ne?

a takav stav, po meni, govori samo o ličnoj nesigurnosti (to i jeste ljudski, u nekim granicama)
ako ti sebe stalno preispituješ da li si dobar za nekoga, šta to onda govori o tebi?

žene mnogo više vole one samosvesne, one koji su sigurni, probaju, pa šta i ako dožive neki poraz - idemo dalje...
i to idemo dalje je presudno.
žene vole muškarce na kojima nema traga prethodnih iskustava (čitaj loših)
vole one koji im dođu čisti, novi, sveži, spremni za nju i samo nju.
bez repova.
Naravno da ljudi treba da se upoznaju bolje a pre toga mora da izadju,vidjaju se..  Da,vole "sveže" muškarce koji ne vuku prethodna iskustva samo....  Smile mrka kapa Smile  Vučemo pozitivna i negativna iskustva i ne može se tu ništa.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
aman bwe  Smile
ma naravno da svi mi imamo nekakva iskustva iza sebe, i normalno je da to ostavlja određenog traga na čoveku.
pa i formira ga, na neki način. takvog čoveka i upoznaš, gotovog i oblikovanog raznoraznim dešavanjima i situacijama u životu.
i prihvatiš ga takvog ili ne prihvatiš. tj. svidi ti se takav ili ne svidi.

nisam na to mislila.
mislila sam na one koji non stop jadikuju nad svojom lošom sudbinom, kukaju na zlu sreću koja ih je zadesila.
pa šta ako su ti se desile ružne stvari, svakome od nas se nekad nešto ružno desilo. samo neki stisnu zube, prebrode to sami i furaju dalje, a neki kuknjošu i kuknjošu.... i očekuju stalno nekakvo razumevanje, sažaljenje, podršku u (zaboga) teškoj situaciji, i ne znam šta još... Smile
e na takve sam mislila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Joj,nadam se da nisam taj  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa ti se prispitaj  Smile

i ne offuj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.