Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto muškarci ne vole kondome  (Pročitano 18073 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia krntija
Citat
Koliko sam cula od onih koje su bile na piluli... pilula ubija gotovo neosetno libido... a to uglavnom primete posto prestanu da uzimaju pilule iz ovih ili onih razloga... Tek tada shvate koliko su bile "mrtve"...

То је и мени причала другарица својевремено, мислим да смо једном баш дискутовали о томе и на форуму. Али сам после чуо и другачија сведочења... јеби га, ваљда се своди на то како која подноси. Тако да, ако девојка са тим нема проблема, онда дефинитивно први избор, јер ко каже да је секс са гумом једнако или незнатно мање уживање, тај не зна шта прича.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Apple 15
Sta ja znam... meni taj razlika nikada nije bila jasna... mislim... potpuno je neprimetna... kondom ili ne...

Ono sto moze da predstavlja problem kod zena je ili osetljivost na latex ili problem koji se moze resiti koriscenjem lubrikanata...

S druge strane... neko istrazivanje je pokazalo da problem kod muskaraca nastaju iz sasvim simpaticnog razloga - koriste kondome koji ne odgovaraju.... jer su najcesce preveliki...
A sve je to zapocelo sa brendiranjem kondoma oznakama magnum ili XL...
« Poslednja izmena: 25. Maj 2012, 00:02:40 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Nekad su bili k'o unutrasnja guma za bicikle. Smiley Znate li da su nekada, tamo nekada, koristili svinjsku besiku kao prezervativ. Mislim tada se jos nije znalo za prezervativ u gumenom obliku. Zeznuto je bilo sto su je i deca obozavala. Kada se naduje, do mile volje se igrali kao balonom. Smiley

Dobro, sad' ako je vec rec o kontracepciji, moze i Coca Cola posluziti. Otpije se, zatvori grlic i promucka. Tako se gurne .. khm, khm i pomeri prst. Propere, a gaziranost paralise spermatozoide. Tako se bar pre neku deceniju pronosio glas. Smiley

Pa ko voli, nek' izvoli. Da ne pominjem sada jos neke mogucnosti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Citat
moze i Coca Cola posluziti. Otpije se, zatvori grlic i promucka. Tako se gurne .. khm, khm i pomeri prst. Propere, a gaziranost paralise spermatozoide.
Smile Smile ovo lici na babske price
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
moze i Coca Cola posluziti. Otpije se, zatvori grlic i promucka. Tako se gurne .. khm, khm i pomeri prst. Propere, a gaziranost paralise spermatozoide.
Smile Smile ovo lici na babske price

pozovite

da provere ovo uz pomoc

Al bi to bila epizoda....  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia krntija
Citat
Dobro, sad' ako je vec rec o kontracepciji, moze i Coca Cola posluziti. Otpije se, zatvori grlic i promucka. Tako se gurne .. khm, khm i pomeri prst. Propere, a gaziranost paralise spermatozoide. Tako se bar pre neku deceniju pronosio glas.

Искусно.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
sta nece covek da procita na ovom forumu..

kondomi su tesko sranje.. ali su i moranje  Smile

i svaki drugi pukne i raspadne se u hiljadu komada.. koje posle moras da trazis u sebi i da ih izvlacis napolje..  Smile  zato sto u Srbiji ne mozes da kupis kondom po velicini ili duzini, nego ono sto ima - to ti je..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Sta se smejete. Smiley Ajd' jos i ovo. Znate li da su u Starom Egiptu, nesto preko 1000 god p.n.e. koristili krokodilov izmet pomesan s medom i kiselim mlekom. Smiley
Kineskinje koristile nekakvu smesu nekog ulja i zive. Ko zna koliko ih je perezivelo.

A sto se babskih prica tice, imate mogucnost da probate. Smiley Pljunite 3 puta zabi u usta ili nosite u tasnici dzigericu. A lovci su svojim zenama poklanjali testise od lasice ili lisice bese.  Smile  More lasice. Ma jbm li ga, pomesao sam ih. Elem, od njih da prave amajlije. Pa kao neke oko bokova su ih vezivale.

Zaboravih, sem svinjske besike koristila se i kozja. Smiley

Jbg, snalazili se ljudi. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Onaj Henri je koristio crevo od neke domace zivuljke jer se bojao polnih bolesti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Тако да, ако девојка са тим нема проблема, онда дефинитивно први избор, јер ко каже да је секс са гумом једнако или незнатно мање уживање, тај не зна шта прича.

+1

Ne da ga ne volim, nego mi je muka kad pomislim na to, ne je*e mi se, iskreno...
Druga stvar što me steže pa me ubija, nije da se hvalim, nema veze s tim...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.