Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 23:06:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1139622 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Neka odoh ja malo do Njujorka da slusam dobru muziku i uzivam u klopi iz celog sveta a vi samo nastavite da kenjate jer nista drugo ni ne mozete uraditi,
Razocaran sam sa vasim ukusom zena ,od 100 miliona zena u USA i 300 hiljada predivnih srpkinja vi aktivno trazite debele i ruzne socijalne slucajeve ...auuuu mora da ste bosanci.

Neka Ja cu onako po srpskom kao i u Srbiji lagano ekonomskom klasom ,lep rostilj i lepu klopu ,sa lepom zenom,
pricajte sta god hocete filmovi i prodavnice su lepsi u Americi ,
Kosulju i pantalone ili cizme proizvedene u USA mozes da nosis bar 20 godina ako zatreba i bice kao da su juce kupljene a vi samo nastavite da kupujete Kinesku robu imaju oni nivoe kvaliteta za svaki dzep ali nista nije prvoklasno.
A i Boli me kurac malo za one tamo po dalekom istoku ,ono sto je moglo da se uzme je uzeto i iz Azije i Afrike i Indije ovo sve ostalo sto se desava je nevazno,sve je to samo vrsta vezbekoja ce biti ponovljena opet za par godina...
Americki narod je sastavljen od svih naroda sveta naravno da rasizam nije prevazidjen,
i meksikanac ce uvek imati garantovan posao cistaca ,ali ajde bre jer mi gledamo cigane drukcije ko im jebe mater sve bi ih istrebili ,smrde ,prose, skupljaju se po grobljima ,a pored njih bi i siptare samo da se pruzi lepa sansa,a da...setio sam se .. sansa postoji za svakog da se dokaze... Kosovo ,jel pitam se sto nas nema sa pojasima eksploziva da ginemo za slobodu u Pristini ili tamo negde .Zasto se ne trebe i uklanjaju u Srbiji kad svi znaju da nam ne misle dobro poput Hrvata.
Cenzus je 2009 -te lepo objavio da smo mi Srbi najomrzeniji narod a najvise od onih koji zive oko nas,
Jebote uspesna drzava federacija se raspala jer niko ne zeli da zivi sa nama i to jos nekima ne ide u glavu.

Sada je klasna podela u celom svetu ali oduvek je nje i bilo neka se niko ne zavarava ,neka bude svima jasno ,nisu svi ljudi jednaki ,neko je vise sposoban neko manje,neko ima bolje kontakte a neko nikakve,neko ima zaledjinu i nasledstvo a neko nema nista ,ima bogatih i siromasnih ,neko ima za lekove neko nema ,
dakle ko ima ima a ko nema ko ga jebe .

Jedino je smrt bez ikakvih predrasuda ali to nije uopste vazno vazan je zivot.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510
Citat
Americki jezik zvuci dobro ,ruski jezik je odvratan

Онај ко каже да је неки језик, били који, одвратан, поготову ако је то језик народа који има тако богато културно и духовно наслеђе... Smileда ли то треба уопште коментарисати к Smile Поготово ако том неком американски лепо звучи... холивудска идустрија нискобуџетних филмова представља врхунац културног достигнућа... томе је место не у Лази, не у нишкој Топоници... Smile незнам да ли још увек у Ковину постоји она институција за ментално недовољно развијена лица? Smile

Citat
Kosulju i pantalone ili cizme proizvedene u USA mozes da nosis bar 20 godina ako zatreba

Ма не мораш ни да их переш нити скидаш и мош' их користити уместо пиџама. Са чизмама спавају још из времена Била Хикока и компаније Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 16:59:43 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Neka odoh ja malo do Njujorka da slusam dobru muziku i uzivam u klopi iz celog sveta
ko te drzi?  Smile
Citat
Razocaran sam sa vasim ukusom zena ,od 100 miliona zena u USA i 300 hiljada predivnih srpkinja vi aktivno trazite debele i ruzne socijalne slucajeve ...auuuu mora da ste bosanci.
ma,afganistansko-iracko-balkansko-bliskoistocno-bosansko-srpske seljacine.nosimo turbane na glavama i slusamo habibi muziku.  Smile
Citat
Neka Ja cu onako po srpskom kao i u Srbiji lagano ekonomskom klasom ,lep rostilj i lepu klopu ,sa lepom zenom
cek,ne kapiram bas najbolje...dva reda iznad,kazes da oces u Njujork,a sad bi natrag u Srbiju?  Smile
Citat
i prodavnice su lepsi u Americi

Smile Smile Smile Smile Smile

jeli,a sta je sa saobracajnim znakovima?  Smile jesu i oni lepsi? da znam da ako jesu,da se odmah selim tamo.  Smile
Citat
Kosulju i pantalone ili cizme proizvedene u USA mozes da nosis bar 20 godina ako zatreba i bice kao da su juce kupljene a vi samo nastavite da kupujete Kinesku robu imaju oni nivoe kvaliteta za svaki dzep ali nista nije prvoklasno.
covece,ti si bas odrastao na Holivudu,a?  Smile
alo,genije,shvatas li ti da se sva roba za skoro sve proizvodjace proizvodi u Aziji?
shvatas li ti da su patike kupljene ovde,i patike kupljene u NY iz iste fabrike,iz istog mesta,iz istog grada,iz iste drzave,u Aziji?
takodje se varas da samo ovde postoje radnje sa jeftinom/zaplenjenom/falicnom robom.
imas toga i u svojoj voljenoj americi.obidji malo,pa ces videti.  Smile
otidi do prve Kineske cetvrti.otidi do nekog siromasnijeg kvarta.pitaj ih gde kupuju odecu.svi ce te uputiti na kineske prodavnice,komisione,ili radnje sa onim citavim sanducima odece na snizenju,gde ljudi kopaju i traze nesto sto im odgovara. Smile retko ko ce ti reci da ide do 5. avenije da bi sebi kupovao odecu.verovatno zato sto zna da on tamo nema sta da trazi. Smile
Citat
A i Boli me kurac malo za one tamo po dalekom istoku ,ono sto je moglo da se uzme je uzeto i iz Azije i Afrike i Indije ovo sve ostalo sto se desava je nevazno,sve je to samo vrsta vezbekoja ce biti ponovljena opet za par godina...
ti ocigledno ne pratis vesti...
vidi,ako nisi znao,tvoji drugari su u Afganu razvili pravi biznis trgovine drogom,a pre samo nekoliko meseci su "otkrili" deo ruda i bogatstava,koje su jos Rusi trazili,ali nisu uspeli da ih sve lociraju,zahvaljujuci angazovanju tvojih drugara i njihovih talibana.
i,da,cak i da ne nadju nista,njima vezba uvek dobro dodje.jos je Hitler propagirao tu doktrinu da vojska,cak i kad bi bio mir,bi morala da nadje sebi neko ratiste,ne bi li ostala u formi.
to upravo rade tvoji drugari.cak i kada iscede ili razore skroz neku drzavu,ostaju u njoj i prave jos sranja,ne bi li sebi napravili jos akcije.
a ti ako to smatras normalnim,svaka ti cast.
da vidim dal bi to smatrao normalnim kada bi tako i Rusija i Kina uzele pa se igrale pikada nuklearnim raketama po tvojoj Zemlji slobode.
pricas kojesta,bre.
Citat
ali ajde bre jer mi gledamo cigane drukcije ko im jebe mater sve bi ih istrebili ,smrde ,prose, skupljaju se po grobljima
lupetas opet.cigani su,bar nekad,ovde imali daleko veca prava nego sto meksikanci imaju sada u SADu.da ne pominjem tek crnce.
raspitaj se malo o vremenu dok je jos bila Kraljevina.raspitaj se kolko su ljudi cesto vidjali cigane po gradovima.sta su radili,gde ziveli,kako ziveli...
raspitaj se malo.ako imas uopste i gde u toj raspadnutoj neobrazovanoj zemlji.
i cisto da te podsetim,ta Kraljevina je bila pre 80 godina.  Smile a ti uporedjujes to sa danasnjim stanjem u SADu,kvazi bastionu demokratije i pravde... Smile
Citat
a pored njih bi i siptare samo da se pruzi lepa sansa
ono sto sam rekao za cigane,vazilo je,u manjoj meri,i za Siptare.i oni su ovde radili i ziveli,i niko ih nije dirao.
jesi cuo ti,nesreco,mozda,za park Siptarac na Vracaru?  Smile
Citat
Kosovo ,jel pitam se sto nas nema sa pojasima eksploziva da ginemo za slobodu u Pristini ili tamo negde
mozda zato sto...
1. bi tvoji drugari dole izbusili svakog Srbina koji ne bi stao 20 metara pred punkt
2. mi nismo ekstremisticke dileje,pa da se raznosimo eksplozivom,niti se kotimo ko oni koji to rade,pa da mozemo sebi da priustimo to
3. bi usledilo novo bombardovanje Srbije

mozda zato,a?  Smile
Citat
Zasto se ne trebe i uklanjaju u Srbiji kad svi znaju da nam ne misle dobro poput Hrvata.
Cenzus je 2009 -te lepo objavio da smo mi Srbi najomrzeniji narod a najvise od onih koji zive oko nas,
Jebote uspesna drzava federacija se raspala jer niko ne zeli da zivi sa nama i to jos nekima ne ide u glavu.
jel ti shvatas sta pises?
alo,genije,ti seres o tome kako nas niko ne voli,a onda pitas zasto ne idemo da koljemo ljude stranih nacionalnosti koji tiho i mirno zive i rade u zemlji?  Smile

jel ti razumes kakve gluposti ti pricas????????
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Citat
Sada je klasna podela u celom svetu ali oduvek je nje i bilo neka se niko ne zavarava ,neka bude svima jasno ,nisu svi ljudi jednaki ,neko je vise sposoban neko manje,neko ima bolje kontakte a neko nikakve,neko ima zaledjinu i nasledstvo a neko nema nista ,ima bogatih i siromasnih ,neko ima za lekove neko nema ,
dakle ko ima ima a ko nema ko ga jebe .
c,c,c...
tolike reci,a samo si jednostavno mogao da kazes-"ja mislim da je amerika vise klase u odnosu na ostatak sveta,a unutar nje,belci su visa klasa u odnosu na ostale.ko nema para,neka crkne!  Smile "

eto,zar nije to bilo jednostavnije?  Smile
i,ne brini se,znamo i mi ovde balkansko-afganist.... zatucani Srbi,i ostatak sveta,kakve ste vi fasisticke svinje,ne moras da nam objasnjavas.  Smile

celom svetu ste se nasisali krvi,a opet cete rado da pustite bilo kog nesrecnika koji nema para za bolnicu,da umre nasred ulice.  Smile

znamo da ste fasisticke kriminalne svinje. Smile
Jedino je smrt bez ikakvih predrasuda
...pogotovu kada se na horizontu pojavi vasa vojska.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 17:09:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Brate PersonA  - ne bilo ti zapovedjeno , stavi deder jos jednu crtu pored tastature - i ovoga smo izuli .

Bio je ovo jos jedan direktan prenos nervnog sloma na forumu . .

Sa najnovijim vestima iz Avganistana javicu se u pauzi izmedju polivremena utakmica  Lige Evrope .

IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
ova munja udara u Kip Slobode?  Smile

ona mora da je ljubomorni komunisticki iracko-afganistanski musliman! drz'te je!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510
Ево брате, извини због малог закашњења Smile

Новинар отпуштен због "страха од муслимана"

Водитељ америчке телевизије Фокс њуз Хуан Вилијамс добио је отказ јер је у једној емисији изјавио да га "обузме страх сваки пут када у авиону види особе у муслиманској одећи", јавио је ЦНН.
"Нисам сујеверан. Писао сам књиге и о покрету за људска права у Америци. Само, када уђем у авион и видим људе у муслиманској ношњи, одмах помислим да су они екстремисти и обузме ме страх. Постанем нервозан", рекао је отпуштени водитељ.
Вилијамс је радио 21 годину за Вашингтон Пост, а годину дана је водио емисију на Фокс њузу.  
Ово није први скандал на Фоxу због изјава о муслиманима. Пре само неколико дана, такође на Фокс њузу, водитељ Брајан Климејд је изјавио да су "сви терористи муслимани“, што је изазвало бурне реакције америчке јавности.

« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 17:33:54 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
shvatas li ti da su patike kupljene ovde,i patike kupljene u NY iz iste fabrike,iz istog mesta,iz istog grada,iz iste drzave,u Aziji?
Izvini hkj, ali nasmeja me za ovo  Smile Smile

Patike u Njujorku kostjaju i po 20-30 dolara i traju po nekoliko godina. Te iste patike u Srbiji kostaju 100-150E i traju po 6 meseci do godinu dana  Smile

Strasno ali istinito  Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 17:50:58 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Citat
Izvini hkj, ali nasmeja me za ovo  Smile Smile

Patike u Njujorku kostjaju i po 20-30 dolara i traju po nekoliko godina. Te iste patike u Srbiji kostaju 100-150E i traju po 6 meseci do godinu dana  Smile

Strasno ali istinito  Smile
samo sam se pitao kada ce neko zameriti sto nisam razjasnio...

da,to je tacno.tamo se uglavnom prodaje bolja roba.ali to je zato sto oni imaju nesto bolju kontrolu,i vise standarde,a kod nas,jelte,u svemu,pa i u tome,vlada haos,i zato se uvoze falsifikati,ili skart,i zato ovde neke stvari traju krace.
no,to ne menja cinjenicu da se ogroman deo tih stvari,bar onih uobicajenih komada odece,proizvodi u istim fabrikama,na Tajlandu,Kambodzi,Kini,i ostalim zemljama sa jeftinom radnom snagom.

debelo se vara onaj amer koji misli da su njegove Nike patike iz Amerike,samo zato sto ih je kupio tamo,ili sto su tamo dizajnirane.

i,da,slazem se da je to strasno/tuzno,jer sam licno vec par puta pricao o tome kolko je destruktivno to pravljenje robe po principu "sto brze,sto jeftinije".i jos kad se na to doda nasa sklonost ka muljanju i nasi tajkuni koji nam uvezu taj skart,a naplate kao premium robu,to stvarno bude za plakanje.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 18:06:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510
Код нас иде углавном друга класа или фелер роба која се продаје као прва класа. Све у свему у америчким патикама базде ноге, италијанске су кудикамо боље Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 19:58:17 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 23:06:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.