Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 18:05:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1149277 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Nokia 

битно је да су они окачили заставу... Smile...наопако  Smile

Млада,(препупела),Плавокоса,Белкиња у акцији....не тамо...десно,десно!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Isto to, samo uz mnogo gore metode je radila i tvoja zemlja drugima. A onda kada su nam doneli rat na kucni prag i dali nam malo sopstvene medicine koju smo tako lako prepisivali drugima, nije nam se dopalo.

Vidi neki tako razmisljaju o vojsci koja je odlazila iz Srbije i isla ka drugim delovima bivse SFRJ, kako bi "zastitila" interese vlasti u BG (tj. kako bi omogucila ratnim profiterima da pljackaju).

alooo,batice,ti uporedjujes unutrasnje afere unutar jedne federacije i mesanje jedne zemlje u posla na sasvim drugom kontinentu!   Smile
te tvoje price prodaj nekome drugom.
a sto se ostalog tice-ja sam ti vec rekao da me isto tako zabole patka i za price domacih "heroja".boli me patka za tvoju isto koliko i za Mladicevu,Karadzicevu,Milosevicevu,Legijinu,ciju god pricu...  Smile
ja svoje misljenje o necemu donosim na osnovu cinjenica i razmisljanjem.ne na osnovu toga sta ko o tome govori.a ja kazem da me sasvim zabole patka kako za Tudjmana,tako za Slobu,ali i za EU i Hag.dakle-cist "gledaj svoja posla,druge ne diraj" stav.

i shvati vec jednom:

sta god se desilo u SFRJ Americka govna nemaju sta koj kurac da traze ovde.

niti u Iraku,niti u Afganu,niti u Bugarskoj,niti u Turskoj,niti nigde.
unutrasnje afere jedne zemlje su njena I SAMO NJENA STVAR.i nema sta koj moj EU,NATO i Amerika da se mesaju tu.
jel SFRJ/SR bila u okviru NATOa? nije!
jel SFRJ/SRJ bila u EU? nije!
jel SFRJ/SRJ na severno-americkom kontinentu? nije!
jel SFRJ/SRJ deo amerike? nije!
jel se konflikt odigravao unutar par istih naroda? jeste.
jel ti narodi imaju veze sa gore pomenutim... pojavama? nemaju!

dakle-NISU IMALI STA KOJ MOJ ONI OVDE DA TRAZE.ali su,naravno,dosli,pod laznim izgovorima,da bi opljackali sto mogu i izvukli korist za sebe.dakle,radi se o cistoj pljacki i koristiSmile i nicemu vise.i tacka.nema sta vise da prica,batice.i bolje zacepi i odmori malo od tvog svog provokatizma i kotriranja,jer postajes krajnje smesan sa tim izjavama i odvalama.  Smile ja se zaista pitam kako si ti zavrsio tu visu e.t. ili ETF kad ne umes da razlikujes ni osnovne pojmove...

btw,reci mi,gde zivis,da malo navratim do tebe,da blejim malo...?  Smile mislim,posto po tebi svako ima pravo svuda da se mesa,i radi sta oce,bez obzira da li ga se to tice,ili ne.pa se mislim daj onda da dodjem malo do tebe,da malo sedimo,usput nesto pojedem,odgledam malo TV,i tako... Smiley
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 00:52:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Isto to, samo uz mnogo gore metode je radila i tvoja zemlja drugima. A onda kada su nam doneli rat na kucni prag i dali nam malo sopstvene medicine koju smo tako lako prepisivali drugima, nije nam se dopalo.

Vidi neki tako razmisljaju o vojsci koja je odlazila iz Srbije i isla ka drugim delovima bivse SFRJ, kako bi "zastitila" interese vlasti u BG (tj. kako bi omogucila ratnim profiterima da pljackaju).

alooo,batice,ti uporedjujes unutrasnje afere unutar jedne federacije i mesanje jedne zemlje u posla na sasvim drugom kontinentu!   Smile
te tvoje price prodaj nekome drugom.
a sto se ostalog tice-ja sam ti vec rekao da me isto tako zabole patka i za price domacih "heroja".boli me patka za tvoju isto koliko i za Mladicevu,Karadzicevu,Milosevicevu,Legijinu,ciju god pricu...  Smile
ja svoje misljenje o necemu donosim na osnovu cinjenica i razmisljanjem.ne na osnovu toga sta ko o tome govori.a ja kazem da me sasvim zabole patka kako za Tudjmana,tako za Slobu,ali i za EU i Hag.dakle-cist "gledaj svoja posla,druge ne diraj" stav.

i shvati vec jednom:

sta god se desilo u SFRJ Americka govna nemaju sta koj kurac da traze ovde.

niti u Iraku,niti u Afganu,niti u Bugarskoj,niti u Turskoj,niti nigde.
unutrasnje afere jedne zemlje su njena I SAMO NJENA STVAR.i nema sta koj moj EU,NATO i Amerika da se mesaju tu.
jel SFRJ/SR bila u okviru NATOa? nije!
jel SFRJ/SRJ bila u EU? nije!
jel SFRJ/SRJ na severno-americkom kontinentu? nije!
jel SFRJ/SRJ deo amerike? nije!
jel se konflikt odigravao unutar par istih naroda? jeste.
jel ti narodi imaju veze sa gore pomenutim... pojavama? nemaju!

dakle-NISU IMALI STA KOJ MOJ ONI OVDE DA TRAZE.ali su,naravno,dosli,pod laznim izgovorima,da bi opljackali sto mogu i izvukli korist za sebe.dakle,radi se o cistoj pljacki i koristiSmile i nicemu vise.i tacka.nema sta vise da prica,batice.i bolje zacepi i odmori malo od tvog svog provokatizma i kotriranja,jer postajes krajnje smesan sa tim izjavama i odvalama.  Smile ja se zaista pitam kako si ti zavrsio tu visu e.t. ili ETF kad ne umes da razlikujes ni osnovne pojmove...

btw,reci mi,gde zivis,da malo navratim do tebe,da blejim malo...?  Smile mislim,posto po tebi svako ima pravo svuda da se mesa,i radi sta oce,bez obzira da li ga se to tice,ili ne.pa se mislim daj onda da dodjem malo do tebe,da malo sedimo,usput nesto pojedem,odgledam malo TV,i tako... Smiley

SFRJ se nalazila na Evropskom kontinentu u interesnoj sferi NATO-a i SAD.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
da,da,da...  Smile
ta tvoja "interesna sfera NATOa i SAD" je bas rastegljiv pojam,izgleda... Smile
bas se i iz naziva vidi kolko imaju veze sa SFRJ...
"Saveznom Federativnom Republikom Jugoslavijom"...
i
"Severno Atlantski vojni savez" i "Sjedinjene Americke drzave"...  Smile

nisam znao da je ovo sto vidim s Kalemegdana u stvari Atlantik,a ni da je Kavkaz deo Amerike...  Smile  Smile   Smile
to neka nova geografija,a?  Smile 

joj,nesreco...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 01:16:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
da,da,da...  Smile
ta tvoja "interesna sfera NATOa i SAD" je bas rastegljiv pojam,izgleda... Smile
bas se i iz naziva vidi kolko imaju veze sa SFRJ...
"Saveznom Federativnom Republikom Jugoslavijom"...
i
"Severno Atlantski vojni savez" i "Sjedinjene Americke drzave"...  Smile

nisam znao da je ovo sto vidim s Kalemegdana u stvari Atlantik,a ni da je Kavkaz deo Amerike...  Smile  Smile   Smile
to neka nova geografija,a?  Smile 

joj,nesreco...  Smile

SFRJ nije bila na Kavkazu nego na balkanu. Imaj u vidu i to da su se sve zemlje istocne evrope, koje su uspele u medjuvremenu da se oslobode ruiskog jarma, prikljucile NATO-u i EU. Takodje uzmi u obzir i to da je jedan broj  bivsih republika clanica SFRJ, sada drzava, iskazao volju za saradnju sa NATO-om. Cak sta vise, osetivsi se ugrozenima od strane Srbije, trazile su i vojnu pomoc.

I eto ti razloga za intervenciju, ustvari jednog od razloga. I , priznao ili ne, taj savez je sprecio stvaranje memorandumske ili tzv. velike Srbije.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 01:47:51 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
SFRJ nije bila na Kavkazu nego na balkanu.
stvarno?  Smile a ja mislio da je i jedno i drugo u severnoj Americi,posto tako sam zakljucio iz tvoje i price tvojih drugara,koji bi i nas i njih da ubace u taj ""Severno Atlantski" vojni savez"...
Citat
Imaj u vidu i to da su se sve zemlje istocne evrope, koje su uspele u medjuvremenu da se oslobode ruiskog jarma, prikljucile NATO-u i EU.
aha.i...?
Takodje uzmi u obzir i to da je jedan broj  bivsih republika clanica SFRJ, sada drzava, iskazao volju za saradnju sa NATO-om.
1.zelja nije isto sto i pripadnost.
2.Slovenija je postala clan tog copora posle svih dogadjaja ovde.dakle,NATO je bombardovao i mesao se u unutrasnje afere zemlje koja nema apsolutno nikakve veze sa njim.da ne pricam tek o americi...
a Hrvatska i ALJbanija tek veze s time nemaju jer su primljene 15 godina posle svih sranja,i to cisto da bi se oformio lanac.oni tamo pripadaju koliko i ja u Australijskom Abroridzanskom drustvu.
Citat
Cak sta vise, osetivsi se ugrozenima od strane Srbije, trazile su i vojnu pomoc.
malo si pobrkao.ostivsi se ugrozenima od strane Jugoslavije,trazili su pomoc od saveza koji nema nikakve veze sa njima.
Citat
I eto ti razloga za intervenciju, ustvari jednog od razloga
ne,@stevo,to nije razlog za intervenciju.razlog za intervenciju neke drzave je kada se narusava njen teritorijalni integritet i suverenitet(reci koje svi ovde vrlo dobro znamo).i,ajde,kada se to desava nekom drugom,ali njenom susedu.
a ovo sto se ovde desavalo nije se desavalo nijednom NATO clanu,ni jednom njihovom partneru,daleko od njihovog copora,i medju istim narodima.dakle,nema sta koj moj NATO tu da trazi.
. I , priznao ili ne, taj savez je sprecio stvaranje memorandumske ili tzv. velike Srbije.
a sto ti mislis da mene boli patka za to?ja ti rekoh,mene za to,te price,i aktere tih dogadjaja i ideja briga koliko i za tvoje i americke price.ne znam dal pokusavas da me nerviras time,ili da dokazes nesto,ili sta vec,ali mene to apsolutno ne zanima.ja samo radim ono sto svako normalan na svetu radi-gledam svoja posla.
a da to rade i tvoji divni drugari preko bare,svet bi odavno bio mnogo lepse,razvijenije i uspesnije mesto.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 02:08:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
SFRJ nije bila na Kavkazu nego na balkanu.
stvarno?  Smile a ja mislio da je i jedno i drugo u severnoj Americi,posto tako sam zakljucio iz tvoje i price tvojih drugara,koji bi i nas i njih da ubace u taj ""Severno Atlantski" vojni savez"...
Citat
Imaj u vidu i to da su se sve zemlje istocne evrope, koje su uspele u medjuvremenu da se oslobode ruiskog jarma, prikljucile NATO-u i EU.
aha.i...?
Takodje uzmi u obzir i to da je jedan broj  bivsih republika clanica SFRJ, sada drzava, iskazao volju za saradnju sa NATO-om.
1.zelja nije isto sto i pripadnost.
2.ta drzava je postala clan tog copora posle svih dogadjaja ovde.dakle,NATO je bombardovao i mesao se u unutrasnje afere zemlje koja nema apsolutno nikakve veze sa njim.da ne pricam tek o americi...
Citat
Cak sta vise, osetivsi se ugrozenima od strane Srbije, trazile su i vojnu pomoc.
malo si pobrkao.ostivsi se ugrozenima od strane Jugoslavije,trazili su pomoc od saveza koji nema nikakve veze sa njima.
Citat
I eto ti razloga za intervenciju, ustvari jednog od razloga
ne,@stevo,to nije razlog za intervenciju.razlog za intervenciju neke drzave je kada se narusava njen teritorijalni integritet i suverenitet(reci koje svi ovde vrlo dobro znamo).i,ajde,kada se to desava nekom drugom,ali njenom susedu.
a ovo sto se ovde desavalo nije se desavalo nijednom NATO clanu,ni jednom njihovom partneru,daleko od njihovog copora,i medju istim narodima.dakle,nema sta koj moj NATO tu da trazi.
. I , priznao ili ne, taj savez je sprecio stvaranje memorandumske ili tzv. velike Srbije.
a sto ti mislis da mene boli patka za to?ja ti rekoh,mene za to,te price,i aktere tih dogadjaja i ideja briga koliko i za tvoje i americke price.ne znam dal pokusavas da me nerviras time,ili da dokazes nesto,ili sta vec,ali mene to apsolutno ne zanima.ja samo radim ono sto svako normalan na svetu radi-gledam svoja posla.

Ok, idemo dalje. Zatim su verovatno i racunali na to da ukoliko bi vojska Srbije dobila rat u BiH i zatim na teritoriji bivse RSK, rat se ne bi zavrsio. Nastavio bi se u ostatku hrvatske, sloveniji i makedoniji. Zapadna evropa, kao jel' bogatiji deo sveta bi bio zasut talasima izbeglica. I oni su u jednoj od faza tj. tokom vremena mozda shvatili da je bolje da Srbija bude zasuta talsima izbeglica a ne oni.

Svako ko je u nevolji ili se oseca ugrozenim - trazi i pomoc i saveznike. Jednostavno,  zakucali su na vrata i trazili pomoc i ... dobili je. Nisu hteli da izgube rat, nije im se nekako dopadala ta ideja.

« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 02:07:11 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ok, idemo dalje. Zatim su verovatno i racunali na to da ukoliko bi vojska Srbije dobila rat u BiH i zatim na teritoriji bivse RSK, rat se ne bi zavrsio. Nastavio bi se u ostatku hrvatske, sloveniji i makedoniji. Zapadna evropa, kao jel' bogatiji deo sveta bi bio zasut talasima izbeglica.
ma,da,JNA (ti ocigledno imas problema u razlikovanju VS,VJ i JNA) bi pokorila ceo svet...  Smile

neverovatno je kako vi Cedoisti menjate stavove i uglove kako god vam zatreba.
kada se prica o srpskim zrtvama,borbama i heroizmu za vreme ratova kroz istoriju,prvi se nacvorite i pljujete po svemu sto nadjete.
a kada treba da se prica o sranjima u SFRJ,i JNA,onda se odma prica o srpskom pokoravanju i poroboljavanju sveta...
c,c,c...jadno.
Citat
I oni su u jednoj od faza tj. tokom vremena mozda shvatili da je bolje da Srbija bude zasuta talsima izbeglica a ne oni.
...i da se Kosovo nalazi na bas lepoj poziciji i da bi im prijale baze i skladista kokaina tu...
a,da,kamo srece da je Srbija bila zasuta samo izbeglicama.kamo srece...
Citat
Svako ko je u nevolji ili se oseca ugrozenim - trazi i pomoc i saveznike. Jednostavno,  zakucali su na vrata i trazili pomoc i ... dobili je. Nisu hteli da izgube rat, nije im se nekako dopadala ta ideja.
odlicno.sutra se mi uclanjujemo u Juzno Americku Alijansu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Ok, idemo dalje. Zatim su verovatno i racunali na to da ukoliko bi vojska Srbije dobila rat u BiH i zatim na teritoriji bivse RSK, rat se ne bi zavrsio. Nastavio bi se u ostatku hrvatske, sloveniji i makedoniji. Zapadna evropa, kao jel' bogatiji deo sveta bi bio zasut talasima izbeglica.
ma,da,JNA (ti ocigledno imas problema u razlikovanju VS,VJ i JNA) bi pokorila ceo svet...  Smile

neverovatno je kako vi Cedoisti menjate stavove i uglove kako god vam zatreba.
kada se prica o srpskim zrtvama,borbama i heroizmu za vreme ratova kroz istoriju,prvi se nacvorite i pljujete po svemu sto nadjete.
a kada treba da se prica o sranjima u SFRJ,i JNA,onda se odma prica o srpskom pokoravanju i poroboljavanju sveta...
c,c,c...jadno.
Citat
I oni su u jednoj od faza tj. tokom vremena mozda shvatili da je bolje da Srbija bude zasuta talsima izbeglica a ne oni.
...i da se Kosovo nalazi na bas lepoj poziciji i da bi im prijale baze i skladista kokaina tu...
a,da,kamo srece da je Srbija bila zasuta samo izbeglicama.kamo srece...
Citat
odlicno.sutra se mi uclanjujemo u Juzno Americku Alijansu.

Ma kakva bre JNA, JNA su cinile sve narodnosti bivse SFRJ. Ti si sigurno jedan od onih koji tripuje da su recimo Slovenci napali sami sebe  Smile. JNA u koju cine vojnici iz Srbije i CG nije bila JNA, vec nesto drugo.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 02:32:33 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Citat
priznao ili ne, taj savez je sprecio stvaranje memorandumske ili tzv. velike Srbije.

ti si seronja Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 18:05:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.