Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:27:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto mrzim Ameriku  (Pročitano 1149778 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
i tvoja poenta je...?  Smile

Da je tekst udesen kako bi prikazali da ga je navodno pekla savest zbog Srbije samo. A nije, jednostavno, nije bio materijal za vojnika.
ili je jednostavno bio zlikovacko djubre koga boli dupe za to sto je ubijao.  Smile ili pak samo tripovao u glavi ono sto su ga i naucili da tripuje-da je "hrabri americki vojnik koji sluzi svojoj zemlji i ide da brani demokratiju,slobodu,itd,itd,itd...."  Smile

A kao tako nesto nisu tripovali razni propadnici raznih (para)vojski iz Srbije koji su isli u ratu u BiH 90-tih ?
Toga se nisi setio ? Kakvi su to tek tripovi bili i sta su tek sve njih "ucili" ?

Jednostavno nije bio za taj posao i to je to. Posao vojnika podrazumeva spremnost da ubije. A da su 99-te gadjali civilne ciljeve tendenciozno, nisu, i sam znas to, najavljivali su mete. Da su stvarno hteli da nas potamane... tepih nad novim beogradom i da vidis hiljade mrtvih...

Naravno, ti ces nastaviti pricu :

Oni absolutno zli napali absolutno dobru Srbiju.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 12:55:37 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
A kao tako nesto nisu tripovali razni propadnici raznih (para)vojski iz Srbije koji su isli u ratu u BiH 90-tih ?
Toga se nisi setio ? Kakvi su to tek tripovi bili i sta su tek sve njih "ucili" ?
1.ti uporedjujes sukobe unutar jedne drzave i intervenciju najvecih svetskih zlikovaca hiljadama kilometara od kuce da bi pomogli divljacima i ubicama da oforme svoju drzavu i istovrmeno sebi obezbede tranzit heroina?
da li si ti normalan?
2.prekini da seres vise i stalno mesas teze.boli me bre patka za paravojske.kada sam ja pricao o tim nasim sranjima i njihovim akterima?nikad.jer znam da je sve to bilo jedno veliko zajebavanje i pljacka,ali su se pojedinci previse nalozili i poverovali u sve to,pa skupljali olos i isli da i sami pljackaju i ubijaju.boli me bre kurac za paravojske,a jos vise za Bosanske dileje.
Citat
Jednostavno nije bio za taj posao i to je to.
pa vecina njih nije,jer mnogi beze kucama posle prve akcije u Afganu,jer su ih vlada,igrice i filmovi ucili da se svaki rat vodi kao u Rambu ili Top Ganu,pa onda vide da su se malo zajebali.
A da su 99-te gadjali civilne ciljeve tendenciozno, nisu, i sam znas to, najavljivali su mete.
@stevo,spustas se mnogo nisko.zaista mnogo nisko.bolje probaj da lecis taj svoj kontrizam i provokatizam,jer si pcoeo opako da lazes i salis sa stvarima koje nisu za salu.
Citat
Da su stvarno hteli da nas potamane... tepih nad novim beogradom i da vidis hiljade mrtvih...
naravno,to je americki nacin.
zato kad smo im poskidali multimilionske krntije,su pizdeli,ali opet nisu mogli nista kad su nasi bacali sirom zemlje emitere i makete,pa nisu vise znali ni sta da gadjaju,te su se,sledeci svoju tradiciju i instinkt,okrenuli ubijanju i trovanju civila.tipican americki nacin ratovanja.  Smile
Citat
Naravno, ti ces nastaviti pricu :

Oni absolutno zli napali absolutno dobru Srbiju.
jeli,jadnice,a kada sam ja rekao da je Srbija bila apsolutno nevina pod Milosevicem?
ja sam rekao da te debele gmazine,ta najveca zla sveta,nisu imala sta koj kurac da traze ovde,hiljadama kilometara daleko od svoje usrane zemlje,ali da su to naravno uradili da bi sebi obezbedili bazu i tranzit heroina,a svojim malim psima drzavu.
a ako nisi znao,oni to rade vec stotinu godina,sirom sveta.

samo idiot poput tebe,@jage i slicih,moze da opravdava to,i da zaista tripuje da su oni dosli ovde zato sto su hteli da nas oslobode Slobe,i zato sto im je stalo do "medjunarodnog prava","Stabilnosti regiona",bosanskih dielja,siptarskih divljaka,i slicnog...

@stevo,ozbiljno ti kazem-tvoja drskost i patoloska potreba za provokacijama postaju ozbiljni.poceo si da se smejes i zezas sa mrtvima i zrtvama.potrazi pomoc dok ne odlepis skroz.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 13:15:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Sitem, izgleda da su Ameri malo omašili u svojim najavljenim ciljevima. Ne znam da li su i one kasetne bombe po sred Niša bile najavljene i planirane. Ne može se porediti naše učešće u Bosni , ili Hrvatskoj i učešće Amerikanaca u ratu na balkanu. Mi možemo uvek reći da smo imali stvarni interes , jer smo isprepleteni krvnim vezama.- kakav je interes Amerike na Balkanu ? Osvajački. Niko na svetu nije gori od Američke zlikovačke vojne horde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ma zna se vrlo dobro sta su radili,nego beda provokatorska ne moze da se suzdrzi od zajebavanja,cak i sa takvim tuznim stvarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Milošević pobio 100.000 ljudi, a u bombardovanju stradalo 50 (komada, a ne hiljada).

I onda vi kažete: "Desio se najveći zločin u istoriji univerzuma."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Milošević pobio 100.000 ljudi, a u bombardovanju stradalo 50 (komada, a ne hiljada).

Prvo ljudi nisu stoka da se broje na komade. Drugo gde je to Milošević ubio 100.000 ljudi. Treće još danas od razno raznih boleština umiru ljudi po Srbiji , što je direktna posledica bombardovanja. Nkada više obolelih od raka.
Sram vas bilo gospđo, branite zlikovce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510

Prvo ljudi nisu stoka da se broje na komade. Drugo gde je to Milošević ubio 100.000 ljudi. Treće još danas od razno raznih boleština umiru ljudi po Srbiji , što je direktna posledica bombardovanja. Nkada više obolelih od raka.
Sram vas bilo gospđo, branite zlikovce.

Која бре госпођа, то је онај клиторис што су га бановали са геј параде Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

ko ti to reko,tvoji drugari vehabije?pa,vidi se da ste otupeli od stalnog udaranja glavom o patos kad krene da zavija baja sa dzamije...
prvo,reci ti meni,gde je to Milosevic ubio 100.000 ljudi?
drugo,reci mi a kolko su ostali poubijali za vreme ratova?
trece,nije poginulo 50 komada,nego 3000 ljudi,a jos par hiljada je umrlo proteklih godina od eksplozija zaostalih bombi,ili direktnog izlaganja zracenju i otrovima,a jos desetine hiljada dobilo rak ili druge teske bolesti.
cetrvto-sta seres?ko je rekao da je to najveci njihov zlocin?nemoj da seres.to jeste veliki zlocin,ali za njih je to nista.zasto?zato sto oni svoje postojanje baziraju na zlocinu i ubistvu,te im ovo nije nista.jos su dosad pobili ukupno preko 100 miliona ljudi,te ove 3000 nisu nista u odnosu na to.ali su to ipak ljudi,i 3000 porodica sada zivi u tugi,a desetine hiljada je bolesno.

ja znam da si ti obicna...da ne kazem sta,znaju svi ionako,ali takvu sramotu cak ni od tebe nisam ocekivao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
ja znam da si ti obicna...da ne kazem sta,znaju svi ionako,ali takvu sramotu cak ni od tebe nisam ocekivao.

ајде...није јагуарче криво што је зачето инцестом...смири се хкј,није лепо Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat

ајде...није јагуарче криво што је зачето инцестом...смири се хкј,није лепо Smile
Smile Smile

ma,ok,ne sudim ja o ljudima tako,stavise,meni je ona bila i bolja od @steve,ili @mokice,posto je prvi patoloski kontras i provokator,a drugi je potpuno opsednut RS i unistenjem svega sto se ne zove Bosna,ali,evo,vidis i sam da je i ona odlepila i pocela da laze i klevece o mrtvima.dosad se jos i drzala,ono,udje,lupi nesto,pa se povuce i cuti kad je pitaju da obrazlozi.ono-hit&run.ali je uglavnom bila zanimljiva.a sad je pocela ba opako da sere.
al,dobro,razumem ja,dodje to kad-tad od silnog udaranja glavom o patos...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:27:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.