Evropa se mrzi zato sto je jugo bolji od audija, zato sto je bip pivo bolje od tuborga, zato sto je prvi maj pirot bolji od esprit-a, zato sto je divlja plaza na reci jebusnici bolja od santorinija, zato sto je bolje da imas pola autoputa sa rupama nego ceo put sa pet traka u jednom pravcu, zato sto se ovde krace zivi, zato sto televizor kosta ovde skuplje nego tamo, zato sto je meridijan liga bolja od primere.. and this list never ends...
Ne već zato što je bolje biti svestan da imaš dupe jer tada imaš i glavu. Bajke su lepe , ali su bajke.
Do juče je bila bajka da ćemo kupovati rumunske Nokije i njihov deterdžent za veš i sudove. Danas je tako.
Evropa se mrzi zato sto je jugo bolji od audija, zato sto je bip pivo bolje od tuborga, zato sto je prvi maj pirot bolji od esprit-a, zato sto je divlja plaza na reci jebusnici bolja od santorinija, zato sto je bolje da imas pola autoputa sa rupama nego ceo put sa pet traka u jednom pravcu, zato sto se ovde krace zivi, zato sto televizor kosta ovde skuplje nego tamo, zato sto je meridijan liga bolja od primere.. and this list never ends...
Ne već zato što je bolje biti svestan da imaš dupe jer tada imaš i glavu. Bajke su lepe , ali su bajke.
neko je skoro ovde negde izjavio da vozi juga, pusi best, nosi pazarski dzins i da mu je extra ( tako nesto otprilike )... il' sam glup ili su mi isprali mozak, ali to nikad necu shvatiti...
kupim sony tv, on iz poljske, kupim kenwood sprave, one iz madjarske... a ovde, ni EI tv-a nema vise
« Poslednja izmena: 28. Feb 2008, 00:32:46 od spindle »
pokojni führer je nudio srbima mnoogo vishe nego shto sada imaju (trojni pakt i tako to ) . bilo bi lepo da malo prochitash istoriju pre nego shto pochnesh da komentarishesh ...
Prosto neverovatno, ali evo ... ovde se moram sloziti sa manijakom (bf i ostalo) . Nemci su nudili Srbima mir, a za uzvrat da samo prodju kroz Srbiju prema istoku ... ali ne lezi vraze, opet ono "NE".
Ja se uvek pozivam na mudrost Francuza za vreme WW2 ... tako se to radi. Pustis neprijatelja da te ima kad je najjaci, a zatim mu uzvratis udarac kad je najslabiji i izadjes kao pobednik.
spindle Srbin je oguglao na to, da ga izrabljuju u ime "patriJotizma". Znaju politicari (oni koji uglavnom i sede na vrhu vlasti) sta treba reci Srbinu i kad ... slazem se, to rade svi politicari sveta, ali zasto mi moramo da gutamo samo ono najgore?
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“ nidzo, svaka cast Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
pokojni führer je nudio srbima mnoogo vishe nego shto sada imaju (trojni pakt i tako to ) . bilo bi lepo da malo prochitash istoriju pre nego shto pochnesh da komentarishesh ...
Prosto neverovatno, ali evo ... ovde se moram sloziti sa manijakom (bf i ostalo) . Nemci su nudili Srbima mir, a za uzvrat da samo prodju kroz Srbiju prema istoku ... ali ne lezi vraze, opet ono "NE".
Ja se uvek pozivam na mudrost Francuza za vreme WW2 ... tako se to radi. Pustis neprijatelja da te ima kad je najjaci, a zatim mu uzvratis udarac kad je najslabiji i izadjes kao pobednik.
spindle Srbin je oguglao na to, da ga izrabljuju u ime "patriJotizma". Znaju politicari (oni koji uglavnom i sede na vrhu vlasti) sta treba reci Srbinu i kad ... slazem se, to rade svi politicari sveta, ali zasto mi moramo da gutamo samo ono najgore?
jedino je problem sto knjige kazu da su istovremeno i sami nemci izazivali demonstracije u bg protiv sebe '41, pored engleza...
sto se tice gutanja... najzalosnije je sto stvarno znam neke ljude koji to gutaju, jugo, jugo, jugo, eventualno lada... a gutamo zato sto svesti nema, 50 godina su svi imali isti orman, isti sporet, isti televizor sa onom cipkom sto visi preko ekrana, istu misao u glavi... istina je ta da ovde puuuuno ljudi iskreno ne zeli da im bude bolje i zestoko se opiru cak i kad pokusas da im pomognes, olaksas nesto...
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
jedino je problem sto knjige kazu da su istovremeno i sami nemci izazivali demonstracije u bg protiv sebe '41, pored engleza...
ajde ... hitler je govorio da mu je jedna od najvecih greshaka bila shto se uopshte bavaio balkanom - nemcima uopshte nije odgovaralo da gube vreme i ljudstvo na jugoslaviju ,jedino ih je brinuo grchko-italijanski rat i pomoc britanca grcima. ceo martovski puch su organizovali englezi preko masonskih veza da bi sebi olakshali situaciju u sredozemlju . onda se hitler razbesneo i reshio da prekrati celu petljavinu pre napada na SSSR ... ostalo znate
najtragichnije je shto su srbi ispali glupi i progutali i mamac i udicu - isto kao shto danas jedni padaju na judeo-liberalizam i EU ,a drugi se pale na anti-globalizam , bracu crnce i arape ...
neko je skoro ovde negde izjavio da vozi juga, pusi best, nosi pazarski dzins i da mu je extra ( tako nesto otprilike )... il' sam glup ili su mi isprali mozak, ali to nikad necu shvatiti...
mislis da ne moze i jedno i drugo?
ti si provalio suštinu života, kako neko moze biti srecan ako puši BEST?
ajde ... hitler je govorio da mu je jedna od najvecih greshaka bila shto se uopshte bavaio balkanom - nemcima uopshte nije odgovaralo da gube vreme i ljudstvo na jugoslaviju
Е шта ти је закаснела памет. Иначе Хитлер је рекао да будућност припада народима Истока. У свом политичком тестаменту. Требало му је мало да схвати
Овако пролазе европејци кад на Русију ударе
п.с. Иначе штета што нису поделили свет 1940. Штета, али кад је неко оптерећн мржњом и пангерманским комплексима...
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко