Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Mar 2026, 21:46:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Е.У. ?  (Pročitano 414234 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Европа казнила Русију због забране геј параде

Европски суд за људска права казнио је данас Русију новчаном казном од 29.510 евра због кршења права хомосексуалаца због забране одржавања геј параде у Москви.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/91030/Evropa-kaznila-Rusiju-zbog-zabrane-gej-parade

Smile Smile Smile

европски суд за људска права Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ја мислим да је у москви ванредно стање и седница кризног штаба Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Европа казнила Русију због забране геј параде

Европски суд за људска права казнио је данас Русију новчаном казном од 29.510 евра због кршења права хомосексуалаца због забране одржавања геј параде у Москви.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/91030/Evropa-kaznila-Rusiju-zbog-zabrane-gej-parade

Smile Smile Smile

Ovo je vec ozbiljino . EU  je odlucila da pokaze misice .  Smiley 1

Mislim da ce Rusija da dobije po usima od one Eston , a Oli Ren ce da nalupa Putina .  Smile .Rusi su se okinuli ....  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11

Smile Smile Smile Smile

tako se to radi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
Пази стварно... Smileтек сада сам приметио тај екстазични израз лица... Smile толико мушких руку на његовом телу...сигурно обожава колективну разваљотку Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...on je tog dana bio najsrecniji Rus na svetu.
posle voznje u tom busu sa tim delijama,mislim da je odustao od tuzbe,ali pod uslovom,da ga jos jednom provozaju u toku godine,ali malo veci krug  Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
Па ако му се допало доћи ће и догодине у исто време Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...on godinama sanja onu fotku,on je svakog dana na tom mestu.a ovo sa pravima pedera,mu je samo legitiman razlog,da ne mora da moli cika policajce u metrou,da mu malo gurnu pendrek u ljubu.
on ce postati turisticka destinacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...zbunjen sam!

10.10.2010 na ulicama Beograda,tako tvrde neki mediji,a sto je zvanicni stav drzave.divljale su horde
besnih huligana,navijaca,nacionalista i fasista.ovom prilikom su izostavljeni cetnici,nicim izazvani?
verovatno iz razloga,sto neposredni povod ¨divljana¨ nema veze sa Hrvatima i muslimanima,valjda?
ali!24.10.2010 odigran je veciti derbi,koji je najavljen kao dogadjaj visokog rizika.danima se pretilo  ¨huliganima¨,najavljivali su krvoprolice na ulicama grada?medjutim,derbi je protekao sasvim OK.
e,sad mi nije jasno sta nije uredu?
da li su ovi nasi ¨huligani¨ slabi huligani?a,francuski djaci nisu pravi djaci?
ili su nasi ¨huligani¨ ustvari pravi djaci,a francuski djaci,huligani?
ili su i jedni i drugi,potpuno isti mladi ljudi,koji su izasli na ulice svojih gradova,kako bi pokazali svojim vladama,da se kao gradjani ne slazu sa njihovim vodjenjem drzava.sa tim sto je u Francuskoj na delu demokratija,kojoj je poznat termin ulicnog demonstriranja,a kod nas je na delu demokratska diktatura,koju sprovode deca i unici,nekadasnjih komunista.
jebiga,ovo je Balkan!na Balkanu i nojevi bi morali da nauce da lete!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
Страх међу Србима у Малмеу

Манијак који пуца на странце по Малмеу наставио је са својим крвавим пиром. Две жене је ранио у четвртак увече у њиховом стану, упуцавши их кроз прозор, а у петак је полиција добила осам пријава од којих су најмање две повезане са нападима непознатог пуцача.
Непознати нападач у последњих годину дана учествовао је у 15 пуцњава. Полиција је саопштила да нема осумњиченог, али су закључили да се ради о истој особи, јер су му мета досељеници у град. Свака пуцњава је била добро испланирана, а људе је нападао током ноћи на местима која јако добро познаје.   
Читав град је у страху, а шведска Влада је у знак подршке послала министра за интеграције да извиди ситуацију. Међутим, становницима града је више потребна ефикасна полиција.
Број жртава се повећао на 17 и сви осим једне девојке су рањени. Девојка, иако је Швеђанка, страдала је јер се верује да се налазила у "погрешном" друштву са човеком који је са простора бивше Југословије, који је том приликом тешко рањен.
У Малмеу је само у последњих годину дана било више од 50 ватрених обрачуна од којих се у већини случајева ради о сукобима зараћених банди.

Горан Митровић је спортски тренер у општини и често увече ради са младима који имају проблематично понашање.
- У среду вече, кад је један странац рањен на градској аутобуској станици, ја сам прошао тим путем. Враћао сам се с посла и читав крај је био пун полиције која је блокирала пролаз. Било је вече и журио сам кући, па ме није пуно интересовало о чему се ради. Међутим, када сам стигао, на ТВ-у сам видео да је пала још једна жртва манијака - прича Митровић и додаје да је дан касније видео да је злочинац пуцао у кварту Круксбек где станује његова пријатељица.
- Позвали смо је телефоном да видимо како се осећа. Срећом, тек од нас је чула шта се дешава, била је добро, али јој није било свеједно - каже Миторовић.
Полиција је дала највећи приоритет овим злочинима и послала је на улице како патроле, тако и цивилне полицајце. То изгледа није спречило злочинца који је наставио да пуца по граду. Нападач у мраку чека своје жртве, али где и ко је следећи - нико не зна. Шведски медији називају Малме градом обавијеним страхом. Готово половина становника града који има око 300.000 људи је страног порекла, док највећу усељеничку групу чине наши људи са простора бивше Југославије.
Ирена Јоцић живи у близини места где је манијак последњи пут пуцао и не крије своју забринутост.
- Наравно да нас је страх! Не усуђујем се да пуштам децу да иду сама у школу. Морам да их водим, а како видим тако и други раде - каже Ирена, која је запослена у Српској православној цркви у Малмеу која је такође близу места где је пуцано. 
- Ово је врло озбиљно и влада жели да истакне да се не ради само о проблему Малмеа већ читаве Шведске - рекао је министар за интеграције Ерик Уленхаг који је обишао кварт Русенгорд, познат по великом броју усељеника.
Међутим, политичари у Малмеу траже да дођу министарка правосуђа и председник владе, јер по њиховом мишљењу злочини нису проблеми који би требало да се решавају интеграцијом, него са полицијом и судовима.

Само Ахмет видео нападача

Једина жртва која је видела манијака који шири страх по Малмеу је Ахмет, који је погођен пре неколико месеци са два метка. Како каже, гледао га је право у очи.
- Човек је имао изразито светлу кожу, био је прилично висок и љуљао се док је ишао - каже Ахмет.
- Имао је прекрштене руке на грудима и кретао се према нама, а онда је запуцао. Нападач је стајао раширених очију и гледао у мене после пуцњаве и вероватно се чудио што сам још жив - препричава Ахмет.

Снимак као доказни материјал

Полиција још није открила да ли је манијак који пуца на странце по Малмеу снимљен камером за надгледање у кварту Круксбек када су у четвртак увече рањене две жене. Одмах испод њиховог стана, наиме, налази се продавница испред које је камера.
- Полиција је била овде и тражила снимак - каже трговац Чади Халил.
Сведоци тврде да су видели човека обученог у црно, који се шетао по околини, али истражитељи још не желе да открију да ли је неко сумњив примећен на снимцима.
Приликом тог напада, метак је прошао кроз прозор и ранио две жене старе 26 и 34 године док су биле у кухињи. Обе су усељенице из Европе, али полиција не жели да им открије имена.

"Човек са ласером"

Шведски медији назвали су непознатог злочинца који пуца на странце "човеком с ласером" због ласерског нишана који су неке жртве приметиле пре пуцњаве. Исти назив добио је и 90-их година прошлог века расиста који је тада пуцао у усељенике.
Градоначелник Малмеа Илмар Репалу тражи да министарка за правосуђе озбиљно поведе рачуна о овим злочинима или да поднесе оставку. Он подсећа да је и сам пре пет година био мета атентата у својој кући, али се не слаже са оценом министарке да је "разумљиво да долази до ватрених обрачуна банди у Малмеу које су повезане са организованим криминалом".

Очигледан доказ да Еврпопа нема више шта да понуди како странцима, тако и својим грађанима. Овакву Шведску кинези ће да купе за мале паре Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
Ikonomist: Srbiji potrebna pomoć

Nedeljnik Ikonomist piše o odluci šefova diplomtija EU da Komisiji proslede zahtev Srbije da joj bude dodeljen status kandidata. Iako to zvuči kao suvoparni birokratski akt, navodi list, taj potez je od velikog značaja.

Ikonomist podseća kako je srpski predsednik Tadić učinio ustupak u pogledu Kosova i pristao na direktne razgovore sa Prištinom nakon što su beogradski zvaničnici čitave godine iritirali Evropljane.

Prosledjivanje zahteva za kandidaturom je nagrada za to, navodi list i ističe da je Srbiji svakako potrebna pomoć.

Narod je u finansijskim teškoćama. Oko 700 hiljada Srba živi ispod granice siromaštva, navodi Ikonomist uz ocenu da će, ukoliko Evropska komisija naredne godine odobri Srbiji status kandidata, to dati Tadićevoj stranci veliku prednost pred izbore 2012.

Upitnik koji Srbija treba da popuni je tehničke prirode, ali na Balkanu, dodaje se u tekstu, ništa nije daleko od politike.

Na primer, kada Srbija bude upitana da navede lokaciju, svoje granice i stanovništvo, njeni odgovori zavisiće od načina na koji bude tretirala Kosovo.

EU zahteva dobro-susedske odnose od onih koji žele da joj se priključe,a kako Beograd kontroliše severni pretežno srpski deo Kosova, problem je očigledan zaključuje nedeljennik Ikonomist.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 261
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Mar 2026, 21:46:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.