Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 00:43:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 461 462 464 465 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 258592 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemoj ti Maki da mi sad tu vrdas  Smile ... posalji pm (p*cku materinu Smile ), pa cemo da ti pojasnimo stvari koje ti ruse tvoj maleni svet  Smile Smile

Sta sam htela da kazem sa ovoim postom? Mojne bre da skreces sa teme!! Smile Napisi zasto mrzis Ameriku, po 189.889.776. put, okaci par slicica i usreci samog sebe  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Da se Amerika mrzi, nije potreban neki razlog. Dovoljno je vidjeti djela... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Napisi zasto mrzis Ameriku, po 189.889.776. put, okaci par slicica i usreci samog sebe

Рејвен је лепо објаснио у једној реченици, а ја подсећам на уводни текст на овој теми који скреће пажњу на исту ствар - злодела!
Дакле, не мрзе Американце због Бритни Спирс, или Мекдоналдс џанк-фуда, још мање зато што су "слободни" - већ их мрзе због њихове политике.

Ето, објаснио сам по 189.889.776. пут, и захвалан сам ти што водиш евиденцију. Јагуар одавно рече да сам знаменити идеолог антиамериканизма, али кад комплимент дође са супротне стране, то више ценим Smile

Сликица... аха, могу две

Што би рекли у земљи однивачу нове економске уније
Estou feliz Smile

п.с. А што ти оно беше волиш Американце? Што ти смета кад их неко не воли? Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
већ их мрзе због њихове политике.
Ja bi se nadovezao ako moze i rekao da ih mrze zbog toga sti su licemjerni jer drugima stalno govore preuzmite sudbinu u svoje ruke vi birate politicare vi odlucujete a oni sami su davno digli ruke od svojih politicara i nije ih bas mnogo briga sta rade  po svijetu a time ih nije briga ni za ono sto se desava pa su samim tim  saucesnici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
По њима "узмите судбину у своје руке" значи да својевољно радиш све оно што ти нареде, заправо и пре него што ти нареде, треба само имати лидере који уместо мозга имају пријемнике телепатских сигнала, па онда спроведу у делу све жеље својих господара и пре него што су ови то и помислили...

Уосталом, узели су у своје руке судбину народи (грађани, односно гласачи) Венецуеле, Ирана, Белорусије, Русије... ту су били избори. Сад, Амери приговарају кад им се резултати не свиђају, и само онда када им се не свиђају. А 2000. године када је оборен Милошевић због покушаја крађе избора, Буш је ладно покрао на Флориди уз помоћ свог брата гувернера и тако постао председник САД. Врховни суд пресудио, као што је и код Милошевића врховни суд пресуђивао Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Slazem se i sa tim zato sam i rekao da su licemjerni jer ni vide ono sto se desava iza njihovg ambara a to sto se desava stvara bijes kod mnogih naroda iako je zapravo to usmjereno prema toj kuli moci a ne prema samim gradjanima neka vrsta ogorcenosti sto i oni to ne mogu da shvate vide uoce ili sta li vec postoji to je sigurno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Грађани обично не схватају док нешто не осете на својој кожи. Ако су и против империјалне политике својих вођа, можда протествују и онда им је савест чиста. Рекли су своје, то је фенси & кул, е кад се гласа битно је нешто друго (она смрадина Теофил је баш тако причао како треба изнети став против НАТО, па онда ући у исти). Па у Лондону је милион људи протествовало против рата у Ираку, Блер је кренуо у рат, и после добио изборе.

Него нема га малецкОО вићГла или неки њему слични "интелектуалаца" да каже зашто воли Амеику Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Него нема га малецкОО вићГла или неки њему слични "интелектуалаца" да каже зашто воли Амеику Smile

I posle kad ti co'ek kaze da si mentol, da ne vidis di teras i da si "knjizevnik", ti se ljutis Smile Ja ti kazem Maki, da nemas razloga za to Smile Zasto? Pa evo ovako ...

Gde si ti Maki procitao da je maleckaa napisala da voli Ameriku? Ja ne volim AMere, vec ih gotivim, dakle, postoji i to osecanje koje stoji izmedju ljubavi i mrznje Smile , koje ti i tebi slicni ne posedujete i zato ste skucheni ... kod vas je sve ili crno ili belo Smile

Ja samo tebi Maki (i onima koji se tako osecaju Smile ) pokusavam da docaram, da ne moze Srbija da uradi bilo sta dobro za sebe, ako postoji mrznja prema AMerima i Americi ... to ljudi ovde polako shvataju i to je za pohvalu.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ja ne volim AMere, vec ih gotivim

u izvini,a mi mislili da ih volis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ja ne volim AMere, vec ih gotivim, dakle, postoji i to osecanje koje stoji izmedju ljubavi i mrznje  , koje ti i tebi slicni ne posedujete i zato ste skucheni

Прво, између љубави и мржње је индиферентност, готивљење може бити само између индиферентности и љубави. Рецимо, ја сам према Канади рецимо индиферентан.
Друго, ко ти каже да не поседујемо.
Ја на пример Португал у извесној мери симпатишем, чак би се могло рећи волим, али ако би признали "Kosova" остало би на готивљењу - мислио бих и даље да је то лепа земља са занимљивом историјом и културом, али не бих делио ентузијазам по питању њихових успеха. Чак бих пожелео да схвате своју грешку, а то је једино могуће ако та држава и нација у некој мери испашта.
Турска је још бољи пример тога. Ту земљу такође готивим, свидело ми се тамо, њихов пример може бити инспиративан у неком смислу, али пошто су признали "Kosova", желим им све најгоре по питању Курдистана Smile
Италију такође готивим и у њиховом случају сам био у извесној мери (једино) разочаран што су признали "Kosova" међу првима. Ето, и код њих би сеирио над неким проблемима, мада и даље готивим њихов стил.

Најзад, ја разликујем сферу културе од сфере политике. Управо прочитах фељтон неког Американца о либералном фашизму, где апострофира Хилари као пример тога. За либералне фашисте све је у сфери политике. То се најбоље видело на примеру несрећног Машана Станковића који је све паковао на тај начин - Guča je sranje za džibere.... Exit je super... sve kulutre su vredne, ali je američka najbolja.... samo ono što je urbano valja... и томе слична "резоновања", заправо фразе којима је научен.
Ја немам ама никакав проблем да ценим нека достигнућа Амера и Енглеза а да будем против њихове политике и желим све најгоре њиховим државама - јер то је једини начин да промене своју политику, или да једноставно не буду у могућности да је више спроводе. И то им желим све најгоре много више него Турцима или Италијанима, јер зна се добро да су Англоамериканци вође целе параде Smile

Слично мисле и многи други којима се свидела ова тема. Па још на почетку су Мргец и још неки (ако се не варам) похвалили америчку death metal сцену. Баш на овој теми.
Ја не волим ораче по гитарама, али се слажем да није све у Америци лоше.
Ево једног од мојих фаворита - Amy Lynn Lee

Ко би рекао да из тако сељачког окружења (име јој је сељачко, такође) као што је Арканзас може да дође такав једав тамни цвет готик сцене Smile
А бенд је Evanescence

Али то не значи да њени сународници не треба да плате за све што су свету учинили.

Citat
da ne moze Srbija da uradi bilo sta dobro za sebe, ako postoji mrznja prema AMerima i Americi ...

Која неопевана глупост.
Прво, није Америка свемоћна и многе земље су успеле што-шта добро да ураде против њихове воље, а да буде добро за њих. Рецимо да је одбацивање "савета" ММФ-а по правилу позитиван корак.
Друго, могу ја и да пристанем на неки уступак (заправо не ја него политичари, зато их и плаћам), а да задржим своје мишљење и његово испољавање у домену културе. Па многи Европљани од имена жестоко пљују по Америци, па не видим да нешто фали њиховим земљама због тога.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2008, 14:26:24 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 461 462 464 465 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 00:43:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.