Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:17:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 453 454 456 457 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 260605 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
e,dobro,manite me vise sa Slobom...
Moj post se odnosio na poster koji je postavio pedjapop, a koji divljak moze da slavi smrt civila, ja sigurno nisam slavio.
e,,bas lepo od tebe...  Smile a onda po tebi pola sveta cine divljaci jer im se smucila amerika i njeno siledzijstvo...i ti da si ostao bez kuce,zemlje,porodice i zivota,kao mnogi po svetu,zbog amerike,i ti bi isto slavio... Smile jer,iako je to greh,jednostavno,ljudi imaju svoje granice i svoje reakcije.a ako ti i to nije dobar primer,samo se seti koliko je americke bagre podrzavalo bombardovanje,kako su mahali pilotima i radovali se ratu,pa onda pricaj da li je neko divljak jer se makar malo radovao necemu sto oni vec odavno zasluzuju,i to jos 10 puta vise...
@pedjapop-slike su sjajne...!bravo!!!  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 10:36:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i

WTF...
Ovo je vec bolesno...
Moj post se odnosio na poster koji je postavio pedjapop, a koji divljak moze da slavi smrt civila, ja sigurno nisam slavio.
e,,bas lepo od tebe...  Smile a onda po tebi pola sveta cine divljaci jer im se smucila amerika i njeno siledzijstvo...i ti da si ostao bez kuce,zemlje,porodice i zivota,kao mnogi po svetu,zbog amerike,i ti bi isto slavio... Smile jer,iako je to greh,jednostavno,ljudi imaju svoje granice i svoje reakcije.a ako ti i to nije dobar primer,samo se seti koliko je americke bagre podrzavalo bombardovanje,kako su mahali pilotima i radovali se ratu,pa onda pricaj da li je neko divljak jer se makar malo radovao necemu sto oni vec odavno zasluzuju,i to jos 10 puta vise...
Fora je u tome sto se u tim trznim centrima uvek skupljalo dosta ljudi iz inostranstva,nazalost i tu su se nasli Srbi...
Znaci Bin Laden je kriv isto koliko i Amerika...
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 15:15:28 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Stefan, nije to bolesno, to je freska iz manastira Tvrdoš kod Trebinja, uz natpis "Sv. nov. muč. od NATO - Milica dete".
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@pedjapop-slike su sjajne...!bravo!!!  Smile Smile Smile
eto sam si rekao za one koji su se radovali ratu i mahali pilotima da su bagra, nije mi jasno da li se ti ne slazes sa mnom ili sam sa sobom?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson K800i
Stefan, nije to bolesno, to je freska iz manastira Tvrdoš kod Trebinja, uz natpis "Sv. nov. muč. od NATO - Milica dete".
Onda dobro,ja sam mislio da je to neko nparavio montazu da bi se izivljavao,mada mi je i dalje cudno zbog onog Mili-ca...
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 17:43:07 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Onda dobro,ja sam mislio da je to neko nparavio montazu da bi se izivljavao,mada mi je i dalje cudno zbog onog Mili-ca...

Milica Rakić, ali Milica nije moglo da stane u jedan red, kao što vidiš, freska je okrugla. Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia E
Smile

<hr />
Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora Crowz (Vreme: 09. Apr 2008, 19:20:36)

Udri slobodno jace glavom o zid nece niko od nas da se naljuti!
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 19:28:56 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 1600GTI
IP sačuvana
social share
Смрт је честа појава међ нама Србима
као што су пролеће, лето,  јесен, зима
И није страшнија, поготову дању
од суше, поплаве, земљотреса, мраза,
кад је човек сретне на своме имању
окађене душе и светла образа.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@ramone,jedno je slaviti ili makar reci"sve se vraca,sve se placa" kada neko ko te je mucio ili unistio dobije sto je zasluzio,a potpuno drugo kada ti mases,pozdravljas i radujes se bagri koja ide da bez razloga muci pola sveta...
hocu da kazem-ameriku niko ne tera da muci pola sveta,te ona nema pravo da se raduje ratovanju i ubijanju,jer nema nikakve osnove da tako nesto radi nekome i sem toga,nijedan rat se ne odigrava na njenoj teritoriji,niti ona pati zbog rata i stete,dok milioni i milioni ljudi i dece po svetu itekako imaju i osnova i opravdanja da slave kada se ovim skotovima to vrati u vidu 11.septembra ili slicnih dogadjaja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
opet nema opravdanja u radovanju za smrt civila, nisu oni bombardovali Srbiju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 453 454 456 457 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:17:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.