Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 20:16:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 440 441 443 444 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 262185 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gambi

Znam ja da si ti radikal i to je cool sad medju vama pavijanima Smile Medjutim, Srbiji nema drugog izbora, nego da udje u EU. Kako ti to nije jasno? Ako se EU kojim slucajem raspadne, to je druga prica (mada ne racunaj na to Smile ), tada mozemo da razmatramo i da ne ulazimo u EU. Ovako, kako stvari stoje, EU je jedini izbor ... ja evo po 129045637856. put pitam da mi "patriJote" kazu neku alternativu EU, ali mrka kapa  Smile zato sto je nema.

Svojevremeno je Makro nesto mashtao o nekim savezima sa zemljama Azije i Juzne Amerike (to moze da napise samo co'ek posebnog stanja  Smile ), ali ok, svako ima svoje misljenje.

Gambi

A da te pita nesto tetka malecka: Dali mozes da zamislis situaciju da za jedno 5-6 god cela Evropa bude u NATO i EU, samo Srbija bude izvan ... to moze da potraje najvise 6 meseci, a posle toga ima da pocnemo da nestajemo. Zato ti ja kazem da tvoji ultra-hardCore-giga extremisticki stavovi ne mogu nista, ali nista dobro da donesu Srbiji. Tvojih stavova treba da se plase normalni ljudi.

A sto se tice Amerike, ne mozemo bez njih, tj bez njihovog uticaja, zato je najbolje igrati na kartu prijateljstva sa njima. Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 1600GTI
Gambi

Znam ja da si ti radikal i to je cool sad medju vama pavijanima Smile Medjutim, Srbiji nema drugog izbora, nego da udje u EU. Kako ti to nije jasno? Ako se EU kojim slucajem raspadne, to je druga prica (mada ne racunaj na to Smile ), tada mozemo da razmatramo i da ne ulazimo u EU. Ovako, kako stvari stoje, EU je jedini izbor ... ja evo po 129045637856. put pitam da mi "patriJote" kazu neku alternativu EU, ali mrka kapa  Smile zato sto je nema.

Svojevremeno je Makro nesto mashtao o nekim savezima sa zemljama Azije i Juzne Amerike (to moze da napise samo co'ek posebnog stanja  Smile ), ali ok, svako ima svoje misljenje.

Gambi

A da te pita nesto tetka malecka: Dali mozes da zamislis situaciju da za jedno 5-6 god cela Evropa bude u NATO i EU, samo Srbija bude izvan ... to moze da potraje najvise 6 meseci, a posle toga ima da pocnemo da nestajemo. Zato ti ja kazem da tvoji ultra-hardCore-giga extremisticki stavovi ne mogu nista, ali nista dobro da donesu Srbiji. Tvojih stavova treba da se plase normalni ljudi.

A sto se tice Amerike, ne mozemo bez njih, tj bez njihovog uticaja, zato je najbolje igrati na kartu prijateljstva sa njima. Smile

A da te pita nesto čika veliki: Dali mozes da zamislis situaciju da za jedno 5-6 god cela Evropa bude u NATO i EU, samo Švajcarska bude izvan ... to moze da potraje najvise n meseci, a posle toga ima da pocnu da nestaju. Zato ti ja kazem da tvoji ultra-hardCore-giga extremisticki stavovi ne mogu nista, ali nista dobro da donesu Švajcarskoj. Tvojih stavova treba da se plase normalni ljudi.
IP sačuvana
social share
Смрт је честа појава међ нама Србима
као што су пролеће, лето,  јесен, зима
И није страшнија, поготову дању
од суше, поплаве, земљотреса, мраза,
кад је човек сретне на своме имању
окађене душе и светла образа.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pedjapop

aha, ti sie jedan od onih sto porede Svajcarsku i Svedsku sa Srbijom Smile ... pa dobro, zanimljivi ste vi momci/devojke  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Kongres pozvao Buša na bojkot Olimpijade
Autor: Tanjug | 02.04.2008 - 08:08

Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi  pozvala je predsednika SAD Džordža Buša na bojkot svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Pekingu.

Nensi Pelosi je zatražila od predsednika SAD Džordža Buša da razmotri takvu mogućnost zbog, kako je navela, stanja ljudskih prava u Kini. Ona je, međutim, rekla novinarima da se "još uvek nada da će Kina odgovoriti" na seriju zahteva, što će, ako budu ispunjeni, eliminisati svaku potrebu takvog bojkota, preneo je Rojters.
Zahtevi uključuju da Peking uđe u pregovore o zaštiti ljudskih prava na Tibetu, nezavisno ispitivanje nasilja sredinom marta, direktan dijalog sa tibetanskim vođom dalaj-lamom i medicinsku negu za povređene, rekla je Pelosi.
Demokratska predsednica Kongresa je naglasila da američki sportisti ne bi trebalo da bojkotuju igre jer bi to bilo nepravdeno s obzirom na trud koji ulažu u pripreme.

Predsednik Buš je najavio da namerava da poseti Kinu i da prisustvuje otvaranju Olimpijskih igara 8. avgusta, a predstavnici američke administracije su saopštili da će on tada s kineskim zvaničnicima da razgovara o stanju ljudskih prava.
Neki od svetskih državnika najavili su mogućnost da ne budu u Pekingu na otvaranju Olimpijade, poput francuskog predsednika Nikole Sarkozija i nemačke kancelarke Angele Merkel, podsećaju agencije.

Blic

Amwerika je tako mnogo para ugurala u Kinu da mi nije jasno kako ona misli da izvede bojkot? Nije mi jasno ni za Merkelku imajući u vidu ogromne radove koje u Kini izvode kompanije iz Nemačke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson P910i
Gambi

Gambi

Rusija siptaru, a za alternativu rusiji pitaj norvesku i svajcarsku, i oni izgleda nekako zivotare bez navedene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
 Piše: Hrvoje Šimičević, 02.04.2008. 13:03
ZBOG VELIKE FINANCIJSKE KRIZE U SAD-U
MMF najavio mogućnost globalne ekonomske krize

Stručnjaci MMF-a ističu kako postoje šanse da globalni ekonomski rast padne na 3% u ovoj ili sljedećoj godini, zloslutno najavljujući u tom slučaju planetarnu ekonomsku krizu

MMF najavljuje nimalo ohrabrujuće prognozeMMF najavljuje nimalo ohrabrujuće prognozeZbog najgore financijske krize u SAD-u od Velike depresije, Međunarodni monetarni fond (MMF) snizio je procjenu globalnog ekonomskog rasta u ovoj godini. Upravo će velika financijska kriza u SAD-u uzrokovati pad svjetske privrede u tekućoj godini, koja neće premašiti 3,7%, što je 0,4% manje od procjene iz siječnja, ističu analitičari.

Financijski šok koji je uzrokovao krizu u SAD-u, započeo je sredinom prošle godine na tržištu stambenih kredita, da bi se rapidno proširio u nepredviđenim pravcima, izazvavši štetu na drugim tržištima i glavnim institucijama financijskog sustava. "Globalna ekonomska ekspanzija je izgubila na dinamici, pošto se u SAD-u proširila najveća financijska kriza od perioda Velike depresije", precizira se u analizu MMF-a.

Stručnjaci Fonda ističu kako postoje šanse da globalni ekonomski rast padne na 3% u ovoj ili sljedećoj godini, zloslutno najavljujući u tom slučaju planetarnu ekonomsku krizu. I dok MMF najavljuje nimalo ohrabrujuće prognoze, američka vlada ističe kako će se domaća ekonomija oporaviti u posljednjim mjesecima 2008. godine, a da se smanjivanje kreditne krize može očekivati tokom ljetnih mjeseci.

Nacional
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Autor: Tanjug | 02.04.2008 - 08:08

Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi  pozvala je predsednika SAD Džordža Buša na bojkot svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Pekingu.

Nensi Pelosi je zatražila od predsednika SAD Džordža Buša da razmotri takvu mogućnost zbog, kako je navela, stanja ljudskih prava u Kini. Ona je, međutim, rekla novinarima da se "još uvek nada da će Kina odgovoriti" na seriju zahteva, što će, ako budu ispunjeni, eliminisati svaku potrebu takvog bojkota, preneo je Rojters.
Zahtevi uključuju da Peking uđe u pregovore o zaštiti ljudskih prava na Tibetu, nezavisno ispitivanje nasilja sredinom marta, direktan dijalog sa tibetanskim vođom dalaj-lamom i medicinsku negu za povređene, rekla je Pelosi.
Demokratska predsednica Kongresa je naglasila da američki sportisti ne bi trebalo da bojkotuju igre jer bi to bilo nepravdeno s obzirom na trud koji ulažu u pripreme.

Predsednik Buš je najavio da namerava da poseti Kinu i da prisustvuje otvaranju Olimpijskih igara 8. avgusta, a predstavnici američke administracije su saopštili da će on tada s kineskim zvaničnicima da razgovara o stanju ljudskih prava.
Neki od svetskih državnika najavili su mogućnost da ne budu u Pekingu na otvaranju Olimpijade, poput francuskog predsednika Nikole Sarkozija i nemačke kancelarke Angele Merkel, podsećaju agencije.

Blic

Amwerika je tako mnogo para ugurala u Kinu da mi nije jasno kako ona misli da izvede bojkot? Nije mi jasno ni za Merkelku imajući u vidu ogromne radove koje u Kini izvode kompanije iz Nemačke.
odgovor zvanicnog pekinga:duvajte nam bananu! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 5610
Ти би се дружила са неким ко ти је силовао мајку и запалио кућу, само зато што је јачи од тебе?! У томе је разлика између вас космополита и европејаца и нас које називате "патриЈотама". Ми имамо образ и нећемо да скидамо гаће попут вас. Србија је у историји много пута била у још тежој ситуацији, па смо опстали као народ и нисмо клекли на колена. Свесни смо свог порекла и традиције, и то чувамо као нешто највредније.
Жао ми вас је кад видим да су вам геј параде, легализација наркотика и шенген виза животни циљ и врхуско достигнуће.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2008, 18:30:22 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Bravo. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kombi

I sam znas koliko su te price koje poturujes tzv "mlacenje prazne slame". Pa ni vrapci vise ne veruju u to. Kakve veze imaju silovane majke i spaljene kuce sa boljim zivotom? svako kome je proslost vaznija od buducnosti je samo ozbiljan depresivac i takav covek ne moze da opstane u danasnjem svetu.

Sta je Japan preziveo od strane Amerike? I sta su trebali da urade? Da se zakopaju u rupu i da ganjaju "svetsku pravdu"? Smile

Srbija se u istoriji toliko puta ponizila, a sve zbog takvog razmisljanja kakvo imas ti. Za mene je vrhunac ponosa jedne drzave da radi u interesu naroda i za bolji zivot naroda, a ne obratno.

Ne, vi nemate obraz, vec su vam isprali glavu. Da imate obraz, ne bi zemlju gurali u izolaciju, u rat i konflikt sa celim svetom. Kako ce te se pogledati u oci sa decom i objasniti im sta ste im to ostavili od zemlje? Samo nemoj opet onu "Jadni mi, svi su protiv nas, mi smo ubek u pravu ...", jer zaista je smesno.
IP sačuvana
social share
nidzo, svaka cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 440 441 443 444 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 20:16:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.