Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 19:50:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 262178 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
pozz mrgec  Smile

i zasto mrz ameriku? Daj bre zakljucajte temu

ne,nego ti nadji drugi forum...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pozz mrgec Smile

Малопре видим ову тему на списку подфорума, кликнем дрито и очекујем ускочићу где сам последњи пут гледао. Али не, понекад се дешава да те "баци" на почетак. Па није лоше, и препоручујем другима да се подсете првог поста на теми где пише зашто мрзе Америку.
Али некима је једина препорука да потраже други форум.

Citat
ja sam stari clan, al sam bio banovan

Одбанован си, или се безобразно враћаш? (реторичко питање - наравно да је ово друго)
Па нема везе, почни да смишљаш нови ник... Е, шта ти је мазохизам Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
pozz mrgec  Smile

Naso sam i 100 puta je kvalitetniji (al necu o drugim forumuma, nije mesto). A ovde sam svratio da procitam neogranicenu kolicunu gluposti, pa da nastavim dalje.

pozz mrgec Smile

Малопре видим ову тему на списку подфорума, кликнем дрито и очекујем ускочићу где сам последњи пут гледао. Али не, понекад се дешава да те "баци" на почетак. Па није лоше, и препоручујем другима да се подсете првог поста на теми где пише зашто мрзе Америку.
Али некима је једина препорука да потраже други форум.

Citat
ja sam stari clan, al sam bio banovan

Одбанован си, или се безобразно враћаш? (реторичко питање - наравно да је ово друго)
Па нема везе, почни да смишљаш нови ник... Е, шта ти је мазохизам Smile

ovo drugo jeste Smile

pozz

prlapan ex milance NeTalentivani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Glupo je generalizovati i mrzeti Amerikance ili Ameriku, ali mrzeti američki politički establišment i politiku, ne samo spoljnu već i unutrašnju je druga stvar. Američka politika je najlicemernija politika koju sam video i osetio za svoga života, ili naučio iz istorijskih udžbenika.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Glupo je generalizovati i mrzeti Amerikance ili Ameriku, ali mrzeti američki politički establišment i politiku, ne samo spoljnu već i unutrašnju je druga stvar. Američka politika je najlicemernija politika koju sam video i osetio za svoga života, ili naučio iz istorijskih udžbenika.
nije im ni narod nista bolji od vlade...gomila glupih,uobrazenih,debelih kretena koje ne zanima niko i koji ne znaju ni na kom se kontinentu nalaze niti zasto i za koga glasaju...
jedan od boljih primera gluposti i zlobe i samih amerikanaca jesu oni protesti koji su se desili valjda-2006 ili 2007(ne znam tacno) u nekoliko gradova u americi po pitanju rata u Iraku i samih vojnika koji su tamo.
u jednom gradu(mislim da se radilo o Bostonu,ili slicnom velikom,prosecnom razvijenom gradu) skupilo je ukupno jedno 50 000 ljudi koji su protestovali ispred Gradske skupstine i jos nekih institucija.protestovali su zbog sve vecih brojeva poginulih vojnika u Iraku.situacija je bila slicna u vim gradovima gde su se bunili.u Bostonu,pola je govorilo o tome da su oni sami birali vojsku i da su znali sta ih ceka,te nema potrebe za dovlacenjem novih trupa.druga polovina je govorila da nevezano od toga,trupe treba premestiti u druge oblasti i da treba platiti porodicama poginulih.od tih 50 000 idiota u Bostonu,ili 100 000 idiota na protestima sirom zemlje ,nijedan,NIJEDAN,nije ustao i rekao:"A,cekajte,ko nas uopste tera da ratujemo sa Irakom?"
i  tad sam jos vise bio shvatio koliko su i sami ameri glupe,uobrazene zle stoke kojima je uvek neko drugi kriv za sranja koja oni sami prave...i tako da,pored njihove usrane vlade,moze se reci da mrzim i vecinu njih,jer su uobrazena djubrad koja misle da mogu svima da sole pamet i otimaju zemlju,sto je naravno potpuno netacno,jer da probaju to da urade Rusiji ili slicnim zemljama,sutra bi bili pecena piletina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
LG U8290
Hajde, neka bude tako kako ti kažeš, jer ja nisam bio u SAD, pa ne mogu da pričam kako tamo ljudi razmišljaju, znam samo ono što vidim na TV-u, dakle, neka bude tako kako ti kažeš, onda je takav način razmišljanja posledica indoktrinacije veličinom američke države. A kad bi ih pitao šta je to Amerika učinila da ovaj svet učini boljim,verujem da ne bi imali šta da kažu. Pa oni su u II svetski rat ušli tek kad su ih napali Japanci, a Švabe potopile putnički brod, koji je kao slučajno poslat u vode koje su vrvele od nemačkih podmornica. Verujem da prosečni američki građanin svoje znanje o svetu gradi isključivo na onome što kaže CNN, ili FOX, te na proizvodima američke filmske industrije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hajde, neka bude tako kako ti kažeš, jer ja nisam bio u SAD, pa ne mogu da pričam kako tamo ljudi razmišljaju, znam samo ono što vidim na TV-u, dakle, neka bude tako kako ti kažeš, onda je takav način razmišljanja posledica indoktrinacije veličinom američke države. A kad bi ih pitao šta je to Amerika učinila da ovaj svet učini boljim,verujem da ne bi imali šta da kažu. Pa oni su u II svetski rat ušli tek kad su ih napali Japanci, a Švabe potopile putnički brod, koji je kao slučajno poslat u vode koje su vrvele od nemačkih podmornica. Verujem da prosečni američki građanin svoje znanje o svetu gradi isključivo na onome što kaže CNN, ili FOX, te na proizvodima američke filmske industrije.
U pravu si!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
potpuno si u pravu oko toga,ali vidi,zato postoji nesto sto se zove internet,novine,tefeon,putovanja...niko njih ne sprecava da odu na GoogleEarth i nauce kako izgleda koja zemllja,kako se gde zivi,sta ima tamo,sta je zanimljivo.niko ih ne sprecava da odu na putovaje u...Brazil,na primer(Bliski istok,Balkan,Rusiju,Kinu i jos mnoge izbeegavaju,pitam se sto...  Smile) i lepo da upoznaju,ili da odu na internet i procitaju nesto...ne-lakse je i bolje verovati i gledati samo dva-tri bedna izvora i informativna sredstva-CNN,FOX i slicne gluposti,nego sam iskusiti nesto,ili procitati brojne internet stranice o necemu,pa onda donositi zakljucak...
ja sam bio tamo vise puta i imam tamo deo porodice,i ne kazem da su svi oni iste neobrazovane budale koji misle da su StarWars radjeni po istinitom dogadjaju(bilo je i o tome price-Stupid americans,jedna od brojnih anketa radjenih da se utvrdi neobrazovanost amera),ali zato su onda uobrazneni...medju pravim(mislim na etnicki-prave maere,ne ukljucujuci crnce,Nemce,Japance,Ruse,ili ostale strance) amerikancima,jedva da ces naci nekog koji zna otprilike kako izgleda Evropa,a da se pritom jos i protivi ovom sliovanju sveta,da nije uobrazen kreten i da nije naucnik...
drugim recima-naci normalnog,dobrog i pametnog coveka,da zna  osnovne stvari,a nije naucnik ili genije medju pravim amerikanckim stanovnistvom je trazenje igle u plastu sena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
LG U8290
Uobraženost je, po meni, samo jedan od kompleksa, misliš da si poseban samo zato što si bogatiji od nekog, ili moćniji, te da si time popio svu pamet. Koliko mogu da zaključim, kod njih je sve komercijalizovano, počevši od školovanja, preko sporta, pa sve do religije. Otuda im internet služi uglavnom za komercijalne sadržaje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Uobraženost je, po meni, samo jedan od kompleksa, misliš da si poseban samo zato što si bogatiji od nekog, ili moćniji, te da si time popio svu pamet. Koliko mogu da zaključim, kod njih je sve komercijalizovano, počevši od školovanja, preko sporta, pa sve do religije. Otuda im internet služi uglavnom za komercijalne sadržaje.
slazem se u svemu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 19:50:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.