Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 08:43:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 419 420 422 423 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 263305 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Raven

Dobro znam sta je Amerika ... nemoras meni govoriti. Ali se ja nikad nisam trudila da budem "daljinski patriota". Kako se nisi zajebao pa otisao u Rusiju ili Kinu?
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jebiga Rusija nema posla a kina jos gore!
Ja bar sebe smatran patriotom. Propljuvao sa krv od brace srbe i jos i dalje volim zemlju. Ne navijam za politicare ni za crkve. To je bio moj problem.
Sta si htela reci sa tim daljinskim patriotom? hoces da me vredjas?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Raven

E sad ce ti Makro dati 5001 razlog zbog kojeg je Kina bolja od Amrike (naravno, svi do jednog su subjektivni Smile ).

Nemam nameru nikog da vredjam, samo iz tvojih postova kao da zakljucujem da si protiv Amerike i EU, tj integracije Srbije u EU ... mozda gresim, ne znam.

Pazi, tamo je fazon da sto bolje organizujes vreme, barem sam ja tako gledala Ameriku, zaradis mnogo, ali mnogo i potrosis ...  ovde vremena ima na pretek, jer sve stoji.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Raven

E sad ce ti Makro dati 5001 razlog zbog kojeg je Kina bolja od Amrike (naravno, svi do jednog su subjektivni Smile ).

Nemam nameru nikog da vredjam, samo iz tvojih postova kao da zakljucujem da si protiv Amerike i EU, tj integracije Srbije u EU ... mozda gresim, ne znam.

Pazi, tamo je fazon da sto bolje organizujes vreme, barem sam ja tako gledala Ameriku, zaradis mnogo, ali mnogo i potrosis ... ovde vremena ima na pretek, jer sve stoji.
Nisam protiv Amerike, protiv politike sam. Jesam protiv sam ulaska u Evropu. Jer ako odemu u evropu imacemo jos vise gazda iznad nase glave.
Zbog toga sto sve stoji, ja sam ovde. Moram da lecim zdravlje da pomazem mojoj familiji. I ako zbog toga nisam patriota neka. Bilo bi lakse samo da kukam i pustim da svi u mojoj porodici umru jer nemaju para, i nemaju lekova.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Nisam protiv Amerike, protiv politike sam.

Управо тако, само је тешко раздвојити та два, кад у Америци нема озбиљне опозиције тлачењу других. Видећемо ако Обама победи, ја предвиђам - или ће бити прича типа Чича Томина колиба, или ће га убити као што су убили и Кенедијеве, Мартина Лутера, Малколма Х.

Citat
Vi ubijanje neduznih ljudi u ime politike zovete ponosom?

Нема недужних!
Посебно не у Америци Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 08:35:45 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Dosao sam da radim ovde jer kod nas nisam nasao posla, nti sam imao sa cime da se skolujem. Zbog njihovog "pomaganja" 99
meni su otisli bubrezi u k''''. Amerika ti je jedno veliko sranje. Imas posao, imas para a opet nemas sta da kupis. Inflacija i propast.
Јел де... Ја не примећујем посебно огромну инфлацију

У поређењу са вашом патриотском владом националног спаса која је успела да одвали 313.000.000% само у једном месецу,
ове годишње стопе инфлације и нису толико лоше.

Svaki teroristicki akt, je akt kukavicluka, a oni koji to podrzavaju su umobolni... tacka.
Kukavičluk ovde predstavljaš ti, koja braniš tiraniju, i braniš vuka od jagnjeta od 1 godinu koje mu je pomutilo vodu pre 2 godine.

Алах каже (величанствен је он):

وَمَا لَكُمۡ لَا تُقَـٰتِلُونَ فِى سَبِيلِ ٱللَّهِ وَٱلۡمُسۡتَضۡعَفِينَ مِنَ ٱلرِّجَالِ وَٱلنِّسَآءِ وَٱلۡوِلۡدَٲنِ ٱلَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَآ أَخۡرِجۡنَا مِنۡ هَـٰذِهِ ٱلۡقَرۡيَةِ ٱلظَّالِمِ أَهۡلُهَا وَٱجۡعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ وَلِيًّ۬ا وَٱجۡعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ نَصِيرًا
Wa maa lakum laа tuqatiluna fi sabili llahi wal mustadh3afina mina r-rijali wan-nisaa2i wal-wildan
alladheena yaquluna rabbana akhrijina min hadhihi al-qaryati adh-dhaalimi ahluha waij3al lana min ladunka waliyyan waij3al lana min ladunka nasira.
(An-Nisaa2 4:75)

А који разлог имаш да се не бориш на путу Алаха за слабе и малтретиране - мушкарце, жене и децу чији је плач:
"О Господе! Спаси нас из овог места чији су људи тлачитељи; и донеси нам некога ко ће нас заштитити; донеси нам некога ко ће нам помоћи."

(Жене 4:75)
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 10:01:27 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Ja bar sebe smatran patriotom. Propljuvao sa krv od brace srbe i jos i dalje volim zemlju. Ne navijam za politicare ni za crkve. To je bio moj problem.
Rusija nema posla?! Pa pola Moskve se gradi! Kinezi otvaraju fabrike samo tako!
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
         Ameriku treba razumeti i saosecati se.Ona nema kud,ako sada krene u povlacenje iz ovog pokusaja ovladavanja planetom zgovnace je  svi sa kojima se ikada zamerila.
         Dakle jedini siguran put za Ameriku je da nastavi putem kojim je posla.To je jedini siguran put za Ameriku ali ne i za ostatak sveta.Takav jedan pokusaj ovladavanja sveta je velika avantura koja trpi svo zlo,manipulaciju i razvrat.
          Svi mi koji zivimo u ovim vremenima smo na neki nacin "privilegovani" jer smo svedoci jedne etape stvaranja nove istorije sa poznatim krajem zapisanom u otkrovenju Jovanovom.Svi smo u igri,hteli mi to ili ne taj monstum nas tera da se opredelimo,ili smo za ili smo "teroristi".To ce mnogo jasnije biti kada nove generacije stasaju,mada je vec sada to poprilicno jasno.
         Poznato je da u NjuYorku albanska plemenska zajednica koja broji oko 2 miliona dusa predstavlja veoma tradicionalan i moralan princip zivota.Pa je i ostatak tog ekonomskog centra moci na taj nacin dozivljava,kao ceznju na davno izgubljenu nevinost,moralne i porodicne vrednosti.Takoreci tamo je narod prso nacisto ,zabavu traze u narkoticima i orgijama.Ali koliko para toliko muzike.Prsli su.Albanci se igraju prijatelja sa njima i miluju ih hemijom.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 17:11:24 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Rusija nema posla?! Pa pola Moskve se gradi! Kinezi otvaraju fabrike samo tako!
Fabrike mozda ali ko ce da radi u fabrici? Ja zbog mojeg zdravlja niti mogu niti hocu. Plus ni jezik ne znam tako da je to propalo. I najeo sam se dosta dugo one ozracene hrane ne treba mi vise. Ja sam radio sa gomilom rusa, nesto mi se ne cini da tamo cvetaju ruze koliko svi misle. Bar ne po onome sto oni meni pricaju.
@ jaguar
Ne uzdaj se u cifre brate. Slusaj sta ti ja pricam iz licnog iskustva. Ja radim na dva posla, i pored pomaganje moje familije i svega ostalo tesko se kupuje hrana i ostalo. Cene su postepeno otisle gore, plate stoje, vrednost dolara opada, njihovi jebeni ratovi izvlace dosta novca. 1 trilion dolara godisnje samo za Irak i Afganistan. Zaduzili su se ko grcka, propada Amerika, polako ali sigurno. Veruj mi.
@ vucko m
Bravo brate, znas bas sta da kazes. Voli oni albance i sve ostale koji im rade o glavi. Pogotovo mexikance!
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson K800i
Svaki teroristicki akt, je akt kukavicluka, a oni koji to podrzavaju su umobolni... tacka.
Kukavičluk ovde predstavljaš ti, koja braniš tiraniju, i braniš vuka od jagnjeta od 1 godinu koje mu je pomutilo vodu pre 2 godine.

Алах каже (величанствен је он):

وَمَا لَكُمۡ لَا تُقَـٰتِلُونَ فِى سَبِيلِ ٱللَّهِ وَٱلۡمُسۡتَضۡعَفِينَ مِنَ ٱلرِّجَالِ وَٱلنِّسَآءِ وَٱلۡوِلۡدَٲنِ ٱلَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَآ أَخۡرِجۡنَا مِنۡ هَـٰذِهِ ٱلۡقَرۡيَةِ ٱلظَّالِمِ أَهۡلُهَا وَٱجۡعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ وَلِيًّ۬ا وَٱجۡعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ نَصِيرًا
Wa maa lakum laа tuqatiluna fi sabili llahi wal mustadh3afina mina r-rijali wan-nisaa2i wal-wildan
alladheena yaquluna rabbana akhrijina min hadhihi al-qaryati adh-dhaalimi ahluha waij3al lana min ladunka waliyyan waij3al lana min ladunka nasira.
(An-Nisaa2 4:75)

А који разлог имаш да се не бориш на путу Алаха за слабе и малтретиране - мушкарце, жене и децу чији је плач:
"О Господе! Спаси нас из овог места чији су људи тлачитељи; и донеси нам некога ко ће нас заштитити; донеси нам некога ко ће нам помоћи."

(Жене 4:75)
Pazi nasilje je mac sa dve ostrice...
Ne mozes ti ni da opravdavas terorizam zato sto Amerikanci rade to sto rade...
Teroristi nece da spase svet niti ce Amerikanci...izgleda da ce svi oni zajedno sa Srbima i ostalim Evropskim narodima da zavrse isto...da ne kazem gde...
I tako ce svi narodi dok se ne ostanu najpametniji!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 419 420 422 423 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 08:43:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.35 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.