Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 10:57:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 261709 puta)
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ Maleckaa:

Zasto kada si tako velikoamer ne prijavis u UNHCR kao volonter pa po Iraku, Avganistanu, Somaliji, Panami, Kambodzi, Vijetnamu, Mexicu, Kubi,... Srbiji ... (izvinjavam ti se ako sam jos nekog zaboravio),
siris americku ljubav tu koju si ranije u nekom postu si pominjao/la/lo, a ne da zaj..bavas i nerviras posten i ojadjen narod srpski...sram te bilo...(ako su ti koreni sa ovih prostora)..a i ako nisu jer ti u svakom slucaju ne znas sta je slobodan covek!

IP sačuvana
social share

Zelim vam svima sto i sebi, samo dobro.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
banjac

Evo dokaza tvoje plitkoumnosti, bezdusnosti...kako ti odgovara: "uostalom je ne znam da su u srebrenici skoro uopste ginula djeca....." Opet ti kazem: razmisli sta pises Smile Smile

A za ove smajlije, svaki smajli ima svrhu, zna se kome je upucen: shabanima, prostacima, nepismenima, kvazi-postenim, kvazi-kvazi-kvazi.... opet: ovo je za vas Smile Smile Smile Smile

Nemam nista protiv, okaci bilo koju sliku, ali prvo preispitaj da li je tema sa slike zastupljena i sa tvoje (srpske) strane (u ovom slucaju jeste). Dakle, samo zelim da napravim ravnotezu, nista manje nista vise. Nisi ti patriota ako svoje zlocine guras pod tepih, a druge guras na sva vrata. Zar mislis da oni (koji treba da znaju) ne znaju ko je bio agresor, zasto je sve pocelo, kakvi su se zlocini desavali?

Mnogo ste mi naivni ili se samo pravite Smile Ali to se uvek obije o glavu. Smile

Лицемерје, Малецко ти је име...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Nexus 5
@All

Kada cete shvatiti da sa glavitjem aka meleckim ne treba raspravljati? Vi ga jos i citirate...
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 00:23:40 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
200 uhapšenih na antiratnom protestu u Vašingtonu

e ameriko,ameriko

Демократија, шта рећи Smile Smile Smile

Meni je najsmesnije kada cujem da neki Amerikanac kaze "Nadam se da cete jednog dana da volite nas kao mi vas" a pritom nemaju pojma sta njihova vlada radi... Smile

Боже ме саклони...
Но најјаче ми је кад је Џорџ Буш рекао "свом другу Владимиру" да би Русија могла да се демократизује као Ирак. Путин му је мирно одговорио да Ирак није баш најбољи узор Smile Smile Smile

nevezano-al ste se napisali,maaajkuu muuu..... Smile Smile Smile 7dana,a 500 postova... Smile

Шта да ти кажем - служимо народу Smile

Зашто мрзе Америку ?
Зато што су њихови Јевреји измислили комунизам, а сада пропагирају глобализам као један нови савршенији облик комунизма.

Има и ту истине Smile

Sistem vrednosti koji vlada u Americi je najnormalniji sistem. Vec sam rekla zasto...naravno sve ima svoje mane, ali je tamo sve organizovano tako da ako hoces da budes nesto, to i mozes da postignes....najprostije receno. Gradjani ne postoje zbog drzave, vec drzava zbog gradjana, sasvim normalno. Smile Smile

Да видимо шта је држава учинила за своје грађане.
Један ураган и оде можда најлепши град у тој Америци под воду.

Да су мало мање улагали у агресивне ратове, а мало више у насипе, не би се ово догодило...
Нема везе, бар је музика добра. Smile

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
gde si Duse!!! Smile  Smile
inace-video sam ovaj snimak vec-muzika i sadrzaj su fenomenalni...
kao i ova tvoja tema-to vec znas... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Треба тај снимак пуштати што ћешће, због оних који глорификују амерички систем.

@All

Kada cete shvatiti da sa glavitjem aka meleckim ne treba raspravljati? Vi ga jos i citirate...

Па наравно кад је он најзаслужнији за опстанак ове теме...
Мислим да није ту главитј/малецки отприлике бисмо се сви сложили да је Америка лоша, неко би можда протествовао, али не би издржао дуже од 30. странице. Тема би ожда пала после 50-те... а овако чекамо 200. страницу Smile

@ Maleckaa:

Zasto kada si tako velikoamer ne prijavis u UNHCR kao volonter pa po Iraku, Avganistanu, Somaliji, Panami, Kambodzi, Vijetnamu, Mexicu, Kubi,... Srbiji ... (izvinjavam ti se ako sam jos nekog zaboravio),
siris americku ljubav tu koju si ranije u nekom postu si pominjao/la/lo, a ne da zaj..bavas i nerviras posten i ojadjen narod srpski...sram te bilo...(ako su ti koreni sa ovih prostora)..a i ako nisu jer ti u svakom slucaju ne znas sta je slobodan covek!

Па не може, није служио војску. Не може да се одазове позиву Ујка Сема па паламуди по форумима Smile
А знам неке који су пљували по нашој војсци, а пријавили су се у селектив сервис Smile

@malecki Srebrenica je veliki zlocin, ali Amerikanci su do sada napravili "mali milion Srebrenica". Sto se tice sintagme "pa rat je", pogledaj ko ju je napisao. Ja sam je upotrijebio u svrsi ironije...

Smile Smile Smile Smile
Ovo je 100% tacno...
Kada bi uzeli Srbe,Hrvate,Albance,Siptare,Bugare,Grke i Turke u poslednjih 100 i njihove zlocine ne bi bili ni blizu Americkih zlocina u proteklih 20 godina!

Један од републиканских кандидата за председника, сенатор МекКејн је рекао да је Сребреница пикник према свакодневном крвопролићу у Ираку (које је изазвала Америка).
То је било у мом потпису једно време.
Наравно, на "Западном Балкану" је увек било већих католика од папе.
Малецки, дај врати Бушу сат, стварно ти није фора Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Demonstranti u Vasingtonu protestvuju protiv rata u Vijetnamu. Srecom po Ameriku, ovakvi ljudi je barem malo humanizuju...
Ipak, obratite paznju na "dekor"...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i

Meni je najsmesnije kada cujem da neki Amerikanac kaze "Nadam se da cete jednog dana da volite nas kao mi vas" a pritom nemaju pojma sta njihova vlada radi... Smile

Боже ме саклони...
Но најјаче ми је кад је Џорџ Буш рекао "свом другу Владимиру" да би Русија могла да се демократизује као Ирак. Путин му је мирно одговорио да Ирак није баш најбољи узор Smile Smile Smile

Зашто мрзе Америку ?
Зато што су њихови Јевреји измислили комунизам, а сада пропагирају глобализам као један нови савршенији облик комунизма.

Има и ту истине Smile

Smile Smile Smile
Legendarna demokratizacija...
A ovo sto Gambino mlati nemam komentar...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Стефане ти си приучени 'ја желим да будем комуниста'.
И још сам те ухватио у 'богохуљењу' када си изјавио да си против централизације,али зато су ти врата ДС-ЛДП увек широм отворена, јер они су левица која се залаже за локалну самоуправу и децентрализацију који ти хоћеш у свом Књажевцу.
А да сам читао сваки твој коментар, ко зна нашта би све наишао.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
siris americku ljubav tu koju si ranije u nekom postu si pominjao/la/lo,
Pominjalo! Govno je srednjeg roda! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 10:57:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.