Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 23:28:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 261853 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
@malecka
ma nemam ja sta da razmisljam ,tvoje misli su ionako previse plitke da bi mogle da udju malo dublje u moj mozak kako bi me nagnale na razmisljanje....vrijedjacu ce te svaki put kad napises onakav nemoralan i bezdusan post!!!ja se ne sjecam da se ovdje bilo ko na forumu smijao djetetu koje je polu izgorilo i cije ostatke srbin drzi u rukama....uostalom je ne znam da su u srebrenici skoro uopste ginula djeca.....
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Rally po americki. Obratite paznju na "balast"...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
banjac

Evo dokaza tvoje plitkoumnosti, bezdusnosti...kako ti odgovara: "uostalom je ne znam da su u srebrenici skoro uopste ginula djeca....." Opet ti kazem:   razmisli sta pises Smile Smile

A za ove smajlije, svaki smajli ima svrhu, zna se kome je upucen: shabanima, prostacima, nepismenima, kvazi-postenim, kvazi-kvazi-kvazi....   opet: ovo je za vas Smile Smile Smile Smile

Nemam nista protiv, okaci bilo koju sliku, ali prvo preispitaj da li je tema sa slike zastupljena i sa tvoje (srpske) strane (u ovom slucaju jeste). Dakle, samo zelim da napravim ravnotezu, nista manje nista vise. Nisi ti patriota ako svoje zlocine guras pod tepih, a druge guras na sva vrata. Zar mislis da oni (koji treba da znaju) ne znaju ko je bio agresor, zasto je sve pocelo, kakvi su se zlocini desavali?

Mnogo ste mi naivni ili se samo pravite Smile Ali to se uvek obije o glavu. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
banjac

Evo dokaza tvoje plitkoumnosti, bezdusnosti...kako ti odgovara: "uostalom je ne znam da su u srebrenici skoro uopste ginula djeca....." Opet ti kazem: razmisli sta pises Smile Smile

A za ove smajlije, svaki smajli ima svrhu, zna se kome je upucen: shabanima, prostacima, nepismenima, kvazi-postenim, kvazi-kvazi-kvazi.... opet: ovo je za vas Smile Smile Smile Smile

Nemam nista protiv, okaci bilo koju sliku, ali prvo preispitaj da li je tema sa slike zastupljena i sa tvoje (srpske) strane (u ovom slucaju jeste). Dakle, samo zelim da napravim ravnotezu, nista manje nista vise. Nisi ti patriota ako svoje zlocine guras pod tepih, a druge guras na sva vrata. Zar mislis da oni (koji treba da znaju) ne znaju ko je bio agresor, zasto je sve pocelo, kakvi su se zlocini desavali?

Mnogo ste mi naivni ili se samo pravite Smile Ali to se uvek obije o glavu. Smile

jeli ti to oćeš da kažeš da su samo u srebrenici ginula deca Smile

Raven_Claw3190900 transporter jeli dizel ili benzinac?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
@malecka

nesto mi zivis previse daleko od srebrenice.....cak nemas ni neke nacionalne veze sa njom cudi me kako ti kao takva znas stanje stvari bolje od mene?!ali dobro mi smo debili ti imas cnn oni sve znaju ,ti si djevojka sirokih shvatanja koja gleda cnn za razliku od nas.....mene licno bi bilo sramota da takav smajl postavim nakon one slike i nakon recenice "pa rat je"?!?! Smile Smile Smile je li rat ,dijete sprzeno napalmom kome je samo glava ostala citava sa nistavnim ostacima slabog tijela!!???! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
banjac

Sta reci o tebi, a da ti to vec ne znas? Mozda ovo: Smile Smile

Dakle, ti kao geografski blize zivis Srebrenici, pa bolje znas za situaciju koja se desavala? Ako cemo tom logikom, ja treba bolje da znam sta su Ameri radili u Vijetnamu, jer geografski blize zivim Vijetnamu od tebe Smile Smile Smile....dakle, tvoja logika je "j.be lud zbunjenog" Smile Smile Smile

Jos jednom ti kazem: pod dubokom ste anestezijom, otreznite se ako je moguce, ako ne onda Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 21:48:12 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Зашто мрзе Америку ?
Зато што су њихови Јевреји измислили комунизам, а сада пропагирају глобализам као један нови савршенији облик комунизма.

Gambino ponovo dokazujes koliko malo znas o Jevrejima,Americi i komunizmu...
Dobro ajde o Americi i jevrejima mozda nesto znas,ali o komunizmu nista...

"Americki san" u 2D uzvedbi. Jedini koji misle o njemu, ali ga rijetko ko doceka, su ovi pacenici na dnu. Zele da se popne na stepenik vise, ali sve vise tonu u posljednjem. Za jedne san, za druge stvarnost. Bez jednih, ne bi bilo drugih
Ziva istina!!!
Nasa slika!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Raven_Claw3190900 transporter jeli dizel ili benzinac?
Prije bi rekao da ide na krvnu plazmu...

@malecki Srebrenica je veliki zlocin, ali Amerikanci su do sada napravili "mali milion Srebrenica". Sto se tice sintagme "pa rat je", pogledaj ko ju je napisao. Ja sam je upotrijebio u svrsi ironije...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
banjac

Evo dokaza tvoje plitkoumnosti, bezdusnosti...kako ti odgovara: "uostalom je ne znam da su u srebrenici skoro uopste ginula djeca....." Opet ti kazem:   razmisli sta pises Smile Smile

A za ove smajlije, svaki smajli ima svrhu, zna se kome je upucen: shabanima, prostacima, nepismenima, kvazi-postenim, kvazi-kvazi-kvazi....   opet: ovo je za vas Smile Smile Smile Smile

dvopolac...nesto si mi se uzje**o.....................nije lepo saznati da je bilo i srpskih zrtava? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@ malecka Mi smo nebeski narod.Bog cuva Srbe a BinLaden Ameriku..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 23:28:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.