Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 14:34:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 503 504 506 507 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 256715 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Heh, ovo zvuči kao da je bf tebi Duše ukrao password

Jao Te-Nej ja ovakvu prozivku ne bih otrpela. Poslala bi mu diviziju Crvenih Kmera.  Smile

А Тамилски Тигрови?  постоји стара кинеска пословица... не заборави Тамилске Тигрове о Црвеним Kмерима кад збориш  Smile ... него да се Дух није нешто завадио с њима?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Touch
Pogledajte ovo pod obavezno:
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
Smile
Nisam se ovako smejao odavno Smile

Iskidao sam se od smeha  Smile Smile Smile
Ali nista novo nisam video  Smile
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Kolko god da se prosečan Amer ne snalazi sa atlasom, a prosečan Srbin da  Smile, to mi nekako ne objašnjava kako Amer zna da napravi fantoma, spejs šatl i druge "sitne" zajebancije koje mi nemamo ili namamo vremena da napravimo od pametnijih stvari. To volim da čitam ko ove što se smeju ruskoj "zaostalosti". Ono ... Japanac, Švaba, Šveđanin i dr pa i da serinjaju o nečijoj gluposti. Al mi u Srbiji??? Njihova "glupost" proizvodi mnogo kvalitetnih stvari, al naša "pamet" slabo bilo šta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Touch
Kolko god da se prosečan Amer ne snalazi sa atlasom, a prosečan Srbin da  Smile, to mi nekako ne objašnjava kako Amer zna da napravi fantoma, spejs šatl i druge "sitne" zajebancije koje mi nemamo ili namamo vremena da napravimo od pametnijih stvari. To volim da čitam ko ove što se smeju ruskoj "zaostalosti". Ono ... Japanac, Švaba, Šveđanin i dr pa i da serinjaju o nečijoj gluposti. Al mi u Srbiji??? Njihova "glupost" proizvodi mnogo kvalitetnih stvari, al naša "pamet" slabo bilo šta.
Pazi, delimicno si u pravu, ovde postoji i deo price o Srbima kao "nebeskom narodu". Ali, ako je jedna drzava sagradjena na relativno novoj teritoriji, sa punim materijalnim bogatstvima, sa tlacenjem "nase crvene brace" tj. Native Americans tj. indijanaca, pa jos i sa samo jednim ratom u svojoj istoriji na svojoj teritoriji (ne racunam na oslobodjenje od kolonijalizma, samo racunam gradjanski rat) i to koji je bio davno... Ako u toj prici postoji jos i (mozda neopravdano) sakrivanje nacista posle WW2 i ostalih sukoba, pa onda i skupljanje raznih genijalnih ljudi sa svih strana, pa relativna izolovanost (oni se nikada nece bojati Kanade ili Meksika kao sto smo se mi bojali npr. Austro - Ugarske), dobijas idealnu geopoliticku situaciju za razvoj zemlje.
Opet, moje je misljenje da oni nisu toliko ulagali u npr. umetnosti kao Francuska, Italija, VB ili cak mi. Znaci, sve rade promisljeno. I na tome im svaka cast, bogate se, ali ih niko i ne voli...
Inace, samo mi reci sta podrazumevas pod "Amer'? Ako su to (opet cu da upotrebim Native Americans) Indijanci, mislim da ces posle malo guglovanja po netu uvideti sta oni misle o ostalim nacijama koje trenutno zive u SADu. A nesto se ne secam astronauta ili naucnika koji su Indijanci (jos jednom, bas sam dosadan tj. Native Americans)  Smile
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Pazi, delimicno si u pravu, ovde postoji i deo price o Srbima kao "nebeskom narodu". Ali, ako je jedna drzava sagradjena na relativno novoj teritoriji, sa punim materijalnim bogatstvima, sa tlacenjem "nase crvene brace" tj. Native Americans tj. indijanaca, pa jos i sa samo jednim ratom u svojoj istoriji na svojoj teritoriji (ne racunam na oslobodjenje od kolonijalizma, samo racunam gradjanski rat) i to koji je bio davno... Ako u toj prici postoji jos i (mozda neopravdano) sakrivanje nacista posle WW2 i ostalih sukoba, pa onda i skupljanje raznih genijalnih ljudi sa svih strana, pa relativna izolovanost (oni se nikada nece bojati Kanade ili Meksika kao sto smo se mi bojali npr. Austro - Ugarske), dobijas idealnu geopoliticku situaciju za razvoj zemlje.
Opet, moje je misljenje da oni nisu toliko ulagali u npr. umetnosti kao Francuska, Italija, VB ili cak mi. Znaci, sve rade promisljeno. I na tome im svaka cast, bogate se, ali ih niko i ne voli...
Inace, samo mi reci sta podrazumevas pod "Amer'? Ako su to (opet cu da upotrebim Native Americans) Indijanci, mislim da ces posle malo guglovanja po netu uvideti sta oni misle o ostalim nacijama koje trenutno zive u SADu. A nesto se ne secam astronauta ili naucnika koji su Indijanci (jos jednom, bas sam dosadan tj. Native Americans)  Smile

Vidiš ... ja se vrlo malo slažem sa tobom. Tačno je naime da su oterali Indijance, al to je sad jedan problem koji naši ljudi ne žele da razumeju. Indijanci nisu imali državu, tj imali su neke zaostale modele organizovanja. Došli su ti naseljenici i stvorili modernu državu koja je normalno potisla indijanska plemena i njihov nomadski način života. Surovo, praktično genocidno, al jeste napravljeno i to svakako nije nešto čime treba da se ponose. Pomenuo sam nas, jer i mi ne razumemo da ne možemo da živimo ne nekoj teritoriji koja nije pokrivena nečim što se zove država. Poješće nas neki "Amerikanci". Uostalom, lagano i nestajemo kao i američki Indijanci. I oni su potpisivali neke ugovore sa "Velikim Belim Ocem", al ugovore na kraju niko nije poštovao. Jbge, svet je od prvobitnog raja zamišljen kako je zamišljen, znači ratovi, jači tlači slabijeg itd. Prihvati to il umri, ne ti naravno, nego mi kao narod. Zato i ne volim ove naše EU i Nato pacifiste, jer ne razumeju da je srž američkog uspeha u stvari igranje po pravilima koja su starije od bilo koje države koja danas postoji. Ne, nisu Ameri glupi. Pre će biti da smo mi ko Dastin Hofman u Rejn Menu. Znamo puno besmislenih podataka, al suštinske stvari ne razumemo nikako.
Činjenica da su dovodili najbolje stručnjake da rade kod njih i za njih, pre govori o njegovoj pameti nego suprotno. Što da nismo mi pametni kad glasamo za ljude kojima talenat koji se rađa jednom u 100 ili više godina prebegne kod Mađara za 50 000 dolara? Nisu ni Rusi ni Ameri glupi, a mi smo poslednji ili među poslednjima koji mogu o tome da govore.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2008, 17:26:56 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
BlackBerry 
Amerikanci su radoznala mala dečica i slušaju svoje pametne roditelje  Smile
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

Vidiš ... ja se vrlo malo slažem sa tobom. Tačno je naime da su oterali Indijance, al to je sad jedan problem koji naši ljudi ne žele da razumeju. Indijanci nisu imali državu, tj imali su neke zaostale modele organizovanja. Došli su ti naseljenici i stvorili modernu državu koja je normalno potisla indijanska plemena i njihov nomadski način života. Surovo, praktično genocidno, al jeste napravljeno i to svakako nije nešto čime treba da se ponose. Pomenuo sam nas, jer i mi ne razumemo da ne možemo da živimo ne nekoj teritoriji koja nije pokrivena nečim što se zove država. Poješće nas neki "Amerikanci". Uostalom, lagano i nestajemo kao i američki Indijanci. I oni su potpisivali neke ugovore sa "Velikim Belim Ocem", al ugovore na kraju niko nije poštovao. Jbge, svet je od prvobitnog raja zamišljen kako je zamišljen, znači ratovi, jači tlači slabijeg itd. Prihvati to il umri, ne ti naravno, nego mi kao narod. Zato i ne volim ove naše EU i Nato pacifiste, jer ne razumeju da je srž američkog uspeha u stvari igranje po pravilima koja su starije od bilo koje države koja danas postoji. Ne, nisu Ameri glupi. Pre će biti da smo mi ko Dastin Hofman u Rejn Menu. Znamo puno besmislenih podataka, al suštinske stvari ne razumemo nikako.
Činjenica da su dovodili najbolje stručnjake da rade kod njih i za njih, pre govori o njegovoj pameti nego suprotno. Što da nismo mi pametni kad glasamo za ljude kojima talenat koji se rađa jednom u 100 ili više godina prebegne kod Mađara za 50 000 dolara? Nisu ni Rusi ni Ameri glupi, a mi smo poslednji ili među poslednjima koji mogu o tome da govore.
Dovoljno govori da jedan njihv grad poput Detroita zaradi vise nego nasa drzava Smiley jeste smesno ali tako je, ali ne mozes tako gledati ipak posle 1980 kada nam je Sveti Petar otisao u vecna lovista nas svet je stao to je realnost, pocelo je sve da ide u nazad i tako do 2005 kada su nam ukinuli sve sankcije.
Gruba procena je da smo od 15-20 godina stojali i isli u nazad, ali nadam se da ovi nasi prosvetitelji imaju barem neku strategiju povecanja broja stanovnistva, razvoj privrede i nauke.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pogledajte ovo pod obavezno:
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
Smile
Nisam se ovako smejao odavno Smile

Iskidao sam se od smeha  Smile Smile Smile
Ali nista novo nisam video  Smile
Svi cemo ovakvi biti ako dopustimo jevrejima da nam vode svet, kao sto vode SAD.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
BlackBerry Torch
Kao netko tko zivi u SAD i tko je otac nekom tko ide ovdje u skolu, kazem:
ovdje je takav sistem da proizvede 3/4 neucenih, i skoro 1/4 ucenih s malim postotkom savrseno izucenim.
Upravo onako kako je potrebno. Yebes ga, ne treba ti cistac znati koja je glavna industrija Ugande, a koji je glavni grad Ghane.
Ali ti treba Manager/Direktor znati sta gdje ide.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Samo cu ti reci da je kanditat za podpredsednika amerike na ovim izborima izjavila da je afrika drzava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 503 504 506 507 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 14:34:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.