Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 20:41:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто мрзе Америку  (Pročitano 264962 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hkj,otkud takav mračan ton... Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hkj

Samo opusteno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
"SAD nude prijateljstvo Srbiji"
Američka državna sekretarka Kondoliza Rajs izjavila da se nada da će srpske vlasti prihvatiti rezoluciju o statusu Kosova.

Rajsova je članovima Predstavničkog doma Kongresa juče rekla da SAD nude Srbiji prijateljstvo u trenutku kada se lideri kosovskih Albanaca pripremaju da verovatno uskoro proglase nezavisnost Kosova. Agencija AP podseća da su srpske vlasti najavile da nikada neće priznati nezavisnost srpske pokrajine u kojoj 90 odsto stanovništva čine Albanci.

AP dodaje da se očekuje da će SAD i neke zemlje EU priznati nezavisnost Kosova.

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ki Mun Ban razgovaraće u Vašingtonu sa državnom sekretarkom Kondolizom Rajs, a jedna od glavnih tema, kako se očekuje, biće Kosovo.
Evo jednog racionalnog razloga da ih ne volimo, a ne one glupodti "te debeli su, te glupi su"...
zaboravih, izvor: b92.net
« Poslednja izmena: 14. Feb 2008, 17:18:36 od ramon23 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hkj,otkud takav mračan ton... Smile Smile
zato sto budala jedino i bleji na ovom forumu da bi nerviralo druge...vidis da ne ume ni nista vise da kaze osim  Smile Smile Smile Smile i "samo opusteno","bez nervoze" i slicne gluposti...nema blage veze o cemu @Ghost i ja pricamo,al najvaznije je da nalupa svoje americke fore i bude u centru paznje...a pritom samo pravi budalu od sebe...ko da nije vec dovoljno velika...
cim mu neko saspe nesto i ucutka ga cinjenicama ili cim ono vidi da ocigledno lupa gluposti,samo ucuti jer ne zna sta da kaze,pa onda kada neko razgovara ubacuje njegove prirodno-pederske i glupe komentare poput ovog dole,ili smajlije i cudjenja...nema veze s mozgom,nema pojma o cemu ko prica,jedino sto je ikad video u americi su klozeti u New Mexicu,dolazi na forum samo da bi izvaljivao najtuplje americke fore na planeti i nervirao druge,a ne moze da utuvi u glavu da samo pravi budalu od sebe i onda pokrije usi i ceka sledecu priliku...
@malecko-pa samo to i znas da kazes...evo,idi gledaj ovu vasu bljuvotinu od filma na RTSu...o tome kako americka podmornica zaustavlja armadu Ruskih nuklearnih projektila...odgovara neznalicama poput tebe i tvojih"drugara" preko bare...samo vi sanjajte...samo vi sanjajte...  Smile
i mislim da se ne treba previse opustati...vidis kako ste vi svi dembelani tamo bili opusteni(posto su vam crnci izgradili zemlju,pa vam vise ne treba rad...),pa su vam opet(bilo CIA,bilo Bin Laden) skenjali one staklenjare usred Njujorka i Pentagon usred Vasingtona...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Hkj nemoj da te nerviraju proameričke nebuloze. Ameri su moralni kreteni i nakaze , to je svim normalnim ljudima jasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
evo,idi gledaj ovu vasu bljuvotinu od filma na RTSu
Хаха, која смејурија од филма. Откаже им мотор, подморница крене да доне, покрене се мотор онда се диже. Па тако не раде подморнице.
А сонар тек. Ко радар у контролном торњу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
evo,idi gledaj ovu vasu bljuvotinu od filma na RTSu
Хаха, која смејурија од филма. Откаже им мотор, подморница крене да доне, покрене се мотор онда се диже. Па тако не раде подморнице.
А сонар тек. Ко радар у контролном торњу.
ne,ruku na srce,Jerry Bruckheimer je po meni jedan od najboljih razisera ikada...sve poznate hitove i vojne filmove je vecinom pravio on...
Pirati sa Kariba(moj dozivotni omiljeni film...),Stena,Pad Crnog Jastreba,Armagedon,Perl harbor,Bad Boys 1,2,Pandur s Beverli Hilsa...i jos mnooooooooggggoooo drugih flimova i serija(sve C.S.I. serije...).ali nekada zaista ume da preteruje.u ovim ostalim filmovima koje nisam nabrajao jedino sto mu valja jeste muzika...a i to je diskutabilno,s obizrom da uzima vec postojece melodije,pa ih obradi i proglasi valsnistvom flimske kuce...mnoge melodije su u njegoviim filmovima ili Ruske,ili mornaricke...takodje,ona fenomenalna muzika iz Lova na Crveni oktobar je Ruska pesma sa dodatim gudackim orkestrom...sve u svemu,reziser je legenda i opste-znani genije u Holivudu,ali treba da nauci i nekada da sagleda cinjenice i da shvati da se moze napraviti fantastican film bez lazi,propagande,provokacija i slicnih gluposti...jedan od brojnih primera jeste Forest Gamp...
izvinjavam se zbog offa...samo sam hteo da predstavim coveka koji stoji iza nekih filmskih promasaja,ali i iza brojnih holivudskih uspeha i hitova,(jer su i americki filmovi donekle vezani za ovu temu...) i da umem da cenim americke stvari kada su uradjene kako treba...
http://www.imdb.com/name/nm0000988/
« Poslednja izmena: 14. Feb 2008, 23:50:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hkj,
Nemoj da se nerviras, nije to toliko strasno Smile  Smile Gledaj sa vedrije strane  Smile Slusaj ti, sta ti tetka maleckaa kaze Smile ... samo bez nervoze.  Smile

Uzgred, da li si znao da se po forumima kruze price da jedino pederi i mornari daju sebi nick "hkj"  Smile   Smile ... ne delujes mi kao mornar, a bili smo svedoci da si davao cvece korisniku "Ghost", koji je sa omehom i blazenim pogledom isti prihvatio.

Nemoj pogresno da me shvatis  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
hkj,
Nemoj da se nerviras, nije to toliko strasno Smile  Smile Gledaj sa vedrije strane  Smile Slusaj ti, sta ti tetka maleckaa kaze Smile ... samo bez nervoze.  Smile

Uzgred, da li si znao da se po forumima kruze price da jedino pederi i mornari daju sebi nick "hkj"  Smile   Smile ... ne delujes mi kao mornar, a bili smo svedoci da si davao cvece korisniku "Ghost", koji je sa omehom i blazenim pogledom isti prihvatio.

Nemoj pogresno da me shvatis  Smile Smile
Створење које још није сигурно у свој пол је нашло некога да прозива!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
hkj,
Nemoj da se nerviras, nije to toliko strasno Smile  Smile Gledaj sa vedrije strane  Smile Slusaj ti, sta ti tetka maleckaa kaze Smile ... samo bez nervoze.  Smile

Uzgred, da li si znao da se po forumima kruze price da jedino pederi i mornari daju sebi nick "hkj"  Smile   Smile ... ne delujes mi kao mornar, a bili smo svedoci da si davao cvece korisniku "Ghost", koji je sa omehom i blazenim pogledom isti prihvatio.

Nemoj pogresno da me shvatis  Smile Smile
ne znam ja ko je ovde:bio izbacivan,menjao pol i imao operaciju mozga-vise puta...  Smile
a vidim,ti se bas dosta znas te pedere i mentalne pacijente...  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2008, 23:58:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 577
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 20:41:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.