Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:03:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je Ubijen Zoran Djindjic  (Pročitano 98708 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mozda  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

radimo sta ne volimo da kupimo sta nam ne treba

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 28121
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson AINO U10
zato sto u ovoj zemlji mogu na vlasti da budu samo ludaci i debili a ostali su morali biti sklonjeni bez obzira na način.

(milosevic se ne uklapa u ovu teoriju ali na sreću on je ispod zemlje tamo gde je zasluzio da ode čim se rodio)

Rufus svidja mi se tvoj potpis, treba ga malo dopuniti ali je  Smile
IP sačuvana
social share
potpis obrisan po preporuci par skorpija
______________________________ ___________________
Stvari imaju onoliku vaznost koliku im mi damo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Rufus svidja mi se tvoj potpis, treba ga malo dopuniti ali je  Smile

Kapiraj-kopiraj slobodno. I dopuni. Smile
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Заправо, текст је у реду, али би требало да стоје слике неких других људи...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
zato sto u ovoj zemlji mogu na vlasti da budu samo ludaci i debili a ostali su morali biti sklonjeni bez obzira na način.

(milosevic se ne uklapa u ovu teoriju ali na sreću on je ispod zemlje tamo gde je zasluzio da ode čim se rodio)

Rufus svidja mi se tvoj potpis, treba ga malo dopuniti ali je  Smile
Cim se rodio!
Vrlo hriscanski nema sta!
Ja o Djidji imam vrlo lose misljenje pa ipak ne bih izgovorio tako nesto nikada!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Najveći srpski političar svih vremena.

Одакле знаш да Чеда неће бити већи Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Rufus evo nesto za tebe ti nemoras da verujes ako neces ali ovo sto cu napisati je istina.U shalke 04 fudbalskom klubu radi covek naseg porekla zapravo on je doktor u tom klubu a dete mu igra za omladince shalkea,inace sasvim slucajno ga poznajem preko moje devojke bla bla da ne duzim,on mi je licno pricao a video sam i slike sa djindjicem gde su njih dvojica, kako se za vreme hiperinflacije djindjic bogatio i radio sa parama,on licno mu je velike kolicine deviza kupovao i iznosio iz zemlje ima tu jos ponesto,zapitaj se kako je mogao djiki da uvozi masine za gradjevinu iz nemacke pocetkom 90 a bio je protivnik Milosevicu (diktatoru),ko mu je pomogao da uveze ko mu je sredio da ga ljudi iz aparata ne diraju,ko je sedeo na kanabetu za vreme demonstracija kod milosketa i zadnje moj slucaj,kako je imao onu namestaljku od sudjenja ovde za izbegavanje vojne obaveze pa je kasnije aboliran i optuzba je pala nisu ga osudili kako je moguce da opozicioni lider 99 godine dobije na sudu drzavu a ta drzava ni manje ni vise nego slobina njegovog smrtnog neprijatelja(satro)a meni je 2002 godine i  mojim drugarima u krusevcu stigao poziv za sud jer nismo se odazvali pozivu da idemo u rat,kako brate on sebe abolirao a mene ne,jesu li to te njegove reforme,kako to da mu je kucni prijatelj covek alfa i omega rezima i db uz jovicu stanisisca a to je onaj skot Vucelic.Od 2002 tog coveka nisam mogao da smislim jer je njegova vlada donela aboliciju za beograd i njega a nas u zatvor,jedva me je otac iscupao.Taj covek nije hteo da se obracuna sa Miskovicem i ostalima pa sada su privrednoj komori srbije i imaju nenormalno bogastvo i jos puno toga ali drugi put
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Jimy ja ne mogu da raspravljam o rekla kazala pričama. Ne znam koje je to puteve Điki rekonstruisao sa tim mašinama. Ne znam kako se obogatio jer nije delovao preterano bogato. Međutim znam da je sedeo na kanabetu da bi obezbedio da ono što je dobijeno ne propadne. Znam da su ga finansijeri 93. pritiskali da uđe u Miloševićevu vladu pa je odbio i ostavio DS bez finansijera. Znam da je Zoran imao prijatelje i u raju i u paklu, ali tako treba da radi jedan ozbiljan političar. Reforme koje je on sprovodio su bile jedine ozbiljne reforme koje je ova zemlja videla i zato ga cenim. Da je zaokružio vlast poveo bi Srbiju onim putem kojim ide Crna Gora i za 20 godina bi ovo bila normalna država. Oni koji su ga ubili su to znali i znali su da im je to poslednja šansa d se izvuku.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Najveći srpski političar svih vremena.

Do sad.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
on licno mu je velike kolicine deviza kupovao i iznosio iz zemlje ima tu jos ponesto,zapitaj se kako je mogao djiki da uvozi masine za gradjevinu iz nemacke pocetkom 90 a bio je protivnik Milosevicu (diktatoru),ko mu je pomogao da uveze ko mu je sredio da ga ljudi iz aparata ne diraju

Обрни, окрени, грађевинске машине. "Дифенс Роуд", а?
Како оно беше, једино што је Гавриловић поменуо је "нека грађевинска машина", а она управо припада цењеном и заштићеном сведоку. Smile

Citat
Jimy ja ne mogu da raspravljam o rekla kazala pričama. Ne znam koje je to puteve Điki rekonstruisao sa tim mašinama

Ниси знао ни колико Шешељ има на наводном рачуну у иностранству (касније ваљда демантовано) па ти то није сметало да нападаш и прозиваш га да је лопов.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:03:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.386 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.