Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 18:55:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je Ubijen Zoran Djindjic  (Pročitano 98772 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Pa šta je sada referenud ili posrednička demokratija.
Evo da ti ja kažem. Ni jedno ni drugo.

Референдум је ако буде морао да се мења Устав, јер у њему пише да је Косово део Србије. Истина, не треба онако ригорозно као овај претходни. Треба 2/3 у парламенту и већина изашлих. Тренутно имате око 5%.
Посредничка демократија су акти Народне скупштине.

Citat
А добијају простора у медијима убило се...

Ko LDP kod nas.

Е стварно ћу да изгуглујем те South independence party мора да имају апсолутну подршку бар једног медија који се види у целим Сједињеним Државама Smile
ЛДП има подршку Б92. Рађене су анализе о томе.

Citat
Znači Koštunica je ekstremista jer je bio protiv Miloševićevog ustava.

Милошевићев Устав је промењен по процедури која је важила за његову промену. Екстремни су били они захтеви да се он мења ван процедуре, посебно шест година после промена које су имале карактер револуције.
А шта је Чеда био да тај Устав остане?

Citat
Ko što su ekstremisti bili oni koji su zabranili Naciste.

Предвидљиво!
Теби су Срби радили деведесетих исто што и нацисти пола века раније, а?
Па су Срби по теби заслужили као и Немци исту судбину онда?
Не. Не могу се повлачити паралеле између Србије и Немачке. За то нема реалних аргумената, а они који то ипак раде противно интересима српског народа знају добро зашто то раде.

Citat
Питао је зашто 18% Срба тамо нема конститутиван статус ако има 17% Хрвата у БиХ.
Ovo traži LDP, ali ne traži tim za pregovore.

ЛДП тражи независност Косова, а онда би то било анулирано чак и ако је предвиђено.
Да ли је то вама услов за признање Косова? Колико сте упорни у том услову? Да ли бисте "прихватили реалност" и да не буде испуњен?!?

Citat
А о ономе што је отворено рекао да је доста више да само они који су против своје земље буду прихватљиви за Запад не морам ни да говорим...
Tačno, ali

Нема ту "али".
Мешање у унутрашње ствари једне земље се прихвата или не прихвата.
Води се своја или туђа политика.
Онај ко подржава агресора и окупатора је издајник. То је једноставно тако.
Наравно, нема човека који је тако дубоко у Тами да се не би могао приклонити Светлости Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nemoguce je otkriti sta je nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Inace - Austro-Ugarska ti je dobar primer, ali ne zbog anektiranja Bosne nego konsekvenci koje je imala kao zemlja gubitnica u  svetskom ratu...Madjarska je trecinu svoje teritorije izgubila u I svetskom ratu koji je okoncan 1918. godine. Dve godine kasnije to je formalno-pravno regulisano Trijanonskim sporazumom. Isto tako, Kosovo je izgubljeno u ratu 1999 godine, a medjunarodni sporazum koji ce to formalno-pravno ce verovatno biti usvojen ove godine.
  Danilbog, ovo nije dobar primer za našu situaciju. Austro-Ugarska je zvana tamnicom naroda, sa večitim aspiracijama ka susednim narodima i teritorijama, koje je i pokušala da ostvari napadajući druge. Nije ona izgubila rat tako što je samo branila svoju teritoriju i narod, i kažnjena je oduzimanjem teritorija koje je manjim ratovima, aneksijama i otimačinom otela od drugih, prvenstveno Slovena.
  Koliko se razumem, mi nismo vodili osvajački, već odbrambeni rat, i to na našoj teritoriji. E sad, što smo ga izgubili...Kad siledžija reši da te bije, on će da te bije, još ako mu plate za to...Normalno da će svi govnari i kukavice da mu se pridruže, da ne bi i oni posle došli na red, i da te krišom šutnu da pokažu kako su hrabri, ali to obično rade kad te siledžija već obori. Upravo to sad radi izlapeli zlobni dedaprda Ahtisari.
  Ali, ovo nam ne govori ZAŠTO je ubijen Đinđić?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ja pevam,da m prodje vreme...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2600
A jel citao neko onu knjigu "Zoran Djinjic u mrezi mafije"? Ako tamo ima makar gram istine, (a ja se nadam da ima), nije Djiki bio toliko los kao sto to neki misle Smile
Uostalom,ko je od politicara,proslih i sadasnjih,pa i onih buducih...bio svetac???
IP sačuvana
social share
jel bas mora?!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Па није био толико лош. Бар је хтео да раскине са мафијом која га је довела на власт.
Такође је схватио да је запоставио српско национално питање. Пише у последњем НИН-у како је имао потребу да се "исповеда" нашем амбасадору у Бразилу, кад је тамо био за Нову годину, 2003.
Сама чињеница да је толико размишљао о националним проблемима Србије и свом "преумљењу" у Бразилу, за Нову годину, говори о тежини спознаја до којих је дошао...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Taman je došao sebi kad ono, medjutim....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da bi vi pisali o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
Ja sam ubedjen da ga je ubio sadasnji nam (ne tako drag) premijer, jer bi u suprotnom mogao da bude jedino profesor i to ako ga neko obavestava kad treba da ide na chas.
U svakom slucaju veliki gubitak za Srbiju koji nas je vratio i ovako vracene u 1989.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ako je kostunica kadar da ubije nekoga onda i magrci mogu da lete!  Smile
Svaka ljudska pogibija je gubitak, ali u politickom smislu? Ne bih rekao da je odlazak Djindjica gubitak za Srbiju!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
Sta kao tuta-muta premier.
Sve je to moje shvatanje Djindjic je jedini politicar u kog sam verovao i dok je bio ziv verovao sam da ce biti bolja , kad je ubio njega ubio je i moje verovanje u bolju buducnost Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
To razmisljanje me podseca na one ljude koji su plakali za Titom.
Sada se malo pokazalo ko je bio Tito! Bar vecini ljudi.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 18:55:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.