Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 08:43:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je Ubijen Zoran Djindjic  (Pročitano 98591 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko je tajanstveni prijatelj !?!

Mila Đinđić, majka ubijenog premijera Zorana Đinđića, izjavila je da veruje da će se uz pomoć “velikog prijatelja njenog sina” doći do pune i prave istine o političkoj pozadini atentata na njega.

- Ne mogu da kažem o kome je reč, već da je to ozbiljan čovek, kojeg mnogo cenim i poštujem i koji je sa Zoranom bio veliki prijatelj, još iz studentskih dana - rekla je Mila Đinđić u intervjuu za novosadski “Dnevnik”.

Ona je istakla da je “totalno nezadovoljna” onim što je država učinila na rešavanju atentata na Zorana Đinđića, dodajući da nije prisustvovala izricanju presude, “jer u to suđenje nije verovala”.

- Ono za mene nije završeno. Mogu da vam kažem da tamo nije bio ni taj čovek kojem mnogo verujem, koji je karakteran i uporan i istražuje sve što se događalo - kazala je Mila Đinđić.

Na rođendan Zorana Đinđića, 1. avgusta, u Prokuplju će, ispred sportske hale koja nosi njegovo ime, biti otkriven i prvi spomenik ubijenom premijeru. Biće to i prvi Đinđićev memorijalni kompleks u Srbiji.

Komentarišući to što je jedan od novobeogradskih bulevara nedavno dobio ime po njenom sinu, iako je bilo i zahteva da se ta ulica nazove po Ratku Mladiću, Mila Đinđić je rekla da “misli da Ratko Mladić to ne zaslužuje, jer je iz Bosne, a Zoran je u Beogradu odrastao i tu se školovao”.

- Više priliči da taj bulevar ponese Zoranovo ime, nego Mladićevo. Ovo je njegov grad - rekla je Mila Đinđić.

Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
svaka majka za svoje dete  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Mnogo toga tek treba da se razjasni ali ne kao u Sablji.
USS - zelezara Smederevo i njena privatizacija i pitanje Kosova su ( pored kriminalnog okruzenja) stvari koje ce tek isplivati na povrsinu.
Kriminalni saradnici i njihovo druzenje sa raznim klanovima je svima poznato ali ove dve druge stvari su tek za podrobniju i temeljniju raspravu i analizu.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Ko je tajanstveni prijatelj !?!

Komentarišući to što je jedan od novobeogradskih bulevara nedavno dobio ime po njenom sinu, iako je bilo i zahteva da se ta ulica nazove po Ratku Mladiću, Mila Đinđić je rekla da “misli da Ratko Mladić to ne zaslužuje, jer je iz Bosne, a Zoran je u Beogradu odrastao i tu se školovao”.

Novosti

Pa kakve veze ima sto je Mladic iz Bosne npr. Arcibald Rajs  je bio iz Svajcarske pa nas je vise volio i pomagao nam nego vecina Srba sto je to cinila... Njen sin nije imao vremena da se dovoljno pokaze kao politicar, mada mi nije nikad nije bio drag, prije mrzak.....zapadni covjek koga su mediji dizali u zvijezde kao oslobodioca od Milosevicevog jarma, osobu koja donosi napredak i stabilnost, a u sustini marioneta koju su postavili nakon uspjesno izvedene sucmuraste revolucije.... A kad razmisljam o njegovom ubistvu, postajem siguran da to nije uradio nikakav zemunski klan, jednostavno treba biti budala da ubijes premijera pa izgubis zastitu drzave koja ti je svakako potrebna za ostvarivanje prljavih zarada... O takvim stvarima odlucuju mnogo vece ribe, a ne neka grupica beogradskih losih momaka, koji sve nesuglasice sa drzavom mogu mnogo cistije i kulturnije odraditi... Cist primjer je Rusija, najjaca mafija na svijetu, oligarsi koji posjeduju zemlju, ali nikome ne pada na pamet da ubije Putina koji im je stao za vrat...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Citat
Cist primjer je Rusija, najjaca mafija na svijetu, oligarsi koji posjeduju zemlju, ali nikome ne pada na pamet da ubije Putina koji im je stao za vrat...

Mozda zato sto Putin ne trguje i ne sastaje se sa njima po kucama koje ce kasnije rusiti! Kod njega je situacija cista on-oni Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
   Smile Smile Smile

Shta ste sve napisali Smile

Ko ga je ubio..Mislim da se nikad nece saznati prava istina

Od kad je Zoran ubijen Srbija je stala Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
eh sad stala. meni se bas cini da je u pokretu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eh sad stala. meni se bas cini da je u pokretu.

Je l' se Ti to zezash?

Uostalom, necu da dozvolim sebi da me neka sitna provokacija iznervira Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
U svakom slucaju ne mislim da je Srbija dobila nesto Zoranovom smrcu.

Nemoj da se nerviras zbog politike, besmisleno je, znam iz licnig iskustva.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
Srbija jeste stala od smrti Djindjica jer posle njega se nije pojavio ni jedan politicar koji moze nesto konkretno da ucini.
Lagali bi se kada bi rekli da je bio kao i svi ostali.
Ovi ostali su klasicni cigani koji gledaju samo ciganska posla.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 08:43:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.