Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:02:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je tako...zivot  (Pročitano 1982 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ti, Vrc, nemoj da vrsis figurativnu veliku nuzdu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1255
Zastava Iza...
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Nokia x6
Ista stvar se i meni dogodila ali bas onako kako si ti pobratime ispricao jbiga ja i ona smo bili razdvojeni jedno vreme mada sam je
na javi sanjao bili smo super ali OnO se nije dogodilo.Ja sam vremenom nasao drugu finu,lepu zavoleli smo se sve je bilo onako kako treba.Nedavno se stara ljubav vratila kada sam je video osecao sam se tako izgubljeno da je to jadno bilo nisam znao sta da misli sto je
najgore imao sam osecaj neki sacuvaj me boze kao da me neka sila hoce da  razbuca odvratno.Sa jedne starne imam devojku sa kojom
imam stabilnu vezu volimo se a tu je i ona stara ljubav sve me srce zaboli kada je vidim....Mada kao sto rece Teodora kao sto se sve
menja tako se promenila i ona nije vise ona stara ali i dalje kada je sretnem  Smile...Sta da ti kazem.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ti, Vrc, nemoj da vrsis figurativnu veliku nuzdu.  Smile
Al' zato si ti tu za dekontaminaciju koliko vidim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

useli se u moje srce,necu ti naplacivati kiriju...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N95 8GB
 Smile
IP sačuvana
social share
ako voleti znaci ziveti...onda voleti tebe znaci ziveti vecno....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ti mala, ne kezi se, nego na spavanje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Otkrit cu ti tajnu ... Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 00:52:45 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stvar je u tome da si zadovoljan svojom devojkom, ali ne u potpunosti . Verujes u sebi da mozes imati bolju . posto si doticnu idealizovao, poceo si sve vise misliti o njoj. Bez obzira sto je do toga doslo posle 5 godina, jednostavno se desilo u trenutku kada si pozeleo da osetis promenu na emotivnom planu.

Slazem se sa Teodorom u nekim stvarima. Zaista se sigurno promenila i psihicki i fizicki... Znas i sam sta znaci period od 5 godina u tim godinama.
Ubedjena sam da bi doziveo razocarenje kada bi se video svega nekoliko puta sa njom, i shvatio da nije ono sto zelis da jeste ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Prvo... gde je naglašeno to '5 godina' ??
Drugo... Kako je moguće da ste zajedno išli u srednju ako si pet godina stariji (osim, ako ne spadaš u grupu ponavljača)?
Treće... tvoja srednja se završila pre pet godina ( aaaa, eto ga, ovo prvo pet....) ona je tada imala, koliko, četrnaest.... dete ....
I poslednje - jednom se živi... Ako je to razlog da se kidaš, cepaš i šta već reče... šta će ti onda prevara drage osobe uraditi  Smile  ..... Batali to, ako je neophodna promena u pitanju, nađi nešto sveže što znaš kakvo je, da li je vredno itd..... E sad, ako je baš 'ah živote ne mogu bez nje' (što ne verujem da je baš tako) u pitanju... nađi, vidi, saznaj ...
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zaboravi je, razočaraćeš se. 
suzi, ljudi idu u istu školu a nisu ista generacija, i to je moguće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Dakle,preskocio bih upoznavanje.Jednostavno-On je jedan prosecan momak koji voli i koji je zbunjen...I to veoma zbunjen...Zasto?Zato sto je u duzoj vezi,ima sve sto mu je potrebno,sve sto je ikada zeleo(da li?)...Sve je idilicno..I onda,odjednom,nicim izazvano,seti se jedne devojke,koju nije ni sreo na ulici skoro,ni cuo za nju,video je,koje se jednostavno setio...I poceo je opet da se priseca nje...Isli su zajedno u srednju skolu,gledali se,nikada nista nisu uradili,ali znalo se,nekako se znalo da bi to moglo da se desi,samo da je neko povukao inicijativu...Taj prvi korak...Nikada nije nacinjen...Razisli su se...Zivoti ih razdvajaju...I pored svega,on se sve vise priseca nje,skuplja njene slike,trazi trenutak u gradu da je sretne...A pored sebe ima devojku koju voli,koja mu je sve...Taj momak je jako zbunjen,ne zna sta se desava,pita se da li je mozak tako kompleksna a opet tako prosta i glupa stvar,sta mu to radi srce,zasto se poigrava dusa...Zasto ga rodjeno telo rastrzava besomucno,muci,rasteze,kida...A kraj sebe ima sve sto je ikada zeleo...Sta se to desilo tom jadnom zbunjenom momku???Zna li iko???Jer taj zbunjeni momak,zgrcenog srca i mutne glave-sam ja...
Sta da radim  Smile ???

Tebi je dosadno... 
Mislim, svi mi imamo te momente kada pomislimo "e, da sam... ", ali dobar deo se vraca svakodnevnom zivotu jer je on stvaran i opipljiv... nije fantazija...

Imas dve opcije:
a) da popravis situaciju u vezi;
b) da budes musko i zavrsis tu vezu, umesto sto se krijes iza nekih sbbkbb situacija... Smiley

Uostalom... podgrejana ljubav i podgrejan spanac mogu biti opasni po zivot. Iz svog sopstvenog iskustva znam da je ono za ljubav tacno. Spanac ne volim. Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 08:50:05 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:02:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: tako zivot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.