Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je devojka kurva ako ima puno momaka?  (Pročitano 39424 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
u apoteci prodaju lekove, prodaje ih apotekar, zaradjuje pare...
u prodavnici prodaju mleko, čokoladu, hleb... prodaje ih trgovac, zaradjuje pare...
na pumpi prodaju gorivo, prodaje ga "pumpadžija" Smiley , zaradjuje pare...
na ulici prodaju telo, prodaje ga kurva, prostitutka, zaradjuje pare...
Treba li je kriviti zbog toga??? Radi kao i svi ostali.... svako ima svoj "zanat", svako zaradjuje kako ume... Grozim se kad vidim one prosce na ulici, sede i čekaju... Kurve makar daju nešto za uzvrat. I to nešto najlepše, lepše od lekova, hleba, goriva, čokolade, mleka... daju Seks, a šta je od seksa lepše??? Da mi neko kaže da sam kurva, ja bih to shvatila kao kompliment... Sa kim sam spavala, koliko sam ih imala, da li sam to radila za pare ili iz zadovoljstva, ja znam, ma, mogu da pričaju šta god im volja, dok god mi je lepo... I muškarci, jesu frajeri ako menjaju devojke, zašto nisu, samo pitanje je jesu li "dobri frajeri" ili "loši frajeri".... Ljudi, volite se, seksajte se.... Vodimo ljubav, zašto ne, pa ovaj svet bi bio predivan kad bi svi samo ljubav vodili.... Zamisli svi tamo na ratištu da nadju po jednu kurvu i da umesto rata samo vode ljubav, seks, šta god.... eto....

Ahahaha...fino je to...U teoriji..Pa cak ni tako...Zna se sta je zanat i sta je rad...

A da...ljubav je lepa, ali sumnjam da bi bas svo svoje slobodno vreme dala na upraznjavanje iste... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Citat
Da mi neko kaže da sam kurva, ja bih to shvatila kao kompliment...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung L700
kad će mi hammer021 reći kolika je po tome granica za muške? baš me zanima.
po meni bi ta granica trebala biti ista, samo što ipak svi ljudi (oba spola) nisu isti pa tu granicu i nije tako lako odresit. recimo kad bi granica za sve bila 10 (bubnula sam bezveze broj), 11 nije toliko puno više a smatralo bi se previše. meni je to nekako smiješno.

Pa ne znam koja je univerzalna granica, to ti je kao da me pitas koliki je svemir. Meni licno je ok (znaci pricamo o ozbiljnoj varijanti) da je riba u mom omeru, kad je rec o neozbiljnoj varijanti brojevi su tu samo da smetaju, ali opet imam druga kome je riba drolja ako se heftala sa tri tipa (sto je smesno). Tako da je odgovor na tvoje pitanje, ne znam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
'sve je individualno' je univerzalan odgovor...  Smile
ako taj ne valja, iduci na skali je- 'to je misterija'  Smile

sa koliko, za koliko vremena ...
nije isto ako se ista cifra primeni na osobu od 20 i od 30 god., pa bilo zensko ili musko u pitanju...
a najvaznije je ipak pitanje zdravlja, bez obzira na brojke.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
Ima devojaka koje su bila sa dosta muskaraca ali nisu sa svima imale odnose,ali i pored toga neki ih smatraju za kurve iako i ne znaju pravu istinu.Ali kao sto kaze:
'sve je individualno' je univerzalan odgovor...  Smile
...i ja se slazem a ovom konstatacijom... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
 Smile
Astarte  daj izbaci te tvoje  bubice. Umalo rasrafih monitor. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
hahaha, nisi jednini koji se žali Smile
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
svi mi kradu fore postao sam popularan Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Mesate pojmove,Nijedna devojka nije kurva bez obzira sa koliko ljudi ima sex pa cak i odjedamput sa vise ,to je prihvatljivo i ona to moze da radi jer je slobodna ,jer voli da uziva u tome i jer je strastvena i nema kamen oko vrata ili obaveze prema nekom drugom.

Kurva je Zena ili Devojka koja je u dugorocnom ekskluzivnom odnosu ili veridbi ili braku koja se kara iza ledja svom obecanom coveku i .Za muskarce termin je Kurvar i njima takodje nije vazno koga ili gde ce da kresnu,samo je vazno da nije njihova zena .Kurve i Kurvari se osecaju zarobjenim u svom odnosu i uzimaju svoje partnere za garantovano,sluze se lazima i patetican su izgovor za zivot.Obicno ne mogu da odrze dugotrajan odnos ,depresivni su i vrlo nesrecni.

Prostitutka vrsi javnu uslugu i za to je placena ,ona ne mora da bude emocionalno vezana ili ne mora da uziva u tome sto radi,kao najstarija profesija na svetu nivo prostitucije moze biti ravan umetnosti poput Japanskih konkubina koje godinama treniraju strane jezike,crtanje,masazu,muziku,bonton i serviranje od hrane i ceremonije caja do oblacenja odela i sve to da bi sluzile samo jednog coveka.Evropska verzija bi bio Viking Adult Resort all inclusive.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
... znaci kurava voli seks ... a prostitutka ga ne voli al mora ga upraznjava da ona i njen covek prezive ...  Smile ... interesantno ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.