Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto je devojka kurva ako ima puno momaka?  (Pročitano 39465 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
normalne devojke to sebi ne treba da dozvole

kojo , da se ne sexaju uopste ili da se ne snimaju ?  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
A sta mislite o onim devojkama sto vole da se snimaju dok imaju odnose? Smile
Da li je to u redu ili ne? Smile
Ja to licno ne podrzavam,smatram da normalne devojke to sebi ne treba da dozvole,i posle se cude kada ih neki momci okarakterisu kao "kurve".....

A kakve to veze ima da li je devojka kurva i da li se snima, mislim ona je kurva ako je radodaljka ako skace od jednog do drugog i pri tome moze da se snima a i ne, imas devojke koje snimanje pali kao i svake druge stvari, misici na muskom telu, da je ceskas, mazis... A ona moze da se snima i to zadrzi za sebe, i pokloni svom dragom, koga je pre toga dobro upoznala, i zakljucila da on ne zeli da joj naudi i te snimke pokaze drugima, cime bi je verovatno povredio!!!!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
A sta mislite o onim devojkama sto vole da se snimaju dok imaju odnose? Smile
Da li je to u redu ili ne? Smile
Ja to licno ne podrzavam,smatram da normalne devojke to sebi ne treba da dozvole,i posle se cude kada ih neki momci okarakterisu kao "kurve".....

A kakve to veze ima da li je devojka kurva i da li se snima, mislim ona je kurva ako je radodaljka ako skace od jednog do drugog i pri tome moze da se snima a i ne, imas devojke koje snimanje pali kao i svake druge stvari, misici na muskom telu, da je ceskas, mazis... A ona moze da se snima i to zadrzi za sebe, i pokloni svom dragom, koga je pre toga dobro upoznala, i zakljucila da on ne zeli da joj naudi i te snimke pokaze drugima, cime bi je verovatno povredio!!!!

Smile
Da sve je to lepo sto ti kazes ali uglavnom takvi snimci ugledaju svetlost dana pa i neki drugi ljudi imaju mogucnosti da vide.Znam da to neke devojke pali ali tesko je tako nesto zadrzati samo za sebe...Mada,svi znamo kakvo je danas vreme i da toga ima dosta.Pogledajte samo koliko takvih klipova ima na netu.Sve zavisi i od vaspitanja,ja sam jednostavno protiv toga....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Sony xperia tipo
Па, није она сама на том снимку... али, само њу ће други да осуде...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Tip koji ima puno devojaka je švaćo ili ti švaler. devojke nek biraju diskretne momke, pa ih neće nazivati kurvama. Ali naš je mentalitet takav. Svi bi nešto da povale, ali se žene potencijalno finim devojkama i dobrim domaćicama, silikoni su za gledanje i balavljenje, ali njihova mora da ima prave.
IP sačuvana
social share
"Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje."Pikaso
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

бубили

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4071
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia c5
Normalno je da muskarac ozeni zenu sa pravim dojkama.  Smile
IP sačuvana
social share
''s  ljudima sličnim nama sve je pozitiva
tenzije nema i nema agresiva
jer preko dana od blamta slika mi se manta
a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
 Smile  Smile  Smile  Smile besnim na takve 'kurva' gluposti!kada muskarci menjaju oni su smekeri,kada osede onda su sexi, a mi babe,kada izlaze i piju onda su boemi a mi lude    Smile  Smile  Smile  Smile aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ali, gledaj to sa druge strane... ne treba uvek braniti žene, jer svakome se po nešto toleriše. Dve devojke se zagrle, drže se za ruke dok šetaju, jedna drugoj sednu u krilo, ljube se kad se pozdravljaju, jedna drugoj nameštaju brus, masiraju se, brišu razmazanu šminku, spavaju u istom krevetu, komentarišu telo drugih devojaka i jesu li nastrane? Ne, čak i kad se pipkaju i maze ili šta već, wow one su cool... a zamisli da muškarci sve to rade, ili samo deo toga, bilo bi "gledaj ove pedere".... Tako da, i njima se u nekim slučajevima mogu dati pogrešni nadimci... A muškarac kad osedi, i jeste šmeker, što nije, jer žene uvek imaju opciju farbanja, zapravo, imaju je i muškarci, ali opet bi bilo "gle pedera, farba se" ?! ?!  ?!
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
laki momci su podjednako neinteresantni kao i lake ribe suprotnom polu... Smile
tako da... neka zlatna sredina je uvek najprihvatljivija, kao i u svemu ostalom  Smile
sve sto ide u ekstrem se teze tolerise... pa je za one koji odudaraju od proseka vazno da budu diskretni  Smile
ili da nadju srodnu dusicu  Smile
bila je tema na seks forumu o broju 'dozvoljenih' momaka... neki moj utisak je bio da su kategoricno protiv vise od 2-3 momka momci koji se plase da devojka nije iskusnija od njih... ili koji su jako mladi.
oni stariji na to gledaju mnogo razmnije Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
meni se dopao onaj cesto pominjani naziv iz serije 'Slozna braca' - kurave
Ne zvuci toliko vulgarno i negativno kao kurva, vec malo prefinjeno i gospodski... Idealan naziv za sponzoruse Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.