Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 13:51:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li cete izaci na izbore ?
Da
65.4%  (17)
Ne
34.6%  (9)
Ukupno glasova: 26
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto glasate ?  (Pročitano 8284 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
не прдите и не каките сви...СВИ требамо изаћи на гласање и одлучити се за најбољу једину која нам обезбеђује болју будућност...НАПРЕДНУ Странку Србије. Да да даме и господо добро сте чули каква мафија и тајкуни, само чист образ!!!
jel možeš mi reći TAČNO zašto baš oni?

Fuck,ne mogu da nađem onu sliku sa Jehovinim svedocima i natpisom ispod :''Dobar dan. Imate li 5 minuta da popričamo o našem spasitelju Aleksandru Vučiću?''  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Проблем је што данас нема за кога да се гласа,
A kad je to u Srbiji imalo za koga da se glasa? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ово је снимљено пре 30(ТРИДЕСЕТ) година!
Повуцимо паралеле  Smile

IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
Проблем је што данас нема за кога да се гласа,
A kad je to u Srbiji imalo za koga da se glasa? Smile

Дај немој да причаш свашта, деведесетих, након што је рекао да нико не сме да нас бије, Слоба је био други Тито. Шешељ и Драшковић су нудили своја решења ситуације у земљи, постојале су опције за гласање. Двехиљадитих исто, постојала је опција да ли ћеш да гласаш за ЕУ или нећеш.

О чему ти данас или пре две или пре шест година одлучујеш када изађеш на изборе?
« Poslednja izmena: 12. Feb 2014, 11:34:17 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung SGH-E590
Tada je bio aktivan rat, pa se politika zasnivala na ratnom resavanju, danas je aktivna ekonomija, pa se politika zasniva na resavanju ekonomskih pitanja.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Idi bre.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung GALXY S3
Izlazim na izbore da vidim ko je novi u komšiluku a koga više nema.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Pa to i jeste problem, što političari pokušavaju da se bave biznisom, a ima i obrnutih slučajeva da biznsmeni oće da se bave politikom. Pošto su to 2 prilično nespojive stvari danas nemamo ni politiku ni privredu. Mnogo se prdi o tom privrednom ambijentu, a najbolji je privredni ambijent normalno i funkcionalno društvo. Zato ako političari žele da ovde krene ekonomija, treba prvo da srede ovo društvo, a za to su najmanje zainteresovani.  Eno SPS-a za koga ja glasam više principijelno nego što je SPS super, kažu štitiće radnike. Samo ne kažu kako. DS kaže da svi građani imaju pravo na zdravstvenu zaštitu, al opet ne kažu kako. Ja npr znam kako može da se obezbedi zdravstvena zaštita i poboljša položaj radnika, al to sigurno neće učiniti ni SPS, a još manje DS. O SNS neću ni da pričam, jer je to jedna farsa, Vučićev šou program za zablesavljanje i dezorjentisane Srbe.  Znači, tačno se zna, tj postoje mehanizmi kojima se postižu određeni političi ciljevi, samo to nije isto za svaku naciju, tako da puko kopi-pejst "evropskih" zakona neće pomoći ništa. Zašto ... pa zato mi koristimo zakone koji nisu u skladu sa našim načinim razmišljanja. Nismo mi zato loši, nego smo drugačiji od Nemaca, Britanaca, Holanđana itd. Drugačiji stil života povlači drugačije razmišljanje, drugačije prioritete itd. Osnova zapadno-evropskih sistem je politička sloboda, pa se polazi od premise da više ljudi koji imaju slične probleme mogu da se organizuju politički i kroz politiku aktuelizuju taj svoj problem. Sad npr naša država koja je usvojila taj sistem kako to izgleda u praksi .
Recimo ima jedno 700-800 hiljada nezaposlenih ili više, nije sad bitno. Kad bi se oni organizovali u političku partiju, sa glasovima svojih porodica mogli bi na izborima da pobede bilo koga... Ili npr ljudi koji su oštećeni privatizacijom društvenih stanova. I tu se radi o sigurno milion, ako ne i više ljudi. Kad bi se politički organizovali, ladno bi bili jedna od najjačih partija u Srbiji i mogli da kroz politiku makar delimični isprave nepravdu koja im je nanesena. Problem je što mi kao posebna kultura, koju je kreirao drugi način života ne razmišljamo u tom pravcu. I zato se mnogim ljudima u ovoj državi čini(i u pravu su), da nema za koga da se glasa.  U sutšini sistem je kreiran radi političke i biznis elite koja se etablirala tokom 90ih i u post "revolucionarnom" vremenu posle 5. oktobra. Problem se u suštini svoji na pitanje Zašto bih glasao da bi njima bilo bolje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung 111111
Citat
Pa sada prosudite sami da li, samo zato sto vam se niko sa politicke scene ne svidja, necete da glasate ili je to oblik veoma primitivnog razmisljanja u smislu - ne dam svoj glas nikome.

Primitivno razmisljanje ?
Kako je to majke ti primitivno razmisljanje ? Sta je tu primitivno ?
Pominjes neka prava.Kad imas pavo na nesto uvek imas mogucnost da sam odlucis da li ces to pravo da iskoristis.
Imam ja pravo na mnogo sto sta..sto ne znaci dacu da koristim povlastice koje mi ne trebaju

Citat
То да је то некакво свето људско право, грађанска обавеза и шта ти ја знам су измислиле будале који су кандидати на тим гласачким листића све мислећи да ћеш њих заокружити.

Upravo to.
Kad god pozivaju ljude na glasanje,obicno je to neka ovakva patetika tipa..ljudska prava i ostale gluposti.Kako sse bas niko ne poziva na pravo na rad,na bezbednost i tako dalje.Nego bas pravo da glasa !?

Citat
Ja cekam da se @jasikasi probudi i da napise u kom smjeru treba da ide tema

Ja mislim da je tema jasna apsolutno.Cak sam se potrudio da i raskomadao misli na sto dela da ih lakse sazvacete.
Postavio sam dva pitanja..
Prvo,koje sam boldovao,kako bi ubedili nekog da glasa ..da ga uverite da je to za njegovo dobro ?
Nije tesko da coveka nateras da uradi nesto ako ce od toga da ima koristi.
Drugo,zasto glasate ? Kad radis bilo sta u zivotu..postoji razlog zasto to radis.Kakav god da je , mora da ti bude barem licno dovoljan da bi nesto uradio.Ako je radnja glasanje , sta je razlog koji te tera da izadjes na izbore ?

Da kazem jos nesto..
Ljudi obicno barem na forumu..konstantno znaju da se prosipaju mudrostima...Pa svi politicari lazu,sve stranke rade stranacka zaposljavanja,svim strankama je stranka ispred drzave kao i licni interes.I to je aksiom (tvrdnja koja se ne dokazuje).A kada dodju izbori svi ti koji su to pricali..su u fazonu .. pa mora da se glasa ?!  Smile TO je nasa gradjanska duznost !  Smile

U prevodu,svi su lopovi idi i glasaj za jednog od njih.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49990
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Лично сам присталица гласања зато што се тако одржава демократски систем. А за бољи не знам. Може и без гласања, али онда увести краља, диктатора, тиранина и бити спреман на тотално једноумље. Зашта нисам. Увијек је боље када се народ пита бар нешто него баш ништа. И када се политичари морају потрудити да удовоље јавном мњењу. Када можете да исказујете незадовољство, штрајкујете, протестујете, позивате на револуцију... А све су то тековине демократског друштва.   
« Poslednja izmena: 12. Feb 2014, 12:54:08 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 13:51:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: glasate

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.365 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.