Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:12:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto devojke misle da smo svinje?  (Pročitano 34763 puta)
Clan u razvoju

ubijanje dosade

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola 
ja bas i ne mislim tako,da su svinje,ali da su svi slicni pomalo djubrasti to je istina Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Kako mi je to samo ja znam.A zasto je?To ne znam

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 677
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
verovatno zato sto se ponekad zaista ponasate kao prave svinje  :evil:cast izuzecima
IP sačuvana
social share
Pravi heroizam je videti stvari onakve kakve jesu i to reci!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson k750i
Kako proniciljivo. Koja je definicija ponasanja svinja? Zivimo u kocini (dobro ovo ima smisla, mada ja moju sobu vise volim da zovem Hirosima), izadjemo napolje, valjamo se u blatu, rijeno po zemlji, grockemo i jedemo prekrup?
IP sačuvana
social share
Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Kako proniciljivo. Koja je definicija ponasanja svinja? Zivimo u kocini (dobro ovo ima smisla, mada ja moju sobu vise volim da zovem Hirosima), izadjemo napolje, valjamo se u blatu, rijeno po zemlji, grockemo i jedemo prekrup?

Pa...Podrigujete i ispustate vetrove u javnosti...Pojeli bi svasta..I popili svasta(za dobru svinju nema losih pomija..: ), prichate o gadostima izmedju sebe...Ne vodite rachuna o sobi, stanu....kupatilu...Ne povracate u wc solju vec pored...
Naravno, ne svi..Ali velika vecina je radila upravo ovo sto sam nabrojala..To je prilicno svinjski zivot.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
kazesh mozda se ponashaju kao svinje? ma sigurno lool  Smile  hmm bar je nama zenama lakse promenuti sexualno opredeljenje nego vama muskarcima hahaha
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k770i
Od kada je sveta i od pamtiveka, muskarci su uvek bili svinje za zene. Samo svinje bez kojih se ne moze. Jos od kada je Eva naterala Adama da ubere jabuku, i rekla mu svinjo jedna, rekla sam ti da uberes a ne da pojedes! Pa ipak i dalje zene vole svinje kao sto i muskarci vole jagnjetinu. Sve je to zatvoren krug evolucije i opstanka na ovoj planeti, koji prete da uniste lezbejke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Od kada je sveta i od pamtiveka, muskarci su uvek bili svinje za zene. Samo svinje bez kojih se ne moze. Jos od kada je Eva naterala Adama da ubere jabuku, i rekla mu svinjo jedna, rekla sam ti da uberes a ne da pojedes! Pa ipak i dalje zene vole svinje kao sto i muskarci vole jagnjetinu. Sve je to zatvoren krug evolucije i opstanka na ovoj planeti, koji prete da uniste lezbejke.

Pa postoji i druga varijanta...

Da zene ne prihvataju svinje...Pa traze muskarce koji NISU svinje... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95

Pa...Podrigujete i ispustate vetrove u javnosti...Pojeli bi svasta..I popili svasta(za dobru svinju nema losih pomija..: ), prichate o gadostima izmedju sebe...Ne vodite rachuna o sobi, stanu....kupatilu...Ne povracate u wc solju vec pored...
Naravno, ne svi..Ali velika vecina je radila upravo ovo sto sam nabrojala..To je prilicno svinjski zivot.. Smile
izbacujete tihomire,uloske bacate u wc solju(studenski domovi),fasirate dok stenjete nesto izmedju c i d dura a nije cis.Kada popijete vise brljavite dole nego gore,posle vase spustene daske nedostaju nam gas maske.moze jos....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
Jimy ljkra Smile Smile

Da nisam cuo da mu se neko usprotivio! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

izbacujete tihomire,uloske bacate u wc solju(studenski domovi),fasirate dok stenjete nesto izmedju c i d dura a nije cis.Kada popijete vise brljavite dole nego gore,posle vase spustene daske nedostaju nam gas maske.moze jos.... Smile Smile

Svako zensko koje ja znam ne ispusta nista u javnosti.Smiley
Za studentske domove  se slazem, o tome sta sam cula...Ulosci su jos najmanje gadni...Smiley
-Za falsiranje:ako falsiramo to je vasom krivicom Smile  Ili bi vise voleli da ne  falsiramo pa posle  da se durite i prozivljavate krizu muskog identiteta sto niste mogli da zadovoljite devojku u krevetu?Smiley (mada one koje ja znam jednostavno kazu kad se smore Smiley
-Sto se pica tiche, svi brljave, samo na razlicite nacine.. Smiley Ali vecina brljavi gore, veruj mi.:p
-Spustene daske...Hm, 90% zenskih osoba koje ja znam(a znam ih mnogo) izbegavaju da bilo sta  vishe  rade u tudjem WC-u Smiley

I cinjenica je da su zene urednije-ako nista drugo-cistije od muskaraca  Smile

Mada naravno...100 ljudi 100 cudi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:12:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.