Zaista zasto ne bi na NAJ FORUMU postojala i ASTRO SOBA!!? Htedoh odavno to da predlozim ali sve cu danas sutra itd... Mislim da bi bilo super da postoji tako nesto, nesto poput ASTRO SOBE u kojoj ce ljudi moci da saznaju nesto vise o svom znaku, podznaku itd... gde ce moci da se konsultuju oko izrade natalne karte kao i drugih slicnih karti... kao i o astrologiji uopste!!!
Vrlo zanimljivo i zato ja svoj glas ZA dajem upravo astrologiji!!??
Nemamo nikog ko se u to razume dovoljno da bi hteo da bude moderator , posebno ako sve to bude free... ako ti imas reci da dodje da se registruje i otvoricmo, nije problem.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
moje poznavanje te oblasti nije bas toliko uznapredovalo ali je na nekom "vise opstijem", ako tako mogu da kazem, nivou!!! Videcu sta mogu da uradim po pitanju dovlacenja negog strucnog lica ali nista ne obecavam, bar za sada !!!
Mozda bi mogao pustiti u probni rad tu ASTRO SOBU pa da vidimo kakva su pitanja i kako to uostalom ide, pa ako je zainteresovanost velika onda da probamo sa kontaktiranjem nekog astrologa koji bi mozda zeleo da pomogne, i da da skroman doprinos ovom forumu, tako sto ce davati "poneki" odgovor, savet itd !!!???
Ne znam sta drugo da predlozim osim toga -mozda postoji jos neko na ovom forumu ko ima znanje i ko moze pomoci !!!
A da kontaktiramo astroserbiana koja je kako ona kaze "najurena sa" sa GSM foruma mozda je voljna da pomogne !!????
A dok ne nadjemo neko strucno lice da se time pozabavi mozemo mi udruziti nase skromno znanje i kontrolisati taj dio foruma. Svako zna po malo, pa kad se sve skupi...
Vidi , prvo nadjite strucno lice pa pricajte .. jer ja ne zelim da mi se desi da mi dodje lik kome je neptun u 6. kuci pa se boji za buducnost svoje porodice i od mene trazi spas