Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто да идем у Цркву ако је Бог у мојој души ?  (Pročitano 4600 puta)
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Koji text!!!! Dobro je sto ova "Makaronara" nije postavila na uvid celu bibliju!!! E bas me zanima da li je (osim nje) neko ovo sve procitao!?

Crkva je Bozji hram i postoji od nastanka covecanstva. Ovi Jehovi svedoci bas hoce da se odreknemo svega svetog i da slusamo samo njih!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ако је отворен, онда би требало да буде отворен и за Православне текстове, зар не?

Па и отворен је, ја нисам приметио да је иједан обрисан досад.

А не да се неко стално буни јер њему лично сметају.

Не буни се него даје реплике у виду свог мишљења.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
А ја био убеђен да је Сага о Балдеру омогућила релативно безболно примање нове вере...  Smile

Ипак мислим да су Словени најгоре прошли у целој причи...

The first recorded attempts at spreading Christianity in Norway were made by King Haakon the Good (reigned 934-961), who was raised in England. His efforts were unpopular and met with little success. The subsequent King Harald Greyhide (reigned 961–976), also a Christian, was known for destroying pagan temples but not for efforts to popularize Christianity. He was followed by the staunchly pagan Jarl Haakon (reigned 971-995) who led a revival of paganism with the rebuilding of temples. In 995 King Olaf Tryggvason came to power in Norway and made it his priority to convert the country to Christianity using all means at his disposal. By destroying temples and torturing and killing pagan resisters he succeeded in making every part of Norway at least nominally Christian. Expanding his efforts to the Norse settlements in the west the kings' sagas credit him with Christianizing the Faroes, Orkney, Shetland, Iceland and Greenland. In Iceland the decision to convert was made peacefully at the Althing, following King Olaf's taking of Icelandic hostages.

After Olaf's defeat at the Battle of Svolder in 1000 there was a partial relapse to paganism in Norway under the rule of the Jarls of Lade. In the following reign of Saint Olaf, 1015-1028, pagan remnants were stamped out and Christianity entrenched.

Ovo je iz Wikipedie, jos uvek ne mogu da pronadjem knjigu Smiley, ali razlog zbog cega sam je naveo nije zato sto ona jedina navodi da je pokrstavanje bilo nasilno, vec zato sto detaljno govori o tome Wink.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2006, 18:06:30 od dionysus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 460
OS
Linux
Browser
Mozilla pango-text
Koji text!!!! Dobro je sto ova "Makaronara" nije postavila na uvid celu bibliju!!! E bas me zanima da li je (osim nje) neko ovo sve procitao!?

Crkva je Bozji hram i postoji od nastanka covecanstva. Ovi Jehovi svedoci bas hoce da se odreknemo svega svetog i da slusamo samo njih!!!
Nisam i ne nameravam. glupost. moje slobodno izrazavanje misli. ako joj se ne ide u crkvu nek ne ide i zdravo!
Putuj igumane, nemoj pitati za manastir.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1

Koji bre  jehovini svedoci?Tekst je odlicna, ali ga treba razumeti!Govori o onima koji traze Boga svuda samo ne tamo gde on zaista jeste!!
Ovaj tekst je pisao Andrej Kuraev teolog Ruske pravoslavne crkve!
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A gde je to Bog - ako smem da pitam?  Smile

@Anubis

Crkva ne postoji od pocetka covecanstva - chovek postoji od pocetka chovecanstva

Boziji hram je u coveku a ne u crkvi.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
haha, ne verujem za pitanje Smile
pa u Crkvi...
iz liturgije
Sveštenik: Primite, jedite, ovo je Telo moje, koje se za vas lomi na otpuštenje grehova.
Narod: Amin.
Sveštenik: Pijte iz nje svi: ovo je krv moja Novoga Zaveta, koja se za vas i za mnoge izliva na otpuštenje grehova.
Narod: Amin.

A Isus im reče: Zaista, zaista vam kažem: ako ne jedete tijelo Sina Čovječijega i ne pijete krvi njegove, nemate života u sebi.
Koji jede moje tijelo i pije moju krv ima život vječni;i ja ću ga vaskrsnuti u posljednji dan.
Jer tijelo moje istinsko je jelo, a krv je moja istinsko piće.
Koji jede moje tijelo i pije moju krv u meni prebiva i ja u njemu.
Kao što mene posla živi Otac, i kao što ja živim zbog Oca, i onaj koji jede mene i on će živjeti zbog mene.
Ovo je hljeb koji siđe s neba: ne kao što oci vaši jedoše manu, i pomriješe; koji jede hljeb ovaj živjeće vavijek.
Jov (6;53-58)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A u kojoj crkvi??
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
 Smile
Boze, Boze, koji li su ovi vernici, kojima dajes blagodatni Oganj??Zasto se samo njima javljas, zasto, kada te ima svuda?Zasto samo njima kada ima toliko religija, toliko onih koji te ''nadjose''??

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Oganj1.jpg
(23.11 KB, 366x265)
blesak munje.jpg
(23.16 KB, 432x319)
Rascepljeni stub.jpg
(50.19 KB, 344x488)
« Poslednja izmena: 24. Nov 2006, 01:18:41 od Villain »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
a shta ce biti ,ako se crkva srushi (gradjevinski fusheraj , nestruchni kadar i.t.d. Smile) verovatno ce bog postati beskucnik ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.