Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Zasto cekati april, aj'mo odma' na referendum"  (Pročitano 11428 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slobodno,neka radi što mo volja.No od svoje zemlje pobjeći ne more niti on niti tvoj dečko.A sa šta da se radi situacija je takva mnogi su posrbizirani i izgubili svoj pravi identitet.Nažalost.Nit će za Strbe bit pravi Srbi nit su vamo pravi Crnogorci,to je činjenica i ništa to nije čudno jednostavno ne moreš bježat od onog što jesi.Shvatiće to mnogi jedared samo da ne bude kasno.Crnogorci su Crnogorci.Svako vam dobro.A i ti vidim imaš pravi izbor-nema šta.Ako Crnogorci su vazdan bili primjer muškaraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
ribnice.. moj iskreni savet ti je da se malo upoznas sa istorijom, pravom, lingvistikom, pa da krenes da propagiras suverenu CG...
Ovih dana samo citam sta pises i mogu da ti kazem da u tvom znanju ima dosta rupa i malo istinskog shvatanja tekucih problema i stanja...
Sto se tice posrbljavanja... o tome necu da govorim... stvarno.. to je jedan argument koji se koristi kako bi se paznja skrenula na neke nacionalisticke i sovinisticke teme...
Fakat je da se crnogorci kao nacija prvi put javljaju u popisu iz 1948. godine... pa, se stoga moze zakljuciti da je izmedju 1921. godine i 1948. godine izvrseno etnicko ciscenje Srba iz Crne Gore, ali o tome stvarno ne zelim da pricam i da ulazim u takve rasprave i da ispaljujem takve teorije... S druge strane, ni ti, ni ja ne mozemo da nekome branimo kako ce se osecati, kako ce se izjasnjavati... ako neko smatra da je Srbin, onda je Srbin bez obzira gde se rodi, gde je ziveo, kojim jezikom govori i koje je veroispovesti...
Sto se tice porekla\porijekla\podrijekla moji su poreklom iz okoline Mojkovca i za proteklih 300 godina uvek su se izjasnjavali kao Srbi, iako im se to mnogo puta olupalo o glavu...
I na kraju.. kakav je ko muskarac, apsolutno nema veze sa nacionaloscu... od svih Srba, Hrvata, bosanaca, muslimana, Madjara, Slovaka, pa i Crnogoraca sa kojima sam dolazila u kontakt, polovina su bila djubrad, a druga posteni ljudi.. a to sto su i kakvi su, apsolutno nema veze sa tim kojim jezikom govore i kome se bogu mole.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet bla,bla,bla...samo trućaš...pucaš u prazno...Joj ta vaša navodna 1948 godina.Ma otiđi u temu Crna Gora i pažljivo sve pročitaj biće ti mnogo toga jasno,i kako je Nemanjić pokoravao Crnu Goru i zašto.nemoj više tako glupavo da trućaš nešto što nema veze sa pameću.Nijesam ja kriv što ti više nijesi u Hrvatskoj,što ti je to  srpstvo vazdan u glavi i što patiš za svojim krajom.mani se više tih blebetanja o Crnogrcima iz 1948-me,aj gledaj svoja nacionalna posla.U redu? Gledaj kosovo i mozgaj kako tamo da rešiš probleme.kako da Srbe izvadiš iz govana u koje ih uvuče Beograd a sad se za njih bori iz fotelja.Pusta priča.ma da u pravu si i Nigerijci su postali Nigerijci oko 1960-te a do tada su bili Srbi,jes tako je samo napred mala nauči nas o našem porijeklu,objasni čobanice nama ovcama kojim putem i na koju ispašu da krenemo.Pa kad ne želimo da slušamo i da dajemo mlijeka koliko ti treba a ti batinaj udri stoku kao i Karađorđevići 1918-te.Bla,bla,bla...i opet samo bla,bla,bla, i tako bla,bla,bla...istroši jadna te prstiće za džabe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E,da voli ti jadna ne bila koga ti je volja,al Crnogorca nijesi za džabe izabrala.Hm,ako su Srbi nebeski narod onda smo mi čudo.Najblaže rečeno.tvoje porijeklo je kažeš iz Mojkovca,a to što se tako izjašnjavaš i tvoji nije ni čudo pošto ste davno izgubili korak sa svojim plemenom i zavičajem pa poprimili tuđe,tamo đe ste sve lutali.Sve dalje od Crne Gore tako dalje i od nacionalnog identiteta.Pa si sad nešto što nijesi i nijesi ono što jesi.Tvoj problem ne moj.Prijatno malena i aj u šetnju,pametnije je.I ja ću na rekreaciju,bolje je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Napad je najbolja odbrana.. posebno kad bas i nemas argumenata... ali kao sto rekoh.. ja stvarno ne zelim da se spustam na taj detinjasti nivo... jer zna se.. moja mama pravi najbolje palacinke... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I da završim opet zaboravih.Tvoji su preci verovatno kao i mnogi bježali zbog krvne osvjete,mjenjali prezime ili slovo u njemu,zataškavali trag i nazivali se Srbima jer ako bi se u tim novim mjestima čulo da su se naselili Crnogorci lako bi ih pronašli jadna ne bila.Tako su ti Šešlije iz sela Rovaca kraj Lovćena prešle u Hercegovinu (drugu Crnu Goru) oduzele i dodale si koje slovo pa isapde Šešelj.Da Vojislav šešelj koji se pravi najvećim Srbendžom a mnogi ga tu kod vas nazivaju Hrvatom jer pojma nemate o lozi i porijeklu.Veze nemate.No aj prouči svoju lozu,pogledaj u knjige,pa polako sastavi dva i dva.Onda možeš nešto da dobaciš.A do tada u šetnju,prijaće ti vazduh.Pročistićeš misli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Inače moja majka zaista pravi najbolje priganice...uh majko,da mi je sad tih priganica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Bas si simpatican sad kad kiptis od besa... trep.. trep..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I prije no što pođem,moram ti reć novu Srpsko-Crnogorsku himnu:
rastajemo se mi vjeruj nije mi lako,što sad mogu ja tu kad tvoji žele tako.
Odlaziš sva u suzama zbog nas plačeš to znam,što se ludo volimo a ipak se rastajemo.

No,ipak priganice su priganice.UH,prokleta Vojvodino eli prokleta i dalekA!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Himnu vam komponuje Mile Kitic? C c c c....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.