Zasto ovaj forum Burek nema teme(kako ih ovde zovu) kao sto su na SerbianCafe-u(tamo ih zovu diskusije) i Krstarici(tamo se zovu forum) vezane za gradove i drzave.Ili ih ima a ja to ne vidim. Samim tim sto nema te "teme,diskusije,forume" cinjenicno se nalazi iza ta dva najveca sajta na kom se Srbi okupljaju.
Gde ti je to dopisivanje daj da vidim direktan link.Jer je ionako sajt saren i nepregledan.To jest spatovane su po dve-tri-cetri teme u jednu koje nemaju veze sa vezom.Ako nije problem. Hvala.
Pa ako ste se toliko dobro razvili napredno sto ste onda iza SC-a i Krstarice. Bruka kako losa tema-nema veze ni sa kakvim gradovima i drzavama.Ipak hvala ti na linku.A opet necu znati da je nadjem jer ne znam gde je smestena u koju pod temu ili vec sta... Vama je izgleda najvaznije okupljanje i burek majice.
Ne bih sad da ulazim u to koje je prvi, a ko je drugi. Cinjenica je da trajemo 6 godina, imamo skoro 490.000 clanova, preko 3.000.000 poruka i dalje rastemo. Okupljanje i majice su vazni zato sto smo stvorili stabilnu zajednicu koja se ne okuplja samo na internetu, vec se druzimo i uzivo... Mnogo ljudi su upoznali dobre prijatelje na ovom forumu, neki su pronasli ljubav, neki su se vencali i dobili bebe i to je ono cime se ponosimo.
Da li je to dobro ili lose... moraces da pitas clanove...
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 22:14:35 od Anea »
Pa o tome ti ja draga Anea i pricam ,mogli bi vise beba da imate kada bi se malo modifikovali. SC postoji 11 godina i sta mislis koliko oni imaju reg,kor i poruka.Za Krstaricu ne znam. Ovo sto sam primetio a sto mi se ne svidja ,to vam i govorim.Pomesali ste babe i zabe.Neki moderatori dozvoljavaju javasluk a kod nekih ne smes da pisnes. Evo ti ziv primer ovaj Belgrad odmah pristupa linijom lakseg otpora,a ne vidi dobru nameru i iskrenu primedbu.Uostalom da sam ovde kao sto sam na Sc-u i Krstarici imao bih poruka kao ti dobra moja Anea.
strasno, onaj BG koji je smrad, tera clanove sa foruma.... sram da ga bude.... ceka liver ko ozeblo sunce i onda u pauzi nerviranja naleti slucajno na ovu temu i tako nesto izjavi... sram da ga bude, nemam reci