Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto Bog dozvoljava da se zlo dogadja neduznima?  (Pročitano 69973 puta)
Ucesnik diskusija

ah

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 99
Zastava beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 
Evo da se i ja uključim prvo bog postoji u nama i mi ga osećamo onda kad smo iskreni, to je jedini put do boga, što si više iskren i ispravan moralno to si bliže bogu. Pusti te crkve to je mami para obična. Rajevski bog ne postoji bar kako ga u našoj realnosti pokazuju. 1deki reikarnacija je moguća vrlo lako, pa umiru sa posledicama, ali je nedokazivo, tako da i to treba uzeti sa rezervom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Rasipanje Energije kroz mastu je dobro samo ako si autor .    Smile

A kako drugačije? Smile

Svi mi jesmo specijalni, svako za sebe, samo bi trebalo da budemo svesni dela koje činimo. Samo po kvalitetu delovanja nas odvaja različitost. Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Evo da se i ja uključim prvo bog postoji u nama i mi ga osećamo onda kad smo iskreni, to je jedini put do boga, što si više iskren i ispravan moralno to si bliže bogu. Pusti te crkve to je mami para obična. Rajevski bog ne postoji bar kako ga u našoj realnosti pokazuju. 1deki reikarnacija je moguća vrlo lako, pa umiru sa posledicama, ali je nedokazivo, tako da i to treba uzeti sa rezervom.

Ali odakle ti je moralnost ,ti nisi rodjen sa njom vec si je usvojio kroz porodicu ,skolu ,okolinu ,religiju i drustvo u kom zivis . Osecanje krivice dolazi iz osecanja greha . Greh za jednog nije isto sto i greh za drugog .
Kako onda mozes da budes iskren prema samom sebi .
Znas da deca umiru u Africi od gladi i prljave vode ali ne maris da odes do prodavnice i kupis flasu vina za sebe .
Primera je mnogo zasto je ljudska rasa ,rasa Hipokrata koji lazu sami sebe.
Gde pocinje ta moralnost gde je kraj grehu ?
Covek opravdava sve ukoliko je to u njegovom interesu .
Ako si hriscanin ti bi razdelio sve sto imas onima koji nemaju ,ali to bi bilo glupo .
Da ponovim ,kao ljudsko bice pripadas grupi sisara i umesto ptica i riba jedes druge sisare poput goveda
 i svinje ,ti ustvari jedes pripadnike vrste sa kojima si daleko u proslosti imao zajednickog predka ,
kako mozes duhovno da napredujes sa saznanjem jer si ih jeo a sa njima si takoreci delio daleku proslost ,
zato sto ,sto dalje u proslost gledas nalazices vise zajednickih predaka i tako mozes da cepas sve do pocetka prajmordijalne supe u kojoj je nastao sam zivot pre 3.8 milijardi godina.

Arijada
Slabo se Ja i Ti razumemo , osim maste mozes da rasipas energiju na molitvu na primer ,
ali tesko da ces sa njom bilo sta da postignes ,mozda ces se osecati malo bolje zbog pravilnog i smirenog
disanja .
Dok Jos iz vremena Abrahama postoji proveren recept ,
To jest Postoji drugi nacin kako da koristis energiju svojih misli za stvari koje su ti potrebne .
To znanje se prenosi vec vekovima sa kolena na koleno ili putem oklutnih i hermetickih skola .
Its a kind of Magic , Smile
Ko zna On Zna
« Poslednja izmena: 19. Feb 2012, 01:19:24 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia Luvmya 520
Evo da se i ja uključim prvo bog postoji u nama i mi ga osećamo onda kad smo iskreni, to je jedini put do boga, što si više iskren i ispravan moralno to si bliže bogu.
A dokaz za ovo je tvoja tvrdnja ?
Citat
Pusti te crkve to je mami para obična. Rajevski bog ne postoji bar kako ga u našoj realnosti pokazuju. 1deki reikarnacija je moguća vrlo lako, pa umiru sa posledicama, ali je nedokazivo, tako da i to treba uzeti sa rezervom.
Crkve lazu o Bogu, a ti govoris istinu zato sto si ti - ti, a crkve su crkve.
Jos si usput patentirao "dokaz nepostojanja imaginarnih licnosti".  Smile
Tako je, reinkarnacija je moguca vrlo lako u crtanom filmu gde neciji identitet zavisi od maste autora.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Svi su ovde sa Bogom izgleda na "Ti" bas mi je drago da ste ga nasli.  Nego gde je bio sve ovo vreme?  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Svi su ovde sa Bogom izgleda na "Ti" bas mi je drago da ste ga nasli.  Nego gde je bio sve ovo vreme?  Smile
   pitas ono sto je vanvremeno gde je bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ali odakle ti je moralnost ,ti nisi rodjen sa njom vec si je usvojio kroz porodicu ,skolu ,okolinu ,religiju i drustvo u kom zivis .
izvini ali nije to tacno. radjamo se sa potencijalom za moralnost koji vezbamo u ovom ili onom smeru.
najveci deo moralnih postupaka potice iz saosecanja.
bezosecajan covek nije sposoban za moralne postupke.
zapravo se radjamo moralni Smiley
zato sto smo rodjeni da budemo drustvena bica.
to je neizostavno povezano
sredina naravno oblikuje tu moralnost ali ne mimo nasih odluka i sposobnosti za saosecanje ili pravednost

a sto se teme tice:
zasto bi se Bog uopste brinuo za ljude?
sem ako su Ga ljudi izmislili da se brine o njima

temu koja je naceta poznata je kao "problem zla"
ta tema nema resenja sem niza sofizama koji imaju za cilj da opravdaju Boga
sto rece dostojevski u romanu braca karamazovi, svet nevalja nicemu zbog jedne suze zlostavljanog deteta. lik iz romana ne zeli da ima nista sa Bogom koji je stvorio takav svet
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Svi su ovde sa Bogom izgleda na "Ti" bas mi je drago da ste ga nasli. Nego gde je bio sve ovo vreme? Smile
pitas ono sto je vanvremeno gde je bio.
Pa to i pricam, kada je neko van vremena znaci van je nasheg vremena, nema vremena ni za vreme a kamoli za nashe vreme.

Ili sto rece Niche, "Les boga pravi veliku senku"
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Pustite aman više Boga na miru, on je savršen. Ko zna šta ste radili u prošlim životima pa sad kukate nad sudbinom. Ajd malo junačke gordosti i trpljenje realne stvarnosti, zaslužili ste jer....sve je od Boga... Malo više psiho-samoanalize pa će rezultati doći sami po sebi. Najlakše je glumiti Kalimera ceo život. Jadan ja, jadan ti, jadni oni...aham..Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
MSIE7.0
Jadan Bog pored takvih vernika!  Jel sad bolje?  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.