Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto Bog dozvoljava da se zlo dogadja neduznima?  (Pročitano 70725 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Boziji covece ,
Lako mozez da znas sta sam Ja napisao i dodao u tekstu jer nemam srpsku latinicu na svom kompjuteru.
pitanje je zasto?
Kao sto ti rekoh pre ,vecina religija je vestina samo-ispunjavajucih prorocanstava .
Cisto radi primera
"Ukoliko se covek nepotrebno plasi napisanog prorocanstva on sa svojim strahovima stvara okolnosti i uslove za ispunjenje upravo tog prorocanstva i sa njim opravdava svoje strahove ".

Sto se tice tvog romana ,sa srecom i puno uspeha u tvom razotkrivanju antihrista ,
Sto se tice uslova za ispunjenje" Zadnjih Dana "oni su vec ispunjeni ,
radi se samo perfektovanju scenografije ,svako samo zna deo mozaika,takva je struktura .

Postoji cak sta vise citave generacije kandidata i za jednu i za drugu stranu i to sirom sveta ,
neki su jos uvek deca u treningu i skolama i za njih je vec isplaniran put do dobrih i mocnih poslova i pozicija
od znacaja .Cak i da sumnjas na njih nekoliko to ti nista nece pomoci i sa tim nista ne mozes da uradis.
Antihrist nece znati da je antihrist dok ne bude bio aktiviran u zadnjem trenutku sa donosenjem odluke koja ce da promeni svet ,a oko njega ce biti citava armija ljudi koji ce ga usmeravati u tom pravcu.

Arijada ,

Mislio sam na ove starinske i nesavrsene religije kad sam rekao da su bozanstva stvorena od coveka,
danas je koncept boga daleko napredovao  . Mrzi me stvarno da ponavljam objasnjenje svakih mesec dana.

Sto se tice prorocanstava i stradanja neduznih ljudi to ce da se dogodi jer ljudi rade aktivno na tome ,
napravljeno je prilicno puno investicija fizickih i duhovnih i veruje se od puno ljudi da je coveku neophodan nov pocetak .Jovanovo otkrovenje je dobro jer pokriva prirodne katastrofe kao i upotrebu  NRB oruzija ,
E sad za prvu trecinu ljudi koja ce umreti na planeti ne bih pricao mnogo,ali ako slucajno prezivis ,
"ne cekaj zimu bez zimnice."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Citat
A kad ni sam "Bog" ne moze da iskoreni na primer pedere i ako je pokusavao vise puta, gde je to savrsenstvo?

Slobodna volja? Uostalom pogledaj koliko se forsiraju po medijima i niko ne objašnjava zašto su skinuti sredinom osamdesetih sa liste bolesti.

A zašto Boga neko treba da stvori? Smile
Da je bog verovao u "slobodnu volju" ne bi istrebio 2+ miliona, toliko o slobodnoj volji.

Meni je najveca glupost to da ljudi veruju da se bog stvorio sam.  Sto se jos neki bog tako ne stvori?  Ali ne samo je jedan bog jer to se propoveda od 325-e pa nadalje.  Sve ostale religije pre njih, pa i neke posle njih su pogresili jer su imali vise bogova.  Hricani imaju boga iz blendera, od svake ludosti po malo Smiley
a gde je pisano da je kajin izgnan u grad? on je potom u zemlji naidskoj sazidao grad ne da je prognan u neki grad.
     ljudski um ima plafon kao sto i kokoska ima svoj plafon. iznad toga ona samo moze da kokodace kad vidi recimo coveka kako nesto sacini.to je njena normalna reakcija. tako i covek ima svoj plafon i on ne moze u ovom zdanju,tj,. telu cak ni logiku da upotrebi i da razume donekle bar ne da se zacudjava ili to jos gore pretvara u neveru,kako to Bog nije stvoren. to bi negde islo u neku liniju objasnjenja mada prizemno,kao da bi stol pitao se (da moze),ko je onda stvorio majstora kad je majstor stvorio njega.i da sad zbog te nepoznanice odbaci istinu da ga je stvorio majstor. logika nam moze doneti vec kad ocemo tako daleko bez vere,da ono sto nikad nije stvoreno(kad vec nas muci nas ljudski plafon) je stvorilo sve. inace dobijamo umnu "pobunu" da je svak stvorio samog sebe,covek coveka,zivotinja zivotinju drvo drvo itd.
     Biblija je doneta coveku Duhom Boga u jednoj vrsti jednostavnosti.ona je potpuno precizna i verniku dovoljna a neverniku zamka. ako vernik ulazi sa poverenjem u kucu na vrata onda je on sigurno u kuci.a ako vernik pokusava u mesto da udje da izadje iz te kuce on nikad ne hvata za kvavu i ne pokusava da otvori vrata vec da izadje iz kuce,dakle on nikad i ne pokusa da udje unutar.kako ce onda shvatiti tajnu i osmisljenost nutrine te kuce? kuca mu spolja moze delovati nepristupacna,neprivlacna,nebitna,neukusna do kraja,ali ako bi usao i unutar nasao najveci dragulj,da li bi onda ostao napolju na hladnoci,studeni i smrtnoj agoniji?mnogi nikad ne udju verom u nutrinu Reci,a onda ipak kazu nije dobro tamo.

Ko procita naci ce. Seti se, ciji je Enoh sin. Ah da, Kainov.  Pa sta sad, Kain ga okucio, izlegao?  Odakle Kainu zena???  I zasto bi iko zidao grad ako ce da zivi sam?  Onako, bilo mu dosadno?  I koliko bi godina trebalo da se napravi grad?  Duze nego sto bi Kain bio ziv, dakle ko mu je pomogao? Sveti duh, riiiight  Smile

Dakle ako priznajes da covek ima plafon, kako covek ikada moze da spoznaje boga kako vi vernici tvrdite? Ne mozete.  I to sa svetim duhom, batali me.  Kako se meri koliko ko ima svetoga duha? Kako izgleda sveti duh?  Jel slican osecaj svetog duha kao kada popusis cigaretu, imas sex i to?  To endorfini sljakaju.  Kako objasnjavas da ljudi koji su bili vernici pa su presli na filozofiju imaju isti osecaj?  Da li je zato sto podsvesno volimo znanje.  Ja bih rekao da je to.

Ja ne dobijam nikakvu pobunu. Stvaranje ni iz cega je stvarno glup koncept.  Ali dobro vi ne mozete da dokazete ni kako bog izgleda, da li je tu, sta misli, sta hoce, sta zeli, a kamoli da li se stvorio sam ili ga neko stvorio.

Jednostavnosti? Preciznosti? Koju tu knjigu citas majke ti? Evo ovako uradi sledece.  Idi lepo napolje u dvoriste i moli se bogu ceo dan, i moli ga da ti da hrane da vidis sta ce da bude. A ja cu lepo da odem na posao.  Pa da vidimo ko ce pre da se najede.

Jel mozes da dokazes da je bilo sta doneseno coveku putem svetog duha?  Ne mozes.  Da li mogu da dokazem da je biblija prepravljana, pogresno prevodena, manipulisana, isecana i modifikovana. Itekako.  Zato i dan danas imamo preko 30 hiljada hriscanskih denominacija, pa sad ti vidi. Svi oni znaju "istinu" a svi su ostali glupi, i svi ce ostali da gore u paklu. Ali su svi puni prastanja i ljubavi. Obozavam to.

I za kraj. Ziveo Satana!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Linux
Browser
Chrome 15.0.874.121
Citat
Kako se meri koliko ko ima svetoga duha? Kako izgleda sveti duh?  Jel slican osecaj svetog duha kao kada popusis cigaretu, imas sex i to?  To endorfini sljakaju.
To i mene interesuje . U Pravoslavlju se to zove Blagodat Svetog Duha, i svako ga razlicito opisuje cesto i kao vidjenje svetlosti. I mislim da je daleko jace od izlucenog endorfina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Citat
Kako se meri koliko ko ima svetoga duha? Kako izgleda sveti duh?  Jel slican osecaj svetog duha kao kada popusis cigaretu, imas sex i to?  To endorfini sljakaju.
To i mene interesuje . U Pravoslavlju se to zove Blagodat Svetog Duha, i svako ga razlicito opisuje cesto i kao vidjenje svetlosti. I mislim da je daleko jace od izlucenog endorfina.
Onda mora da je adrenalin, epinefrin, seratonin, oxytocin i tako te stvarcice.
Ja se uvek interesujem, da kako to da uvek oni koji su "osetili sveti duh" ili su pod uticajem istog, gori od onih koji nemaju pojma sta je to.  Valjda bi im sveti duh pokazao nesto, probudio svest i razumevanje, jer po onome sto sam sam iskusio nekoliko puta od dosta osoba tog verskog kalibra, sve je manje tolerancije, ljubavi i prastanja a sve vise srditosti i ljutnje.  Dakle jel to sveti duh ili neki nechastivi  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77

Slobodna volja? Uostalom pogledaj koliko se forsiraju po medijima i niko ne objašnjava zašto su skinuti sredinom osamdesetih sa liste bolesti.
: )
     Isto kao sto su neke stvari nekad davno smatrane bolesnim, a neke zdravim ne znaci da je to zaista tako. To sto je neko ponasanje skinuto sa liste bolesti, moze sutra isto tako da se vrati na tu listu. Dakle, sve organizacije su pod uticajem novca i kapitala. Kapital diktira sta je "bolest", a sta "zdravlje". To ne znaci da homoseksualnost nije bolest, zato sto je interes odlucio da tako bude. Isto tako ne mora da znaci ni da jeste bolest, jer se ovakve stvari uglavnom koriste u propagandne svrhe, kako kome odgovara.
     Ne mozemo da pricamo tako lako o "bolestima" o kojima ne znamo poreklo.
     Mozemo da pricamo o "drustveno prihvatljivom ponasanju", koje varira od vremena do vremena, od kulture do kulture.
     "Slobodna volja", "sloboda izbora" ne postoje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Negde pročitah:
"Bog dozvoljava ljudima da rade šta oni hoće,
ali ne i dokle oni hoće."
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Citat
A kad ni sam "Bog" ne moze da iskoreni na primer pedere i ako je pokusavao vise puta, gde je to savrsenstvo?

A zašto Boga neko treba da stvori? Smile
Da je bog verovao u "slobodnu volju" ne bi istrebio 2+ miliona, toliko o slobodnoj volji.

Meni je najveca glupost to da ljudi veruju da se bog stvorio sam.  Sto se jos neki bog tako ne stvori?  Ali ne samo je jedan bog jer to se propoveda od 325-e pa nadalje.  Sve ostale religije pre njih, pa i neke posle njih su pogresili jer su imali vise bogova.  Hricani imaju boga iz blendera, od svake ludosti po malo Smiley
a gde je pisano da je kajin izgnan u grad? on je potom u zemlji naidskoj sazidao grad ne da je prognan u neki grad.
     ljudski um ima plafon kao sto i kokoska ima svoj plafon. iznad toga ona samo moze da kokodace kad vidi recimo coveka kako nesto sacini.to je njena normalna reakcija. tako i covek ima svoj plafon i on ne moze u ovom zdanju,tj,. telu cak ni logiku da upotrebi i da razume donekle bar ne da se zacudjava ili to jos gore pretvara u neveru,kako to Bog nije stvoren. to bi negde islo u neku liniju objasnjenja mada prizemno,kao da bi stol pitao se (da moze),ko je onda stvorio majstora kad je majstor stvorio njega.i da sad zbog te nepoznanice odbaci istinu da ga je stvorio majstor. logika nam moze doneti vec kad ocemo tako daleko bez vere,da ono sto nikad nije stvoreno(kad vec nas muci nas ljudski plafon) je stvorilo sve. inace dobijamo umnu "pobunu" da je svak stvorio samog sebe,covek coveka,zivotinja zivotinju drvo drvo itd.
     Biblija je doneta coveku Duhom Boga u jednoj vrsti jednostavnosti.ona je potpuno precizna i verniku dovoljna a neverniku zamka. ako vernik ulazi sa poverenjem u kucu na vrata onda je on sigurno u kuci.a ako vernik pokusava u mesto da udje da izadje iz te kuce on nikad ne hvata za kvavu i ne pokusava da otvori vrata vec da izadje iz kuce,dakle on nikad i ne pokusa da udje unutar.kako ce onda shvatiti tajnu i osmisljenost nutrine te kuce? kuca mu spolja moze delovati nepristupacna,neprivlacna,nebitna,neukusna do kraja,ali ako bi usao i unutar nasao najveci dragulj,da li bi onda ostao napolju na hladnoci,studeni i smrtnoj agoniji?mnogi nikad ne udju verom u nutrinu Reci,a onda ipak kazu nije dobro tamo.

Ko procita naci ce. Seti se, ciji je Enoh sin. Ah da, Kainov.  Pa sta sad, Kain ga okucio, izlegao?  Odakle Kainu zena???  I zasto bi iko zidao grad ako ce da zivi sam?  Onako, bilo mu dosadno?  I koliko bi godina trebalo da se napravi grad?  Duze nego sto bi Kain bio ziv, dakle ko mu je pomogao? Sveti duh, riiiight  Smile

Dakle ako priznajes da covek ima plafon, kako covek ikada moze da spoznaje boga kako vi vernici tvrdite? Ne mozete.  I to sa svetim duhom, batali me.  Kako se meri koliko ko ima svetoga duha? Kako izgleda sveti duh?  Jel slican osecaj svetog duha kao kada popusis cigaretu, imas sex i to?  To endorfini sljakaju.  Kako objasnjavas da ljudi koji su bili vernici pa su presli na filozofiju imaju isti osecaj?  Da li je zato sto podsvesno volimo znanje.  Ja bih rekao da je to.

Ja ne dobijam nikakvu pobunu. Stvaranje ni iz cega je stvarno glup koncept.  Ali dobro vi ne mozete da dokazete ni kako bog izgleda, da li je tu, sta misli, sta hoce, sta zeli, a kamoli da li se stvorio sam ili ga neko stvorio.

Jednostavnosti? Preciznosti? Koju tu knjigu citas majke ti? Evo ovako uradi sledece.  Idi lepo napolje u dvoriste i moli se bogu ceo dan, i moli ga da ti da hrane da vidis sta ce da bude. A ja cu lepo da odem na posao.  Pa da vidimo ko ce pre da se najede.

Jel mozes da dokazes da je bilo sta doneseno coveku putem svetog duha?  Ne mozes.  Da li mogu da dokazem da je biblija prepravljana, pogresno prevodena, manipulisana, isecana i modifikovana. Itekako.  Zato i dan danas imamo preko 30 hiljada hriscanskih denominacija, pa sad ti vidi. Svi oni znaju "istinu" a svi su ostali glupi, i svi ce ostali da gore u paklu. Ali su svi puni prastanja i ljubavi. Obozavam to.

I za kraj. Ziveo Satana!!!  Smile
ako Bog ne postoji ne znam odakle onda ti postojis? kao i svaki mudrac,sve znate a nista ne znate. ako covek ne zna svoj pocetak to se zove tek ne znam nista. a kako ces znati ako ne cujes,a kako ces dobiti znanje ako ne verujes. znanje danas je izvrnuta prica lazi. znanje je mudrost,a to pocinje strahom Bozjim.
   Duh Bozji je izlivena sila na verujuce. o tome sam pisao. svaki istinski vernik poseduje znak svetoga duha na sebi.to nije neka prica ja imam vec je to ono sto se vidi i cuje. ono sto deluje sto prorice,izbacuje demone vani kao i smrt i bolesti.kao kod operatora sto postoji skalpel i operativni zahvat tako sveti Duh molitvom izbacuje bez oper. zahvata (i ono sto lekari ne mogu) vani.
      neka ne zbunjjuje 30 000 tumacenja,to je tek znak koliko sotona falsifikator zna vrednost originala!
     alex dobro poznaje stvarnost otkrivenja oko nas,on je iz nekih okolnosti gleda sada ja je videh iza zavese vremena pre nego je to nastupilo Duhom Reci Otkrivenja.
    kada bi covek sklonio tu skoro nevidljivu kopreku sumnje i neverja skoro bi svaki isti cas "dotakao "Boga. jer doista kako je i pisano Bog je tako blizu svakoga od nas.tako blizu,a ipak tako daleko u mnogima.trazite ga oko sebe a on je duboko u svakom od nas.kao covek koji bi se godinama pentrao po vrleti (zivota) da dohvati na vrhu najsvezijeg vazduha u zdelu,casu a sve vreme nije svestan da taj vazduh udise i zivi njime.nije li to tezak apsurd. tako je i coveke nevernik u netrazenju Boga zapeo da trazi uzrok svoje osude neverje,a sve vreme zivi onim kojega tvrdi da ne veruje. to ste vi .tj. neki od vas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49997
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Samsung Galaxy S24
На основу свега што сам могао да прочитам у задње вријеме јасно је да научници срљају у атеизам. А дешава се то не зато што су се опредјелили да не вјерују. Већ што је наука таква каква јесте. Прагмитчна област за коју постоји само оно што се може научно дефинисати и објаснити. Ту могу да раде само формуле и математика. И тако долазимо до проблема. Биолошки смо ограничена врста. Мозак је ограничен, као и могућности прагматизма. Тачно има кружница из које не може да се изађе. Нпр., ми смо ограничени на три димензије. Изван тога је крај. Остаје само ненаучна шпекулација. Само што ће научници сваки пут изабрати варијанту по којој Бог не постоји, због њих самих и њихове прагматичке доктрине. И све је то лијепо. По мом мишљењу нема разлога да се наука мијеша у религију. 95% људи вјерује у Бога, не зато што је то према математичким формулама најреалније, већ што је човјек биће са читавим низом потреба. Неке ће задовољити религија, неке друге наука. И ја не видим зашто би ту морао да буде сукоб, и зашто морају да се распирују свађе око тога да ли је у праву религијски или научни поглед на свијет. Свако нека сам изабере свој. Оба треба да буду на дохват руке, и зато сам убјеђен да није поштено школе осиромашити за нека основна религијска санзнања.   
« Poslednja izmena: 08. Feb 2012, 16:26:22 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
ako Bog ne postoji ne znam odakle onda ti postojis? kao i svaki mudrac,sve znate a nista ne znate. ako covek ne zna svoj pocetak to se zove tek ne znam nista. a kako ces znati ako ne cujes,a kako ces dobiti znanje ako ne verujes. znanje danas je izvrnuta prica lazi. znanje je mudrost,a to pocinje strahom Bozjim.
   Duh Bozji je izlivena sila na verujuce. o tome sam pisao. svaki istinski vernik poseduje znak svetoga duha na sebi.to nije neka prica ja imam vec je to ono sto se vidi i cuje. ono sto deluje sto prorice,izbacuje demone vani kao i smrt i bolesti.kao kod operatora sto postoji skalpel i operativni zahvat tako sveti Duh molitvom izbacuje bez oper. zahvata (i ono sto lekari ne mogu) vani.
      neka ne zbunjjuje 30 000 tumacenja,to je tek znak koliko sotona falsifikator zna vrednost originala!
     alex dobro poznaje stvarnost otkrivenja oko nas,on je iz nekih okolnosti gleda sada ja je videh iza zavese vremena pre nego je to nastupilo Duhom Reci Otkrivenja.
    kada bi covek sklonio tu skoro nevidljivu kopreku sumnje i neverja skoro bi svaki isti cas "dotakao "Boga. jer doista kako je i pisano Bog je tako blizu svakoga od nas.tako blizu,a ipak tako daleko u mnogima.trazite ga oko sebe a on je duboko u svakom od nas.kao covek koji bi se godinama pentrao po vrleti (zivota) da dohvati na vrhu najsvezijeg vazduha u zdelu,casu a sve vreme nije svestan da taj vazduh udise i zivi njime.nije li to tezak apsurd. tako je i coveke nevernik u netrazenju Boga zapeo da trazi uzrok svoje osude neverje,a sve vreme zivi onim kojega tvrdi da ne veruje. to ste vi .tj. neki od vas.

Ja sam navodio i opet cu navesti, da sam ok sa idejom da je postoja(o) bog ali ne i da postoj(i) sada.  Jer 2000 godina tishine je predugo, sa obzirom da je ranije imao Facebook sa vernickom ekipom pa su svi bili srecni i zadovoljni.

A zasto bi se ja plasio necega sto ne postoji?  Isto tako zasto bi se plasio Boga?  Zar nas on ne voli?  Ah da, voli nas, ali moramo iz strahopostovanja njega da volimo ali ne iz zasluge.  Ok ima smisla.  Voleti boga  ili Staljina, Mao Ce Tunga isto ti dodje. Ljubav iz straha a ne iz ljubavi, dakle opet velika glupost.  Sto opet pokazuje da je hriscanstvo zasnovano na strahu a ne na ljubavi.

Ja ocu malo droge na kojoj si ti, cim mozes da dotaknes boga.  I kakav je bog? Ima dugu kosu, sede dlake i zraci ko chernobil? 
Ako je Satana tako veliki falsifikator, otkud znas onda da nisu sve religije njegovo delo. Ne znas jer ne mozes da znas.

Nego ne odgovori ti na moje pitanje o Kainu, gradu, njegovoj zeni i to ostalo? Odakle se stvorise svi ti silni ljudi ako su Adam i Eva bili prvi i jedini? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Svako ima svoj put ,svi putevi vode do istog cilja . Smile

« Poslednja izmena: 09. Feb 2012, 12:55:38 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.