Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto Bog dozvoljava da se zlo dogadja neduznima?  (Pročitano 70600 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--

Kako si ti nepostojan, pored toga što si nerealan.
Sad je kao reč o duhovnom slepilu.
Pa onaj koji vidi može duhovno da oslepi, a onaj koji ne vidi ne može.
Mešaš termine i pravila kako ti se svidi, od poruke do poruke.

Pričaš nam čudesnu priču o slepcu, kao da je slepilo neki faktor da se ne čuje priča o Isusu.
I iznosiš neproverljivu priču iz bolnice.
radi se o duohvnoj strani.slepac od rodjenja moze da vidi i bez ociju duhovne stvari,a oaj koji ima onci moze da biva oslepljen i da ne vidi ipak,te je slepac u fizickom smislu u prednosti. dakle dali sam sad bio jasniji?
     ne govorim stvari koje nisu bile. to sa tim demonima teskih bolesti.  trebao bi da vidis nevericu na licu doktora kad demon bolesti mora da odstupi. kako je covek cak vikao u konfuziji dogadjanja na glavnu sestru medicinsku sto mu je zabunom dovela zdravu mesto bolesne zene. ali cemu sve ovo dragon,kad ces ti ponovo sve to "pojesti" umno. vera je,rekoh negde drugde. i ja se trudim da ove stvari kojih ima puno,rekoh iznosim samo sa svrhom kad tema nalaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
pa i djavo veruje pisano je pa sta sa time? dodirne tacke su ucenje unutar tog verovanja.
    Bog nikoga u Pismu nije osudio na smrt. to je prica koja nema svrhu. pa cak ni ateizam ne tvrdi da materija je unistiva,koliko ja znam. a kako bi tek Bog osudjivao nekoga na smrt,koji je dao savrsenu zrtvu. covek sam sebe eliminise,ne Bog.sve oko nas svedoci o uzrocniku i posledici.
Koliko puta treba da te pitam da stihovima iz biblije potvrdis tvoje imaginarne tvrdnje da "djavo veruje ovo ili ono" ?

Posto tebi nikako nije jasno da ljudi nisu sami sebe stvorili kako moze da ti bude jasno da ljudi takodje nisu kreatori svog nestanka ?
Nema nicega u stvarnosti sto za tebe ima svrhu, ti svrhu vidis u fantazijama.
"hriscanstvo" je nihilizam posto nista od postojeceg nema nikakvu svrhu, svrha za "hriscanstvo" je ono sto
ne postoji.
Racionalnost koja je iz tebe eliminisana je Bozija Volja. U tvojim postovima ne postoji racionalna misao.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

radi se o duohvnoj strani.slepac od rodjenja moze da vidi i bez ociju duhovne stvari,

Može, a i ne mora...u tome je problem.

a oaj koji ima onci moze da biva oslepljen i da ne vidi ipak,te je slepac u fizickom smislu u prednosti. dakle dali sam sad bio jasniji?

Može da bude oslepljen, a može i da ne bude oslepljen...može da dobije duhovni vid, a i ne mora...
To je problem...ti tvrdiš jedno ne uzimajući u obzir sve moguće varijacije. Kazao si da je slepac u prednosti nad čovekom koji vidi,i morali smo da potrošimo par poruka da dodjemo do toga da kažeš da je potencijalno u prednosti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Daje crkva mocna i u sluzbi boga ne bi dopustila da njen novac stoji bezveze u bankama vec bi pomogla gladnim ljudima sveta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
Daje crkva mocna i u sluzbi boga ne bi dopustila da njen novac stoji bezveze u bankama vec bi pomogla gladnim ljudima sveta.
Sve sto je stvoreno je u sluzbi Boga posto je Bog sve stvorio ukljucujuci sve ljude i sve sto ljudi rade.
Ukljucujuci i zlo/smrt.
Jov 1:6 " A jedan dan dođoše sinovi Božji da stanu pred Gospodom, a među njih dođe i Sotona. "
Isaija 45:7 " Koji pravim svetlost i stvaram mrak, gradim mir i stvaram zlo; ja Gospod činim sve to. "
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

tu si u pravu sto se tice crkve,toliko toga je osim Bozje reci,pa i ovo sto si potvrdio. ali kao sto je eyephelyu rekao dalje taj citat to bi bio jedan pogled,mada ga treba samo Duhom Bozjim shvatiti i razumeti. da Bog sve to ima u vidu i ima svoju promisao. ja bi pristao da budem ubogi lazar iz luke 16.ceo zivot samo ne milijardu gopdina koje ipak ce imati kraj,a kao bogatas iz luke,16.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Ne postoji volja da se rese problemi sveta ,da drzave sveta to zele mogle bi da iskorene glad i zedj za godinu dana ,
milijarde u zlatu i novcu i umetnickim delima leze bezveze za neku buducnost ,stotine tona i rezervi zlata samo stoje duboko u trezorima pod kljucem .

Ne mogu da razumem kako covek moze da gleda drugog coveka koji zivi u otpadu i smecu u bolesti i gladi i zedji ,
 to je toliko daleko iznad mog shvatanja nego pojam samog boga.

Bogati Debeli u blagostanju  a siromasni mrsavi u ocaju .
Pripadnici iste vrste ,stanovnici iste planete .
Po cemu se meri vrednost jednog zivota.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ne postoji volja da se rese problemi sveta ,da drzave sveta to zele mogle bi da iskorene glad i zedj za godinu dana ,
milijarde u zlatu i novcu i umetnickim delima leze bezveze za neku buducnost ,stotine tona i rezervi zlata samo stoje duboko u trezorima pod kljucem .

Ne mogu da razumem kako covek moze da gleda drugog coveka koji zivi u otpadu i smecu u bolesti i gladi i zedji ,
 to je toliko daleko iznad mog shvatanja nego pojam samog boga.

Bogati Debeli u blagostanju  a siromasni mrsavi u ocaju .
Pripadnici iste vrste ,stanovnici iste planete .
Po cemu se meri vrednost jednog zivota.

vidis alex ti  si mudar covek,ja to ne govorim da osenim tvoju sujetu,to su cinjenice,kao i ejuepheelyu i drugi predragon i drugi ovde,s tim sto ti imas racionalno razmisljanje i za tolko tvoja misao je jasnija. covek koji se pita ima i odgovor. samo ko se ne pita nema odgovora. ja prepoznajem tebe i shvatam tvoju misao. ali nije tako sa svim ljudima.  znam coveka koji je videc nemocnog slogiranog coveka nosao krkace kroz varos do kuce,a drugi nisu hteli kolima. on na ledjima ga nosao.i ljudi su okretali glavu zasto? jer ih to bilo u savest.
   stvari kad gledamo ovake kake stoje po zemljama gde je glad su strasne. ali ne treba uvek adresirati prema Bogu. cesto brzo promasujemo adresu ,ne shvatajuc da bi take stvari trebale ici prema uzrocniku pada u greh sotoni. ako ja od tebe dobijem pismo sa nekim bitnim odgovorom ali ga ja nikad necu otvoriti,vec kazem i dalje svoje misljenje o toj stvari,onda ja sam u pravu? nisam!  tako isto je sa nama kad adresiramo  pitanja na pogresnu adresu ili pak necemo istinski da otvorimo Pismo od Boga poslato nama sa svim odgovorima,onda je smo li u pravu? mada ti nisi konkretno ovde  stavio Boga kao prvog adresanta. mnogi to brzo ucine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
ja to ne govorim da osenim tvoju sujetu,to su cinjenice,kao i ejuepheelyu i drugi predragon i drugi ovde,s tim sto ti imas racionalno razmisljanje i za tolko tvoja misao je jasnija.
O kakvoj sujeti ti pricas ?!?
Dokle ces ti ovde da bljujes neargumentovane optuzbe ?!?
Navedi jednu neracionalnu recenicu koju sam na ovom forumu izneo ?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
ja to ne govorim da osenim tvoju sujetu,to su cinjenice,kao i ejuepheelyu i drugi predragon i drugi ovde,s tim sto ti imas racionalno razmisljanje i za tolko tvoja misao je jasnija.
O kakvoj sujeti ti pricas ?!?
Dokle ces ti ovde da bljujes neargumentovane optuzbe ?!?
Navedi jednu neracionalnu recenicu koju sam na ovom forumu izneo ?
    nemam snage ni da je izgovorim,previse je kobna za svakog ko je tako olako izgovara. recimo o Isusu kao imaginaciji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.