Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto bi i Srbija trebalo da prizna Jerusalim kao glavni grad Izraela?  (Pročitano 31900 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Наравно кад су зелени и црвени удружено пумпали цифре. А цифра је дошла до ког броја?
« Poslednja izmena: 27. Dec 2017, 23:53:32 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
@dabisha

Ja ne znam da li si ti svestan da na najstrašniji način relativizuješ zločine.

Jerusalimski muftija, saradnik Hitlera, dolazi u Bosnu da regrutuje zločinačke nacističke jedinice koje će ubijati nedužne civile.

Dakle nema, ali, nema četnika, nema opravdanja, nema relativizacija, nema islam je svetska religija bla bla. Zamisli da moskovski patrijarh regrutuje nacističke srpske jedinice po Bosni da kolju muslimane, pa vi libertarijanci bi ieksplodirali od mržnje koju bi neumorno sejali svakoga dana na datu temu, a kad je obrnuto relativizacija, pa neće moći.

Što se tiče profesora emeritusa prevedenog sa Peščanika prvo neka objasni čitaocima šta je Palestina, istoriju konflikta, sve propuštene prilike Arapa da dobiju 65 državu na tom prostoru. Dakle da podsetimo da na bliskom istoku ima milion i jedna arpaska država i da bi lažna Palestina bila milion i druga država. Da objasni da ne postoje nikakvi Palestinci, već Arapi. Da objasni šta se desilo kad se Izrael povukao iz Gaze 2005. I kad se već brine za nekog Alahu Akbara sa zapadne obale, mogao bi da objasni šta su to Judeja i Samarija i otkad postoje i ko ih je naseljavao, kao i da nam pobliže objasni etničko čišćenje zapadne obale i Gaze 1948 pošto ga jako brinu sudbine malih ljudi, oko 40 000 ljudi je izbačeno u tom napadu i mogao bi da nam objasni kako su se transjordanske snage ponašale u tom blickrigu gazeći sve pred sobom i rušeći na sve što naidju i možda da nam napravi poredjenje šta bi bilo kad bi se recimo IDF sad ponašao kaosnage arapske lige koliko bi im trebalo da dodju do Amana i sravne ga sa zemljom. Sat gore, sat dole ne mora baš precizno.

Licemrno libertarijansko NVO smeće.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 10:27:16 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Covek govori o nameri da se pocini etnicko ciscenje a ti ga zoves licemerom. Pa jel govori istinu ili ne? Ko koga drzu u saci i ko kome buldozerom rusi naselja i naseljava se na tudju zemlju? I sta je sa tom pricom ne postoje palestinci? Kakve to ima veze sa zivotom? Nesto kao, ne postoje crnogorci ili nesto kao imaju druge arapske drzave pa nek odjebu iz palestine koja treba izraelu u te druge drzave? Smeta ti sti se zovu palestinci a zive u palestini? Za razliku od dosljaka jevreja koji su sebi izmislili izrael u zemlji koja se zove palestina?
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 11:33:40 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50105
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Hebo te, najbitnije pitanje covecanstva 2017 glavni grad jedne drzave  Smile Smile

Да Трамп не пријети и не диже панику не би ни било шоуа.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 12:32:08 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

samo da dodam, vratiti beograd i nish starosedeocima bugarima.

Smile

Староседеоцима...видим ја да си дудук за историју. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Covek govori o nameri da se pocini etnicko ciscenje a ti ga zoves licemerom. Pa jel govori istinu ili ne? Ko koga drzu u saci i ko kome buldozerom rusi naselja i naseljava se na tudju zemlju? I sta je sa tom pricom ne postoje palestinci? Kakve to ima veze sa zivotom? Nesto kao, ne postoje crnogorci ili nesto kao imaju druge arapske drzave pa nek odjebu iz palestine koja treba izraelu u te druge drzave? Smeta ti sti se zovu palestinci a zive u palestini? Za razliku od dosljaka jevreja koji su sebi izmislili izrael u zemlji koja se zove palestina?

Čim vidim da je aktivista grupe za borbu protiv rasizma i diskriminacije i , zamisli molim te, prijateljstva, ljubavi, i zalaže se da potekne med, mleko i koka kola izmedju Arapa i Jevreja, odmah dobijem želju da udarim nekoga jer znam da je neki retard iz NVO koji je pokupio svu pamet ovog sveta i ima genijalno rešenje, ajde lepo vi Srbi ( ups pardon Jevreji) priznajte da ste najgori, da ste zločinci, da ste najgori zemaljski ološ i onda će biti mir izmedju Arapa i Izraela. Neće.

Što se tiče Palestinaca, kad god neko kaže Palestinci neko neznaven zaključi, jebote šta koji q Izrael radi u Palestini jadnim Palestincima, jel tako? Problem nastaje onda kad čoveku objasniš da su tzv. Palestinci ustvari- Arapi, muslimani i da su Palestinci i Jevreji i da su Palestinci i Sirijci i Hrišćani itd i da Arapi i islam nisu ni postojali stotinama godina postojanja neke druge civilizacije na tom tlu. Širenjem islama i njihovih država ljudi su okupirali tu teritoriju. I jebi ga ne mogu da shvate da se istorija ne računa od momenta okupacije.

Zato kažem mogao bi recimo gospodin aktivista da objasni šta su to Judeja i Samarija. Mogao bi aktivista recimo da objasni šta je to "zapadna" obala? Ako ima zapadna, ima valjda i istočna? Ima-istočna obala je Jordan koju danas niko ne pominje, a isto je arapska država nastala iz famozne "Palestine". Je li to mogla biti Palestina? Naravno da je mogla. Ali cilj nema veze sa teritorijom koje Arapi imaju na pretek, cilj je jasan, pobiti sve do jednog Jevreja i uništiti državu Izrael. Izmedju ostalog i gospodina aktivistu, i on bi dobio metak uzalud posipanje pepelom.

Nema dogovora! Nebitan je bager, kuća, naselje. Srušili su Izraelci sve u Gazi i isporučili je Arapima, rezultat- Hamas na vlasti, hiljade raketa po Izraelu i terorističko leglo. Treba da urade isto sa zapadnom obalom očekujući drugi rezultat?! Niko nije toliko glup.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 14:57:44 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

samo da dodam, vratiti beograd i nish starosedeocima bugarima.

Smile

Староседеоцима...видим ја да си дудук за историју. Smile
ko sto su danashnji bugari starosedeoci nisha, tako su i danasnji izraelci starosedeoci palestine
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

Čim vidim da je aktivista grupe za borbu protiv rasizma i diskriminacije i , zamisli molim te, prijateljstva, ljubavi, i zalaže se da potekne med, mleko i koka kola izmedju Arapa i Jevreja, odmah dobijem želju da udarim nekoga jer znam da je neki retard iz NVO koji je pokupio svu pamet ovog sveta i ima genijalno rešenje, ajde lepo vi Srbi ( ups pardon Jevreji) priznajte da ste najgori, da ste zločinci, da ste najgori zemaljski ološ i onda će biti mir izmedju Arapa i Izraela. Neće.

Što se tiče Palestinaca, kad god neko kaže Palestinci neko neznaven zaključi, jebote šta koji q Izrael radi u Palestini jadnim Palestincima, jel tako? Problem nastaje onda kad čoveku objasniš da su tzv. Palestinci ustvari- Arapi, muslimani i da su Palestinci i Jevreji i da su Palestinci i Sirijci i Hrišćani itd i da Arapi i islam nisu ni postojali stotinama godina postojanja neke druge civilizacije na tom tlu. Širenjem islama i njihovih država ljudi su okupirali tu teritoriju. I jebi ga ne mogu da shvate da se istorija ne računa od momenta okupacije.

Zato kažem mogao bi recimo gospodin aktivista da objasni šta su to Judeja i Samarija. Mogao bi aktivista recimo da objasni šta je to "zapadna" obala? Ako ima zapadna, ima valjda i istočna? Ima-istočna obala je Jordan koju danas niko ne pominje, a isto je arapska država nastala iz famozne "Palestine". Je li to mogla biti Palestina? Naravno da je mogla. Ali cilj nema veze sa teritorijom koje Arapi imaju na pretek, cilj je jasan, pobiti sve do jednog Jevreja i uništiti državu Izrael. Izmedju ostalog i gospodina aktivistu, i on bi dobio metak uzalud posipanje pepelom.

Nema dogovora! Nebitan je bager, kuća, naselje. Srušili su Izraelci sve u Gazi i isporučili je Arapima, rezultat- Hamas na vlasti, hiljade raketa po Izraelu i terorističko leglo. Treba da urade isto sa zapadnom obalom očekujući drugi rezultat?! Niko nije toliko glup.
ne kazem ja da su palestinci fini.
ali sve je ovo logicno jer su izraelci dosljaci u palestini i bore se na zivot i smrt za istu zemlju sa starosedeocima jer dosad nisu bili sposobni da zive zajedno.
ja bih mogao reci da sam blizi izraelcima naravno jer je njihova kultura bliza evropskoj, ali ne vidim razlog da odobravam izraelske zlocine i nasilje. onda bih morao odobriti americko istrebljivanje indijanaca recimo, koji su realo bili divljaci u originalnom znacenju te reci
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 16:07:19 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ako ti ja 10 puta kažem evo ruka nećemo da se tučemo sve ok, ti 10 puta odbiješ i napadneš me i ja te svih 10 puta pretučem ko je tu kriv ja ili ti?

Imali su milion šansi da dobiju državu, nisu je hteli, želja je uništiti Izrael.

Jevreji su starosedeoci, znam da je teško prihvatiti, ali daj sebi vremena.

Sinoć čitam- Iran proglasio Jerusalim glavnim gradom Palestine...bar su duhoviti mora im se priznati Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 16:34:39 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ako ti ja 10 puta kažem evo ruka nećemo da se tučemo sve ok, ti 10 puta odbiješ i napadneš me i ja te svih 10 puta pretučem ko je tu kriv ja ili ti?

Imali su milion šansi da dobiju državu, nisu je hteli, želja je uništiti Izrael.
a izraelcima je cilj da prisvoje palestinsku zemlju i da proteraju palestince ako se ovi ne prilagode pa su valjda kvit

Jevreji su starosedeoci, znam da je teško prihvatiti, ali daj sebi vremena.

koliko dugo neko treba da zivi na nekom mestu da bi bio starosedelac?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.