Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 17:23:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zashto bre rasizam???  (Pročitano 18348 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
ako ti statistika kaze da je ovde vecina belaca homoseksualno, ti ces krenuti da se vatas sa nekim ortakom.

Chuj krenuce ...  Smile ... chemu futur ?
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung s3

chinjenica da romska deca redovno pokazuju nizi nivo IQ u testiranjima pred polazak u shkolu ...

a koliko takvih romkinja ima - i shto je josh vaznije ,kao chovek koji se razume u biologiju proceni kolika se shanse da potomstove takve romkinje bude takodje "normalno"  

Je li biologicaru, odakle ti te naucne informacije?  Ispade da si cigani degeni, po prirodi ?
Pa ja radim zajednu vrlo poznatu NVO I radim sa svakakvima. I mogu ti reci, biologicaru, da kenjas !
Nivo inteligencije je, u proseku isti, kod sve dece !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Nije on biolog ...  Smile ... on je dokon.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung s3
Mi u Nisu kazemo badavdzija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Sve je to u redu , sto se tice statistike ... ako ti statistika kaze da je ovde vecina belaca homoseksualno, ti ces krenuti da se vatas sa nekim ortakom.

kad bi vecina belaca bila homosexualna - belci ne bi ni postojali  Smile

podaci koje sam izneo ne samo da su statistichki potvrdjeni ,nego su i ochigledni - i ti i ja i bilo ko drugi sa ovog foruma to vec zna   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung s3
Statisticaru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;

- dakle koristim nauchna istrazivanja  Smile - dakle sasvim sam siguran u to da meshanje rasa nije dobro

Pa ne znam koji je mozak od naucnika radio na tim naucnim istrazivanjima koja ti koristis, ali naucna istrazivanja koja sam ja imao priliku da pogledam, i koja su autenticna kazu da je mesanje rasa izuzetno pozitivna stvar, i da genetski miks izmedju ostalog daje izuzetno lepe ljude ( mislim da se to zove racial quality). Ja kao primer uzimam Jessicu Albu. U pozadini je mesanje 4 ili pet naroda.
Ah da, i mislim da ljudi bele puti koji su protiv mesanja rasa, se u stvari plase "latentnog postepenog istrebljenja" bele rase, mada je to kod nas minorno. Ako hocete da vidite sta je pravi rasizam, idite u Ameriku.

I da, apsolutno se slazem da je jako malo devojaka koje su suprotnost od onoga sto sam spomenuo, stavise u mojoj gimnaziji bila je samo jedna Romkinja, i njen brat. To opet zavisi od mnogo cega. Roditelji nisu dovoljno ukljuceni, i ne znam cega se plase. Pred proslu novu godinu gradska cistoca je raspisala konkurs za nove radnike, i tek se prijavilo nekoliko Roma. A mozda su neki od nas i ogorceni upravo zato, sto Romi nista ne rade, prose po ulicama, grade kartonska naselja, sire nehigijenu, njihovi krajevi vaze za kriminogene sredine, a mi moramo da izdvajamo od poreza kako bi im pomogli. Cuo sam i takva razmisljanja.
Pre neki dan sam u autu slusao Rajka Djurica na b92, i covek razmislja bistrije, pametnije, racionalnije od polovine intelektualaca bele puti.
Poenta je da ima i ovakvih i onakvih, sasvim je jasno da je mnogo vise onih koji spadaju u marginalne slojeve drustva, ali ih zbog toga mrzeti, mislim da je cisto gubljenje vremena.

Priznaj, imash leptirice u polnom organu ...

Nasmeja me  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25

- dakle koristim nauchna istrazivanja  Smile - dakle sasvim sam siguran u to da meshanje rasa nije dobro

Pa ne znam koji je mozak od naucnika radio na tim naucnim istrazivanjima koja ti koristis, ali naucna istrazivanja koja sam ja imao priliku da pogledam, i koja su autenticna kazu da je mesanje rasa izuzetno pozitivna stvar, i da genetski miks izmedju ostalog daje izuzetno lepe ljude ( mislim da se to zove racial quality)

izvini prijatelju , ali ako se tvoja istrazivanja svode na photoshoop jesice albe ,onda bi stvarno trebalo da razmislish da li zasluzujesh da budesh lekar  Smile

zashto ne pogledash statisticke podatke za inteligenciju , broj krivichnih dela ,maloletnichku prostituciju i dr ... u zemljama latinske amerike ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung s3
Ovaj ode u latinsku Ameriku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Ozb ti kazem, imas mnogo strucnih clanaka na netu o mesanju naroda rasa i kultura, potrazi i videces o cemu pricam.

Sto se tice delinkvencije, prostitucije, higijene, krivicnih dela, pismenosti, to je cinjenica i ne mogu da se ne slozim.
Moja poenta je da je besmisleno, pa cak i zbog svega toga naci razlog i mrzeti ih

Edit: A dok iscitavas, obrati paznju i na mesanje ljudi i zivotinja. E vidis, ja sam protiv toga  Smile
« Poslednja izmena: 31. Dec 2007, 01:30:01 od dare_ »
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 17:23:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.