2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žarko Šešum napadnut u Mađarskoj  (Pročitano 19286 puta)
Clan u razvoju

Johnny vrati se Jajo nas jebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N73
Granicni prelaz izmedju Austrije i Madjarske ne postoji vec godinu dana

Vecna slava!

Ostalim momcima, brz oporavak
IP sačuvana
social share
Raspolagat' tudjom mukom nije mala zajebancija...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia n80
Uhićeni osumnjičeni za ubojstvo rukometaša

Austrijska policija uhitila je dvojicu osumnjičenih za ubojstvo rumunjskog rukometaša Mariana Cozme, javlja B92.

Napadači, dvojica mađarskih Roma Sandor Raffael i Gyozo N., za kojima je izdana tjeralica, uhićeni su tijekom protekle noći u Austriji, u blizini granice s Mađarskom, izjavila je glasnogovornica lokalne policije Piroska Varadi.

Varadi je dodala da policija i dalje traga za treće osumnjičenim Ivanom Sztojkom.

Mađarska je policija jučer na internetu objavila fotografije dvojice muškaraca osumnjičenih da su u noći sa subote na nedjelju napali skupinu rukometaša, među kojima i hrvatskog vratara Ivana Pešića. Osobe s potjernica iz pokrajine Fejer jugozapadno od Budimpešte, u policiji imaju podeblje dosjee.

Mađarski mediji pišu da je mafijaški klan obitelji Raffael i Sztojka tijekom ljeta 2008. u Enyingu zavladao noćnim životom turističke sjeverne obale jezera Balaton.

Napadači su snimljeni nadzornim kamerama u klubu Patriota. Do sukoba je došlo nakon što su rukometaši pokušali pomoći konobarici koju su zlostavljala dvojica pijanih Mađara.

Rukometaš MKB Veszprema i rumunjske reprezentacije Marian Cozma (26) prvi joj je priskočio u pomoć, međutim, skupina muškaraca izbola ga je noževima. Umro je na licu mjesta nakon što je dobio dva uboda nožem u srce. Srpski rukometaš Žarko Šešum pomislio je da je u nesvijesti te mu je htio pružiti prvu pomoć - izvaditi jezik iz dušnika - no i on je napadnut. Zadobio je teške ozljede glave - frakturu jagodične kosti i nagnječenje mozga. Našeg reprezentativca Pešića, koji je pokušao zaštititi kolege u nevolji, napadači su uboli nožem u leđa. Njemu je u bolnici izvađen bubreg i nalazi se izvan životne opasnosti.
Žarko Šešum.
Rukometaši su se u tučnjavu u klubu uključili slučajno i nastradali želeći obraniti osoblje. Prema neslužbenim informacijama povod napadu bio je neimenovani kriminalac iz Veszprema, koji je nedavno napustio zatvor, a pretukao je jednog od članova mafijaškog klana.

Njegova žrtva je organizirala skupinu prijatelja i rodbine koja je krenula prema disko klubu u osvetnički pohod. U klubu nisu uspjeli pronaći napadača te su odlučili otići. Na izlasku su konobarici, koja ih je tražila da plate račune, razbili čeljust.

Šef mađarske policije, Jozsef Bence, u televizijskoj je emisiji jučer vješto izbjegao odgovor na najosjetljivije pitanje – jesu li počinitelji bili Romi. Mađarski mediji odmah su nakon napada objavili da se radi o bandi Roma koja već mjesecima terorizira okolicu Veszprema.

Romsko pitanje u Mađarskoj je vrlo osjetljivo. Jedan policijski časnik u toj zemlji nedavno je smijenjen, a potom vraćen na dužnost, jer je izjavio da su u njegovom okrugu počinitelji zločina u posljednje vrijeme bili isključivo Romi.

Na glavnom trgu Veszprema sinoć je održan komemorativni skup u kojem je sudjelovalo nekoliko stotina ljudi. Čuli su se antiromski povici, a na skupu su se pojavili i pripadnici ozloglašene i zabranjene Mađarske garde. Ta je radikalna skupina već najavila osvetu.

Očekuje se da će Mađarska zatražiti od Austrije da izruči osumnjičenike, što bi moglo potrajati nekoliko tjedana.   (njd)

Jutarnji list
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Šešum: Ne pitajte me ništa, molim vas

Srpski rukometaš Žarko Šešum, srećom, preživeo je napad huligana na njega i saigrače iz Vesprema, ali se i dalje nalazi u stanju šoka, pre svega zbog smrti kolege iz tima, Rumuna Mariana Kozme.

On je tokom tuče na proslavi u jednom kafiću na zapadu Mađarske uboden nožem u srce i momentalno je izdahnuo, Hrvat Ivan Pešić uboden je u leđa i njemu je hitno morao da bude izvađen bubreg, da bi preživeo dok je Šešum zadobio povrede lica i njemu će danas biti operisana kost lica.

U izjavi za "Press", Šešum nije bio u stanju mnogo toga da kaže...

"Trenutno dajem izjavu policiji i ne mogu da pričam. Dobro sam, danas ću na operaciju kosti lica. Nemojte da mi zamerite, ali ne mogu da pričam... Strašno je ovo što se desilo... Nemojte ništa da me pitate, molim vas, ne mogu da govorom o tome", bilo je sve što je srpski reprezentativac uspeo da izjavi.

Lekarski tim koji brine o zdravstvenom stanju povređenog srpskog rukometaša Žarka Šešuma saopštio je u ponedeljak da je njegovo stanje stabilno i da bi igrač Vesprema mogao za dva do tri meseca da se vrati na teren.

Od prvog trenuka posle tragedije, uz Šešuma je bio njegov saigrač iz Vesprema i reprezentacije, Marko Vujin.

"Bolje mu je, spao mu je otok ispod oka i što je najvažnije, oko nije oštećeno. Mogao je da razgovara sa nama. Roditelji su, naravno, bili uplašeni i zabrinuti dok ga nisu posetili, ali i njima je bilo lakše kada su videli da može da popije čaj i razgovara sa njima. Za dan ili dva, mislim da će Žarko da bude dobro", rekao je Vujin.

On je onda prepričao scenu koju je zatekao u kafiću.

"Otišao sam da spavam, a neki od saigrača nastavili su proslavu u drugom kafiću. Pozvali su me između pola tri i tri sata da dođem. Kada sam stigao, Kozma je već ležao mrtav jer je dobio dva udarca nožem u srce! To je bio strašan prizor. On je bio visok 211 centimetara i težak 130 kilograma, ali se posle jednog udarca u srce samo srušio! Bio je na mestu mrtav. Kada sam došao već je bio potpuno beo, stravično mi je sve to izgledalo...

Onda je nastavio...
"Mojih drugova nije bilo mnogo, a mogli su svi tragično da završe te večeri. Hrvata Pešića su napadači jurili i zato su stigli da ga ubodu s leđa, u bubreg. Moglo je da bude još strašnije. U policiji sam gledao snimak, na kojem se tačno vidi da su napadnuti iz čista mira dok je Kozma plesao sa svojom devojkom, koja je došla iz Rumunije", kaže Vujin.

On je svestan da će tek shvatiti šta se dogodilo...

"Trebalo bi večeras (sinoć, prim. aut.) da dođe porodica Marijana Kozme. Otac, majka i dve sestre. Uh, to će da bude strašno. Ne smem ni da pomislim. Možda delujem kao da nisam u šoku, ali mene će tek za koji dan da stigne sve ovo. Pričam normalno, ali ne znam gde sam. Bili smo odlični drugari, u isto vreme smo došli u klub i bili smo komšije. A Vesprem je miran gradić. Ovde već 30 godina nije zabeležena nijedna prijava tuče, niti remećenja reda i mira. Policajci se hvataju za glavu, ne veruju. Građani su šokirani, dolaze čitav dan ispred arene da pale sveće".

U Mađarskoj igra nekoliko srpskih rukometaša, među kojima je još jedan reprezentativac Danijel Anđelković.

"Zabezeknut sam! Nemam reči kojima bih opisao kako se osećam. Razgovarao sam sa Šešumom i rekao mi je da mu je povređena jagodična kost, koju će morati da operiše. Oko mu je zatvoreno, a lekari su rekli da je sve u redu posle pregleda. Ali, nismo mnogo pričali, on je u šoku, što je sasvim normalno. Drug mu je umro na rukama! To je nešto strašno. Zar takvom vrhunskom sportisti kao što je Kozma može da se dogodi tako nešto!? Najmanje sam to očekivao u Mađarskoj, koja je uređena i mirna zemlja, članica Evropske unije. Nismo u Njujorku! Rukomet je izgubio velikog igrača", rekao je u dahu Anđelković.

Izvor: MTS-Mondo

Uhapšene Kozmine ubice?

Austrijska policija saopštila je u ponedeljak da je uhapsila troje mađarskih državljana za koje se sumnja da su učestvovali u incidentu u noći između subote i nedelje u Vespremu, u kojem je ubijen rumunski rukometaš Marijan Kozma, a ranjeni Srbin Žarko Šešum i Hrvat Ivan Pešić.

U policijskom saopštenju navodi se da su dvojica muškaraca starih 28 i 31 godinu i jedna 37-godišnja žena uhapšeni kasno sinoć u pokrajini Štajerska dok su putovali ka Italiji.

Takođe, nisu potvrđena njihova imena, iako se veruje da se radi o Šandoru Rafaelu i Ivanu Stojkom, pripadnicima romske kriminalne grupe. Ime žene nije poznato, mada je portparolka mađarske policije u ponedeljak ujutru izjavila da je izdata poternica za G. N.

Predstavnik lokalne policije Andreas Štojrer, koji je prisustovao hapšenju osumnjičenih, izjavio je da je njegova patrola akciju izvršila na osnovu međunarodnih poternica i dodao da je žena vozila automobil.

Štojrer je, međutim, odbio da saopšti ostale detalje hapšenja i rekoa da ja na mađarskim vlastima da utvrde stepen umešanosti uhapšenih osoba u ubistvo Kozme.

Grupa mladića je u noći između subote i nedelje u jednom noćnom klubu u mađarskom gradu Vesprema napala trojicu rukometaša, koji su slavili rođenje deteta jednog od saigrača.

Mladići su dva puta nožem u srce uboli 26-godišnjeg Kozmu, koji je nedugo posle toga preminuo. Reprezentativcu Srbije Žarku Šešumu je polomljena jagodinčna kost, a golman hrvatske selekcije Ivan Pešić uboden je nožem u bubreg, koji su lekari kasnije morali da odstrane.

Šešum i Pešić nalaze se van životne opasnosti.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Šešum na terenu za 2 do 3 meseca

Lekarski tim koji brine o zdravstvenom stanju povređenog srpskog rukometaša Žarka Šešuma saopštio je da bi on mogao da se vrati na teren za 2 do 3 meseca.

Grupa mladića u Vespremu je u noći izmedju subote i nedelje polomila Šešumu jagodičnu kost. Isti napadači su noževima ubili rumunskog reprezentativca Marijana Kozmu i izboli hrvatskog golmana Ivana Pešića, kome su nakon toga lekari morali da izvade bubreg. Stanje obojice povređenih rukometaša je stabilno.

Šešum, ipak, još uvek ima poremećaj vida. Lekari još nisu mogli ništa da kažu o eventualnom povratku na teren hrvatskog reprezentativca.

Mađarski mediji prenose i da je cela zemlja "u šoku" zbog tragedije u Vespremu, o čemu svedoče brojne mirne demonstracije u više gradova, na kojima se okupilo više hiljada ljudi.

U Vesprem je došao i otac rumunskog rukometaša, koji je izjavio da je njegov sin bio "veoma zadovoljan skromnim životom u malom gradiću u Mađarskoj".

Austrijska policija u ponedeljak je uhapsila tri osobe, dva muškarca i jednu ženu, zbog sumnje da su umešani u ubistvo Kozme i ranjavanje Šešuma i Pešića.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 09. Feb 2009, 16:12:19 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Jebo te,ovo je bolesno... Smiley 1
Sta im skrivise ljudi... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Citat
Šef mađarske policije, Jozsef Bence, u televizijskoj je emisiji jučer vješto izbjegao odgovor na najosjetljivije pitanje – jesu li počinitelji bili Romi. Mađarski mediji odmah su nakon napada objavili da se radi o bandi Roma koja već mjesecima terorizira okolicu Veszprema.

Romsko pitanje u Mađarskoj je vrlo osjetljivo. Jedan policijski časnik u toj zemlji nedavno je smijenjen, a potom vraćen na dužnost, jer je izjavio da su u njegovom okrugu počinitelji zločina u posljednje vrijeme bili isključivo Romi.

Ево тек су сад после пар дана признали како су циганштуре кривци, иако се то одмах знало. Јебала их политичка коректност.

Чуо сам, мада за то већ не знам колико је тачно, и да су се неки тамошњи грађани окупили убрзо након трагедије и да су хтели да линчују багру, али им полиција није дозволила.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2009, 19:35:32 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Izručenje Kozminih ubica za deset dana

Dvojica Mađara, koji su uhapšeni u Austriji zbog sumnje da su ubili rumunskog rukometaša Marjana Kozmu i teško ranili Žarka Šešuma i Hrvata Ivana Pešića, biće izručeni Mađarskoj za sedam do deset dana, saopštio je predstavnik policije u Vespremu Peter Derži.

Austrijska policija je u toku noći u blizini mađarske grance uhapsila Šandoda Rafaela iz Šarbogarda i Đezu Nemeta iz Budimpešte, dok je treći osumnjičeni Ivan Stojka iz Enjinga i dalje u bekstvu i za njim je izdata međunarodna poternica.

Prema rečima Deržija, policajci iz Vesprema neće putovati u Austriju da bi ispitivali uhapšene, jer bi administrativni poslovi trajali isuviše dugo i osumnjičeni će biti izručeni Mađarskoj pre nego što bi mogla da se završi sva neophodna papirologija.

Rafael i Nemet nalaze se u zatvoru u Gracu i austrijske vlasti su već pokrenule ubrzanu proceduru za njihovu ekstradikciju Mađarskoj.

Austrijska policija je ranije saopštila da su dvojica muškaraca starih 28 i 31 godinu i jedna 37-godišnja žena uhapšeni kasno uveče u ponedeljak u pokrajini Štajerska dok su putovali ka Italiji zbog osnovane sumnje da su učetvovali u ubistvu i ranjavanju rukometaša.

Predstavnik lokalne policije Andreas Štojrer, koji je prisustovao hapšenju osumnjičenih, izjavio je da je njegova patrola akciju izvršila na osnovu međunarodnih poternica i dodao da je žena vozila automobil.

Štojrer je, međutim, odbio da saopšti ostale detalje hapšenja i rekao da ja na mađarskim vlastima da utvrde stepen umešanosti uhapšenih osoba u ubistvo Kozme.

Grupa mladića je u noći između subote i nedelje u jednom noćnom klubu u mađarskom gradu Vesprema napala trojicu rukometaša, koji su slavili rođenje deteta jednog od saigrača.

Mladići su dva puta nožem u srce uboli 26-godišnjeg Kozmu, koji je nedugo posle toga preminuo. Reprezentativcu Srbije Žarku Šešumu je polomljena jagodinčna kost, a golman hrvatske selekcije Ivan Pešić uboden je nožem u bubreg, koji su lekari kasnije morali da odstrane.

Šešum i Pešić nalaze se van životne opasnosti.

Šešumov otac: Ne spremam osvetu!

Otac povređenog srpskog rukometaša Žarka Šešuma, Stevan, koji se nalazi u Vespremu, oštro je demantovao spekulacije nekih stranih medija da navodno sprema ličnu osvetu zbog napada na svog sina i grupu sportista mađarskog prvoligaša, nakon koje je preminuo Rumun Marijan Kozma.

"Onaj koji širi takve informacije ima samo zle namere. Imamo puno poverenje u državne organe i policiju Mađarske i njima smo prepustili da istraže ceo slučaj", izjavio je za Tanjug Stevan Šešum.

On je naveo da je, pošto je čuo za te neosnovane insinuacije, obavestio i ambasadora Srbije u Budimpešti o svom stavu i odbio svaku mogućnost da bi on sa "ekipom svojih ljudi" isterivao pravdu i svetio se zbog napad na sina.

I ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić oštro je u Budimpešti demantovao spekulacije jednog rumunskog Internet portala da "neke paravojne srpske formacije, u organizaciji oca srpskog rukometaša povređenog u napadu u Vespremu, kreću ka Mađarskoj", kako bi se osvetile napadačima.

"Prosto je nezamislivo da se tako nešto dogodi, a o nekoj opasnosti po Mađarsku nisam ni čuo", rekao je Jeremić, odgovarajući na novinarsko pitanje posle susreta sa šeficom mađarske diplomatije Kingom Genc.

Jeremić, koji je u jednodnevnoj poseti Mađarskoj, naglasio je da u Srbiji ne postoje paravojne formacije.

Povod za pitanje bila je vest rumunskog Internet portala da se navodno Žarkov otac sprema da osveti sina i da je već "okupio oko 300 nekadašnjih Arkanovih boraca", spremnih da dođu u Mađarsku.

Šešumov otac je rekao da se trenutno nalazi u bolnici u Vespremu, očekujući da mu se sin probudi iz narkoze posle uspešno obavljene operacije.

"Moram da istaknem da je čitava Mađarska, a posebno grad Vesprem, osudio napad na rukometaše i da su na svoj način izrazili stav prema tom gnusnom činu", rekao je on, podsećajući da se već dva dana građani okupljaju paleći sveće i polažući cveće ispred kluba u kojem je ubijen rumunski rukometaš Marjan Kozma, a teško povređeni Žarko Šešum i Hrvat Ivan Pešić.
Stevan Šešum je dodao da se u nekim medijima navodi da on poseduje firmu za obezbeđenje, što je takođe oštro demantovao.

"Godinama radim kao direktor organizovanja i proizvodnje poljoprivrednih proizvoda. Na tom poslu imam dobre rezultate. Svom profesionalnom poslu sam potpuno posvećen i nemam nikakve veze sa onim što mi se imputira", rekao je Šešum.

"Ne bavim se tim spekulacijama, jer znam da će mađarski organi sve odraditi kako to dolikuje. Moj sin je zbrinut. Grad, klub i gradonačelnik su izrazili veliku brigu o stanju zdravlja mog sina i Ivana Pešića i nemam nijednu zamerku", rekao je Šešum.

On je posebno izrazio žaljenje zbog smrti rumunskog reprezentativca Marjana Kozme, koga je dobro poznavao i koji je bio njegov gost u Srbiji.

"Žao mi je što neću moći da prisustvujem sahrani izuzetnog sportiste i divnog čoveka, mladog Kozme, jer moram da bdim nad oporavkom sina u Vespremu", rekao je Šešum.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG G2
« Poslednja izmena: 09. Feb 2009, 20:52:21 od robinns »
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Izgubljen u vremenu i prostoru

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.48
mob
Nokia N73
Ciganska posla, 30 na 3 i to sa nozevima. Svih 30 treba povjesat na glavnom trgu za opomenu drugima. I to bas na sportiste da udare...
IP sačuvana
social share

Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Šešum operisan, na parketu za tri meseca

Rukometni reprezentativac Srbije Žarko Šešum, koji je pre dva dana povređen u napadu u Vespremu, kada je poginuo njegov saigrač Marjan Kozma, uspešno je operisan u ponedeljak u Mađarskoj.

Direktor bolnice u Vespremu Arpad Tot izjavio je da je Šešum uspešno operisan posle frakture jagodične kosti i dodao da lekari planiraju još jednu hiruršku intervenciju na licu srpskog igrača.

Tot je istakao da je u pitanju intervencija kozmetičke prirode, posle koje bi Šešum mogao da napusti bolnicu. Očekuje se da će igrač Vesprema biti otpušten na kućno lečenje do kraja nedelje.

Lekarski tim saopštio je da je stanje srpskog rukometaša stabilno kao i da je najvažnije da će on u potpunosti povratiti vid na levom oku, ispod kojeg je polomljena jagodična kost. Lekari su istakli da bi prema procenama sadašnjeg stanja Šešum mogao da se vrati na parket za tri meseca.

Kozma, Šešum i njihov saigrač iz Vesprema Ivan Pešić napadnuti su u noći između subote i nedelje u diskoteci "Patriota" u mađarskom gradu.

Napadači, koji su u ponedeljak uhapšeni u Austriji, tom prilikom zadali su smrtonosne ubode nožem Rumunu Kozmi u srce, dok su lekari hrvatskom igraču Pešiću, zbog teške povrede nanete u leđa, morali da odstrane jedan bubreg. Šešum je frakturu jagodične kosti zadobio prilikom udarca jednog od napadača, dok je pokušavao da pomogne smrtno ranjenom Kozmi.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.