Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 06:18:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na net-u !  (Pročitano 50255 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Onda je i ovo Offtopic (trebao si i svoje postove baciti u recycled)

Pozdrav
« Poslednja izmena: 13. Jul 2006, 21:08:37 od avalit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
"Ti spominjes Front Page.. dakle mi nemamo o cemu da pricamo..."
Pa od cega si ti poceo? Ili te je mama naucenog rodila? Sto ti ne savetujes nekoga ko ne zna ni html kako da pocne.
Savetovao sam. Pogledaj oko sebe.
Pritom ti nisi poceo juce, ti sajt imas najmanje 2-3 godine, pa ako za to vremenisi presao sa FP na nesto ljudski, onda nemamo o cemu da pricamo.

Citat
Rekao sam da je ovo sto ja radim sitno ali meni dovoljno. Ovo nije moja profesija, ovo je hobi.

I sto je najvaznije: ja nikoga ne lazem. Sta ima lose u tome da neki cetrnaestogodisnjak napravi svoj sajt i skupi dovoljno da odvede cicu na sladoled.

Ova Srbija je puna lelemuda koji samo iz prikrajka govore "to ne valja", "tako ne moze", "onaj tamo radi mnogo bolje", "nemoj da se trudis"...

Ako vec nisi do sada nekog posavetovao sta ti znaci onda ovo sto pises?
Posavetovao sam, to sto ti ne gledas oko sebe i sto ti savet da naucis nesto nista ne znaci, zaista nije moj problem.
Do sad sam vise stotina puta objasnjavao kako da se nesto uradi, kako da neko ko ne zna nesto nauci i odakle da pocne.. to sto ti naletis ko gerilac i mislis da mozes da sudis, to je decko, samo tvoj problem.

I da.. to sto radite, ne valja.. i to sto radite moze mnogo bolje... i to sto radite nije vredno truda... ali kad vec necete da ucite, bolje i to nego da varate, smarate i otimate ko ostali.
Lepo je sto ti to radis i sto ti je to dovoljno.. samo nemoj da izigravas Kolumba posto ima 1000 ljudi koji to isto rade i imaju za sladoled, ali od sladoleda se ne zivi, a na takvom sajtu se ne zasiniva buducnost... a ako je to neki poslic koji treba da donese samo pokrivanje troskova.. postoje mnogo bolja i sigurnija resenja.

Onda je i ovo Offtopic (trebao si i svoje postove baciti u recycled)

Pozdrav
Bacio sam u recycle sve sto je bilo offtopic, ovo to nije, to sto ti ne pravis razliku, tvoja stvar.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 10:25:55 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Zarada na netu,ali i bez neta.

[killed]

postoji menjacnica u Beogradu
« Poslednja izmena: 20. Jul 2006, 02:08:58 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Live to Love! Love to Live

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 789
Zastava Ruma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson K750i @ swW800i
xex sf ti to morash znati pa da te pitam. posto se moj sajt bavi tematikom fudbala i simulacijom istog i imamo oko 10 000-15 000 mesecno poseta da li mogu nekako da nadjem nekoga sponzora ili slichno koji bi placao reklamiraje? Tj da li je to moguce.. chitam sve ovo postove i zbunjen se vishe nego na prvoj strani Smiley znachi da li ikako moze da se nadje sponzor  za to?! Neka strana hardware-ska kompanija ili software-ska?! Da li je to realno? Planiramo naravno da ga adaptiramo i za enlgeske posetioce..
Hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750 on Linux
xex sf ti to morash znati pa da te pitam. posto se moj sajt bavi tematikom fudbala i simulacijom istog i imamo oko 10 000-15 000 mesecno poseta da li mogu nekako da nadjem nekoga sponzora ili slichno koji bi placao reklamiraje? Tj da li je to moguce.. chitam sve ovo postove i zbunjen se vishe nego na prvoj strani Smiley znachi da li ikako moze da se nadje sponzor za to?! Neka strana hardware-ska kompanija ili software-ska?! Da li je to realno? Planiramo naravno da ga adaptiramo i za enlgeske posetioce..
Hvala Smiley

kad SF ne moze posteno da zaradi a ti bi sa svojim sajtom?  Smile
probaj kliktanje i gugl
 Smile

poz
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
xex sf ti to morash znati pa da te pitam. posto se moj sajt bavi tematikom fudbala i simulacijom istog i imamo oko 10 000-15 000 mesecno poseta da li mogu nekako da nadjem nekoga sponzora ili slichno koji bi placao reklamiraje? Tj da li je to moguce.. chitam sve ovo postove i zbunjen se vishe nego na prvoj strani Smiley znachi da li ikako moze da se nadje sponzor  za to?! Neka strana hardware-ska kompanija ili software-ska?! Da li je to realno? Planiramo naravno da ga adaptiramo i za enlgeske posetioce..
Hvala Smiley
Pa... uvek mozes da probas sa stranim kladionicama koje ok placaju po procentu, ali je vrlo veliko pitanje hoce li uopste biti prometa od kog ces ti dobiti procenat.. ili sa domacim... mada realno.. za tu posetu tesko da bi neko dao pare :|
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Live to Love! Love to Live

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 789
Zastava Ruma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson K750i @ swW800i
ok thanx na odgovoru Wink probacemo pa sta bude bude ipak sajt se bavi samo jednom tematikom i nije svestran pa i ovaj broj poseta je super Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S
Moze meni neko kao pocetniku da objasni ustvari od cega dolazi novac !Kako se to zaradi na reklame nerazumem bas ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Sta je tu nejasno konkretno?
Reklama na internetu je ista ko i svaka druga.. zasto ljudi zakupe bilboard? Zato sto ce ga videti xy ljudi i oni ce prodati zbog toga z% vise onoga sto se reklamira i ostvariti profit koji je veci od cene reklame...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 06:18:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.