Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na internetu - za one koji imaju znanje, zelju za ucenjem i zaradom  (Pročitano 91411 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Mozda zato sto si mi zakljucao bezbroj tema iz bog zna kakvih razloga...
80% NJih je bilo "Pogledaj top teme" i sl....
I u 100% slucajeva sam bio potpuno u pravu kada sam to radio, jer je tim pitanjma bilo mesto negde drugo ili su na njih u top temama vec dati odgovori.
Ti ako mislis da ces negde drugo dobiti vise korisnih informacija, niko ti ne brani da to i radis.
Ovde se igra po mojim pravilima, a oni podrazumevaju da dobro procitas sve sto ti je na raspolaganju pre nego sto zatrazis da bilo ko od nas koji se ovom tematikom bavimo, svoje vreme posveti samo tebi i tvom problemu. Jer u 90% slucajeva takvih problema je vec po forumu bilo, vec su dati odgovori i resenja i nema nikakve potrebe to ponavljati.
Citat
Alo, ne zelim da reklamiram site jer od toga nemam nikakve koristi zato sto na njemu ne postoje nikakve reklame i sl...
Takodje ovaj sajt je na free hostu i uploadovao sam ga samo da bih video sta ljudi misle o njemu i ni iz kakvih drugih razlloga... OMG
Vecina spamera salju linkove iako od toga nemaju nikakve koristi.
I ti si to uradio pre svega par dana kada nisi banovan samo zbog moje dobre volje iako si ispunio sve uslove za to.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
Ti ako mislis da ces negde drugo dobiti vise korisnih informacija, niko ti ne brani da to i radis.
Ovo ni u jednom postu nisam pomenuo, al ajd'...
Necu se vise raspravljati jer vidim da nema svrhe . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Onda nemoj ni pocinjati nego budi zahvalan sto je neko utrosio vreme da ti odgovori na sva pitanja do sada, a bilo ih je dosta i bilo ih je svakakvih.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Moje savet ljudima koji imaju znanja da urade sajt , i naravno plate onu bednu crkavicu za hosting:

Obratite pažnju koliko članova ima burek forum, kako izgleda, koji su ljudi na njemu, o čemu se raspravlja i na koji način.

1. Izgleda veoma retro   nema opcije za postavljanje normalnih .gif avatara (prvo što upada u oči)

2. Ciljna grupa je velika, forum potseća na unapređenu verziju čata (lobotimija, off topic i masa debilnih tema). Napr. Ajde da brojimo parnim, neparnim (raj za osesivno kompulzivne), masturbacija.......itd, itd, itd.

Postoje i veoma dobre teme, biblioteka, filozofija, socijogija, doktor za komjutere.

I za kraj moderatori su poprilično toleranti, spremni da pomognu, što nije slučaj na nekim stučnim forumima. Ovde neko ko ima problem sa računarom može slobodno postaviti pitanje, i nadati se odgovoru.

Na forumima koje se bave samo temom hardwara, probajte da postavite neko debilno pitanje i nećete dobiti odgovor.  

Vlasnik foruma sigurno ima pare da plati hosting, ipak će neko i kliknuti na neki baner.

Što više tema,(makar bile i kretenske) više ljudi na forumu, i više šanse da će neko kliknuti na reklamu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
1. Izgleda veoma retro
Trebalo je da se promeni pre nekoliko meseci, ali ce se zbog kasnjenja, promeniti uskoro.
Citat
nema opcije za postavljanje normalnih .gif avatara (prvo što upada u oči)
Postoje mnoge stvari koje pre toga upadaju u oci, a to je posledica proste cinjenice da imam mnogo iskustva sa forumima i znam kako ljudi koriste mogucnost da uploaduju bilo sta kao avatar. Ovaj koncept je nasa odluka, trenutna izvedba nije najsrecnija, ali se i na tome ozbiljno radi, uz, nazalost, ponovo kasnjenje zbog vise sile.
Citat
forum potseća na unapređenu verziju čata (lobotimija, off topic i masa debilnih tema). Napr. Ajde da brojimo parnim, neparnim (raj za osesivno kompulzivne), masturbacija.......itd, itd, itd.
Procentualno, uprkos tome sto se tu postovi lako nabijaju i to se lako razvija, takve teme cine manjinu.
Citat
Postoje i veoma dobre teme, biblioteka, filozofija, socijogija, doktor za komjutere.
I one, uz drugi kvalitetan content predstavljaju razlog zasto ljudi dolaze.
To je poenta.
Lobotomija i blablaonica postoje da bi se ljudi zabavili a takve stvari lokalizovale u okviru dva razlicita foruma, da ne bi bile rastrkane po celom bureku.
One nisu to sto privlaci ljude, tj one privlace prilicno malu, zatvorenu grupu ljudi koja voli to da igra po ceo dan...
Ono sto privlaci siroke mase je mnostvo razlicitog, kvalitetnog, aktuelnog, atraktivnog sadrzaja.

Stvar je jednostavna, kao sto rekoh na prosloj strani...
Ili imas dobar koncept... ili imas dobar sadrzaj...
Moze i oba, ali ako nemas ni jedno, ne mozes da uspes...

Moze tu da ide mnogo podpitanja i podgrupa...
Da li sadrzaj generises sam, ili ga korisnici generisu...
Da li ideju/koncept sajta siris polako medju bliskim ljudima, ili buzz koji drugi stvaraju donosi vecinu posete...
Da li si zadovoljan sa 50e mesecno, i trosis ih na gluposti ili juris velike cifre i ulazes sve sto steknes...
... bitno je, ali ne menja na stvari...

Para ima - sadrzaja nema dovoljno, realizovanih dobrih ideja - nikad dosta.
Dakle, prostora za zaradu ima dovoljno...
Samo je potreban ozbiljan rad.
Kao i u bilo kojoj drugoj oblasti.

Sreca je sto je ovde sve virtuelno i troskovi su mnogo manji nego u "realnom zivotu".
Citat
Što više tema,(makar bile i kretenske) više ljudi na forumu, i više šanse da će neko kliknuti na reklamu.
Takvi klikovi uglavnom ne vrede nista, i da bi se skupio neki pristojan novac treba stravicno mnogo rada.
Ta logika je pogresna i ona moze da radi iskljucivo za masovne projekte, a 99% sajtova nisu takvi.
Poenta je pogoditi ciljnu grupu...
5000 klikova koji donesu 0 "prodaja" onome ko ih placa ne vrede nista... 10 klikova koji donesu 1 "prodaju" vrede stravicno mnogo.
Specijalizovani sajtovi nemaju problem sa sponzorima, ako su kvalitetni...
« Poslednja izmena: 02. Jan 2009, 22:51:07 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Da , tako je, "ali neka tajna ima što ne govori se svima , što se samo nekom šapne......."  (reklama za vegetu)

Hvala na odgovoru, ipak mnogo se parametara tu treba poklopiti, malo je i sreće u celoj stvari potrebno. Barem ja tako mislim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Malo da udjem u detalje, verujem da bi moglo biti zanimljivo, iako mi deluje kao nesto sto bi trebalo biti produkt zdravorazumskog razmisljanja...

1. Kvalitetan sajt koji se bavi stomatologijom, koji ima posetu od 200 posetilaca koji traze konkretne stvari i informacije iz te oblasti moze lakse da proda banner ili dogovori neku drugu saradnju od sajta koji ima 50 000 opstih poseta.

Zasto?
U prvom slucaju tih dvesta ljudi se mogu gledati kao dvesta ljudi koji su u trenutku bola dosli na vrata ordinacije... svaki klik je kao ulazak u ordinaciju, a onda je problem na lekarima da li ce napraviti prodaju.
Taj banner je jeftin, usluga skupa - benefit ogroman.
U slucaju takvih sajtova, neretko se prave saradnje koje podrazumevaju neku vrstu pay per lead, tj % od poslatih ljudi.
U slucaju ogromnog sajta, 98% prikaza je pucanj u prazno jer tim ljudima u tom trenutku to ne treba, a takva reklama ne moze da bude jeftina.
Veliki sajtovi imaju svoju svrhu. Ako ste novi i zelite da se za vas cuje brzo, da izadjete na dobar glas i da vam ljudi veruju, oglasite se i steknete brzo ok reputaciju, a zatim se reklamirate direktno i ljudi vas prepoznaju...

2. Kvalitetan blog koji se bavi strucnom tematikom u oblasti IT-a. Recimo internet marketingom.
Postoji dosta klijenata koji zele da se oglase na takvom mestu i to moze da donese neki novac. U slucaju ozbiljnog bloga, na kom pisu ozbiljni ljudi, profesionalci sa iskustvom, novac koji se moze zaraditi od reklame je nedovoljan da se oni angazuju... Ali... Kroz kvalitetan blog, kvalitetne tekstove, dobre savete, i pokazano zavidno znanje, oni ce osim dobrih informacija za citaoca dati i info o sebi, i napraviti sebi reklamu kakva ne moze da se plati. Taj blog ce imati zaradu da pokrije svoje troskove, i povremeno pivo i cips kad se autori sretnu (ako ih je vise, jer je to mnogo vremenski isplatljivije), postace relevantno mesto gde ljudi dolaze po savet, a kada im treba pomoc, kada su spremni da plate, prvi izbor ce biti upravo oni od kojih su ucili i koje poznaju, ili oni koje takvi ljudi preporuce.

Dva banalna primera koji imaju dobru prodju.

Nema tu magije, tajni...

Srece ima.. ima je u svakom aspektu zivota i svuda ona znaci...
Nigde se niko na nju ne oslanja i ona moze samo da pogura nesto sto je dobro...

Ako je lose, ni sva sreca sveta nece pomoci, to ce biti samo baloncic od sapunice koji ce puci.
Ako je dobro, kvalitetno, a covek istrajan, i bez srece ce uspeti... mozda ce mu trebati vise vremena, mozda ce biti teze, ali ce na kraju biti i sladje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
када забасам на ову тему осећам се као двоипогодишње дете у салону аутомобила  Smile ... али опет има занимљивих ствари за прочитати

sorry за off  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
E ovako:
Postovao sam, ali nazalost nisam dobio odgovore jer mi je tema zakljucana, sa obrazlozenjem da sam trebao da pogledam top teme, koje sam milion puta procitao, pa sam zato primoran da pitam ponovo... Zelim da cujem vasa iskustva i misljenja, a ne samo misljenje jedne osobe, u mom slucaju SF-a ...
Dakle, da li je moguce napraviti sajt, koristeci free domen i hosting, besplatno reklamiranje i pri tome profitirati ?
Prosto receno, da li je moguca zarada pomocu sajta bez ulozenog dinara, i kolika ?

Naravno da se može nešto zaraditi bez ikakvog ulaganja u sajt ali stvar je u tome što ćeš umesto tih $50 zarađenih sa free hostom ili ajde da kažemo blogom na Bloggeru uzeti npr. $100 sa plaćenim hostom i domenom... Blogger ima lepu opciju, dodaš domen na neki od svojih blogova i onda radiš dalje ali ima tu i previše mana - neće ti Google indeksirati slike, ne probijaš se kako treba na pretraživačima jer si na Bloggeru, znači sve ide sporije... A ona priča, ma samo ja da krenem pa ću uložiti što zaradim u dalji rad, 99% to ne uradi... Para na internetu ima dovoljno za svakoga, samo treba raditi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung e250,Nokia N73
Hvala na odg !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.