Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na internetu - za one koji imaju znanje, zelju za ucenjem i zaradom  (Pročitano 91240 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia 6120
Zasto bi se fokusirao na prodaju reklamnog prostora?

Procitaj ovaj tekst, mozda dobijes inspiraciju:

http://www.istokpavlovic.com/blog/kako-da-zaradite-od-interneta/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
mob
Nokia e71
Procitaj ovaj tekst, mozda dobijes inspiraciju:
http://www.istokpavlovic.com/blog/kako-da-zaradite-od-interneta/

Hvala puno Smiley
evo uz kaficu cu da ga procitam, milina :-))

Fenomenalan tekst, hvala jos 1x!
« Poslednja izmena: 19. Jun 2012, 13:43:25 od shlajfer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia 6120
Nema na cemu. Nek je sa srecom Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 6600
Zaposlen sam u oblasti energetike, radimo softver za proracun tokova snaga, kratkih spojeva i sl u elektroenergetskom sistemu. Tj c++ u Visual Basic - u.

Prvo, nteresuje me da li se neko bavi nekom slicnom tematikom a da je freelancer? Ima li posla u struci?

Drugo, bavio sam se PSD to HTML/CSS, cini mi se kao dosta trazena kombinacija mada ima i radnika dosta. Imam na raspolaganju mozda jos 4,5 sati dnevno max, mislio sam da sto bolje savladam ovaj posao pa da eventualno pronadjem neku stranu firmu s kojom bih mozda ostvario neki long term posao... opet na tih 4,5 sati dnevno ...

Da li postoji covek koji se ozbiljnije bavi ovim i zivi od toga?

Ili neka druga kombinacija, vas predlog?
IP sačuvana
social share
Muahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
C++ freelancera imas koliko hoces, mada ces ih ovde na forumu i u ovom delu tesko naci, bilo je par ljudi al se slabo javljaju. To vec sam bolje znas, nisam upucen u tu oblast, koliko je realno raditi takve poslove freelance ...

Sto se tice psd to html/css ima posla, ne pratim direktno ali vidim idalje oglase itd. mnogo bolja varijanta je da tome dodas neki cms, wordpress, joomla, drupal. Generalno je prica ista, dodavanjem php-a na html/css koji bi inace radio, kroz template sistem odredjenog cms-a radis pravis template, uz ne mnogo vise vremena i napora, pogotovu kad dobro upoznas sistem.

Kako sigurno odlicno znas da programiras, php ce ti biti smesan, ako vec nisi radio, a razmisli onda o razvoju pluginova za pomenute sisteme ili ozbiljnijih tema, takve stvari ce ti doneti mnogo vise novca, a ne mnogo vise rada.

Po freelance sajtovima ces cesto videti oglase za kompletan sajt u odredjenom cms za recimo 200e, dok za neki poseban dodatak ili funkciju koja ne postoji ce platiti isto toliko. Razmisli u tom pravcu.

Ima zaista mnogo ljudi koji se bave ovime sto si spomenuo ili slicnim oblastima na netu, a najvise rade upravo na wordpress platformi posto je najrasprostranjenija.

Posto studiram, ne zivim od toga, opet nemam dovoljno vremena da se time bavim koliko ja mislim da treba da bih nazvao ozbiljnim, ali mogu ti reci da i ovako moze jako lepo da se zaradi.
Uglavnom radim kompletne sajtove, ili template, mada se vise interesujem ka internet marketingu, sadrzaju, optimizaciji... Posto ne dizajniram, nakon sto mi dizajner sa kojim radim posalje psd, posao se uglavnom svodi na to sto si spomenuo.

Ono sto je dosta aktuelno trenutno su fb i mobilne aplikacije, pa mozes i to uzeti u obzir. Jednostavno kada imas dobru osnovu za programiranje, a interesujete i lako se snalazis na internetu, lako ces prelaziti iz oblasti u oblast.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 6600
Posto ne nalazim Edit dugme moram da se ispravim, lapsus sam napravio, nije Visual Basic nego Visual Studio  Smile
Nidje veze, nego sam izgleda vec razmisljao o sledecoj recenici dok sam to pisao...

Elem, radio sam ja dosta i php i mysql ranije, medjutim cini mi se kao da bi za tu oblast trebalo vise ljudi da radi zajedno u timu, tj obimniji su to poslovi a klijent nece da ceka vecnost da odradi projekat. A ja bih ipak da radim solo, pre svega da bih sam sebi odredjivao sta cu i KADA raditi   Smile A druga stvar je sto volim da se specijalizujem za odredjenu oblast, a ne da znam sve i svasta tj na kraju opet nista  Smile

Probacemo za sada kombinaciju HTML/HTML5 , CSS/CSS3, JavaScript, jQuery, Ajax da se to dobro utvrdi, napravio sam 6tomesecni plan pa cemo da vidimo kako ide, hvala na odg  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
HTC Sensation XL
Na freelancing sajtovima  mozes naci  jako uskospecijalizovanih poslova. Naravno ima i one-man-show ponuda ali to malo ko voli raditi. Moj ti je predlog da se specijalizujes u jednom dijelu i to peglas, npr ako ti programiranje dobro ide development, a ovo ostalo cisto da imas opstu predstavu.
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
Uze sve frontend Smiley

Super je to, al opet za ajax ti treba php Smiley mora od nekud izvlaciti i necim podatke Smiley

Pogledaj obavezno malo oko wordpressa, jednostavo to je to sto si napisao tu, sa malim dodatkom. Ako radis samo temp i ne akas se sa sadrzajem i ostalim delom sajta, jednostavno veci je novac, a posao skoro isti, pa proveri Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 6600
Izgleda da podsvesno bezim od programiranja  Smile

Uzeo bih ja i Photoshop da peglam, samo da imam talenta za design, al nemam  Smile

Slazem se za Wordpress, odradicu, samo jedna po jedna stvar, da ne "izgorim" odjednom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
heheh izgleda Smiley

Srecno!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.