Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na internetu - za one koji imaju sajt (ili planiraju) ali nemaju prihode  (Pročitano 226613 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Pazi... tebi defacto niko ne pravi problem da uzmes i napravis kompletan novi sajt za prodaju majica i samo koristis njihov sistem...
Podrazumeva se da je to lakse za ljude sa IT reputacijom... jebiga.. ja da stavim shop u status na messengerima i soc. mrezama za dan bih imao 20ak prodaja mozda i vise znajuci kakve su moje ideje za majice i ljudi sa kojima se druzim...
Ko nema takvu mogucnost mora da nadje drugi nacin, a samo dodavanje stotina i stotina motiva koji su genericki i nezanimljivi, nema narocitog smisla.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One X
Ja imam oko 80 motiva, prodao sam 10ak majica do sad. Moja devojka ima 60ak, prodala je 30 majica.

A i ja se slažem da su kriterijumi morali da budu oštriji. Za mnogo motiva se na prvi pogled vidi da su jako loše odrađeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Nexus 4
glupo je stavljatii nesto nepripremljeno ... vec cisto da se kaze stavio sam ... mada ima i mnogo takvih ... vidajo sam dosta raznoraznih gluposti ali isto i dobrih radova ... mada ... da ne idemo vise u off Smiley  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trt mrt zivot ili smrt?

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Siemens cx40
Da su oni napravili neku selekciju majica i dizajnera svima bi bilo bolje, realno govoreci. Posto ovako imas situaciju da se jako brzo nagomilalo hiljade i hiljade motiva od kojih su mnogi isti / slicni...
Ako covek sam ne reklamira svoj shop, sanse da ce nesto da proda nisu narocito velike. Narocito u moru istih dosadnih motiva.

Po meni, Visio pravi ooogromnu gresku sto ne radi strogu selekciju dizajnera. Primera radi, vec duze vreme se bavim prodajom muzike preko online prodavnica. Prodavnica koja je svojevremeno prva uvela rigoroznu kontrolu kvaliteta (Beatport), sada drzi 80% trzista, ako ne i vise. Ljudi hoce veci kvalitet a da manje vremena provedu u trazenju. Mislim da je ovaj princip primenjiv i na ovu pricu.
IP sačuvana
social share
Bug DJ's     trt mrt zivot ili smrt?     Bug DJ's

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Pazi... nije problem... svako moze da posalje motiv i svako moze u svojoj prodavnici da ima sta god pozeli, to nije problem... ali selekcija na maticnom sajtu mora da se resi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trt mrt zivot ili smrt?

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Siemens cx40
da da, na to i mislim
IP sačuvana
social share
Bug DJ's     trt mrt zivot ili smrt?     Bug DJ's

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG Nexus 4
- Httpool kontrkstualni oglasi - Novi servis firme koja je bez premca u internet oglasavanju na nasim prostorima. Servis je u razvoju, ali ima sve preduslove da bude vrhunski.

na njihovom site-u nisam video ovako nesto? sta ovo znaci i jel to odvojeno od ovog dela
Ukoliko ste veliki i ozbiljni obratite se Httpool agenciji i pogledajte da li postoji sansa za neki vid saradnje.
i jel se tu radi o recima koje su linkovane ka nekom sadrzaju drugom?
kao ovde?
Citat
Contextual advertising podrazumeva da sadrzaj reklama koje se prikazuju dobijate na osnovu sadrzaja vasih stranica. Naravno najpoznatiji po tom pitanju je Google Adsense i servisi koji su se posle njega razvili, ali postoji novi pristup koji je postao popularan u poslednje vreme, a sastoji se od toga da u tekstu koji se bavi nekom temom neke reci budu linkovane ka reklamnim sadrzajima.

a ono sto sam prvo hteo da pitam jeste ... koliko to veliki treba da budem da bi "bilo sanse za neki vid saradnje" sa ovom agencijom? posto koliko vidim tamo nije napisano tacko kako funkcionisu a ono sto sam uspeo da skapiram (ako sam dobro skapirao) oni povezuju oglasivace i oglasne medije? ili? i kako ide zarada kod njih ... nisam najbolje shvatio sistem ... prvo sam mislio da je po kliku ali koliko vidim nije tako?

i interesuje me posto se ovde pominje adsense program ... pa da ne otvaram novu temu ... znam da je suprotno al bolje ovako ... koliko moze da traje adwords kredit u visini 50$?(znam da je to relativno... nastavak pitanja...) jel oni rade po sistemu kao e-target? kada korisnik klikne na vasu reklamu odbije se od uplacenih kredita, novca ... ?  Smile

« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 19:14:35 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Httpool koristi toboads sistem: http://www.rs.toboads.com/
To su njihovi kontekstualni oglasi i oni su kao etarget oglasi sa slikom (httpool je to imao od pocetka, etarget od skoro) + placaju nesto bolje po kliku + placaju po prikazu (ako je reklama duze od 20 sec u vidnom polju)
Kontaktiraj ih za vise informacija, posto ne znam trenutnu politiku, a i dovoljno sam veliki Smiley
U klasicnom reklamiranju, oni nalaze klijente, ide im procenat, a ostatak novca tebi.
U kontekstualnom, ti dobijas po kliku neku cifru, oni procenat...
Konteksutalno je u smislu da se oglasi prikazuju da budu slicnog tipa kao sadrzaj pa samim tim i atraktivniji za posetioca... da li i koliko to radi ovde ne znam, ali verujem da nije previse ciljano jer nema dovoljno sadrzaja a ni oglasivaca...

Adsense ima svoje sisteme ali tacno kako oni rade niko ne zna... ljudi klikcu, ti imas pare... nekad od jednog klika imas 10x vise nego od drugog, na prvi pogled istovetnog...
Adwords kredit... jebem li ga... moze da traje dosta, moze da se spuca za dan, zavisi sta trazis, koje su ti kljucne reci i sl...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG Nexus 4
ti veliki? xax Smiley ... pre ce biti dzin Smile

btw ovaj link sto si ostavio trenutno nije dostupan ... posto sam za jedan site prijvaio tamo mada kada sam usao da se prijavim bilo mi je jasno da se nece odazvati Smile ... posto realno nema ni smisla ... ali za ovo mislim da ce biti pa zato sad gledam sve opcije ... videcu da ih kontaktriam telefonom kad site bude u radu da vidim kakve su sanse i po kom principu ...a za pocetak cu onda verovatno samo adsense koristii ...

sto se tice adwords-a procitao sam u medjuvremenu ... odprilike klik bi me kosta 0.05$ ... samim tim 50$ znaci 1000 klikova ... ako su realni a ne bezveze kliktanje po necijem site-u to znaci da bi mogao da imam 1000 posetilaca od kojih se nadam da bi 50 moglo da se zadrzi Smile ... sve u svemu nije za bacanje ... a to pitam posto se dobija kredit za adwords u tom iznosu besplatno koliko sam shvatio kada uzmem hosting kod dream hosta ...

hvala na razjasnjenju onog Wink  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Mozes i manje sada da placas, posto ima jako malo oglasivaca..
Najbolje direktno posalji mail za context oglase: info@httpool.rs
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.