Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zarada na internetu - za one koji imaju sajt (ili planiraju) ali nemaju prihode  (Pročitano 226694 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
dio addsensa mi je na engleskom a samo jedna reklama u njemu na srpskom. Kako to mogu promeniti? ima li veze sto koristim adsense za pretragu na eng?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Nema veze, on prikazuje rezultate na osnovu relevantnih faktora... ako nema dovoljno reklama za te reci na srpskom on prikazuje ostale jezike...
Moglo je nekad (sad vise nisam siguran) u code ubaciti koji jezik zelis, ali ne preporucujem...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pozz

Za koliko Google adsense cek stize od trenutka kad ga posalju?
Za koliko (vremenski) se u Srbiji taj cek moze unovciti i gde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
1. 3 nedelje do mesec dana.
2. U zavisnosti od banke, uglavnom 10-15 dana
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
@SerbianFighter buraz za tebe jedno pitanje,
Kolko si zadovoljan u zadnje vrijeme odkad si uveo adsens na foeum, posto sam ja primjetio da je ovo od skora
nadam se da nije nezgodno pitanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Donosi ocekivani prihod...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
Dakle zadovoljan ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Obzirom na okolnosti, da.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Tajna uspeha je u posećenosti (a zašto bi trebalo to da Vas zanima)

Zamisliti novu atraktivnu prodavnicu čiji prag niko ne prekorači. Ili obnovljeni deo prodavnice, u koju niko ne uđe. Mnogo srprskih firmi ovako investira u sopstveni web sajt - zaboravi da na njega dovede posetioce.   
Prema najnovijim istraživanjima upravo informacije sa web sajtova firmi spadaju u odlučujuće trenutke kod kupovine proizvoda, odnosno usluga. Istina, niko ne želi da troši pare na skupe kampanje, koje neće doneti nikakve rezultate. Proverenim načinom,  kako firme dovode posetioce na svoj sajt  je reklama ETARGET. Oglasi firmi će se prikazati na www.24sata.co.yu, www.pressonline.co.yu i ostalih 50-ak srpskih portala. Oglasi firme se prikazuju besplatno a plaća se tek kada neko klikne na oglas i na taj način poseti sajt.

Kod prve minimalne uplate od 2500 dinara, Etarget Vam daje bonus za daljih 2500 dinara.
Pročitajte više o Etargetu i registrujte se već danas. Akcija treje do 10. februara.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

In your dreams...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11;
mob
Nokia 6120c
Ej!

Evo i ja da iznesem svoj "problem" kako bi mozda izabrao neko rjesenje...

Ja sam ko-vlasnik jednog portala/foruma... Kolega je uglavnom zaduzen za portal dok sam ja uglavnom zaduzen za forum. E sad prije nekih par mjeeci forum se potpuno izmijenjen pa smo promijenili i server i domen pa smo krenuli tako reci od nule...

Na starom forumu smo imali oko 7,000 clanova i dosta "sirok" sadrzaj a sad sa ovim novim imamo nesto malo preko 1,000 clanova i ne toliki sadrzaj... Mislim da je normalno da se ne moze preko noci "napuniti" forum jer lijepljenje glupih tema sa neta nije cilj mog foruma a opet bo volio da prikupim vise clanova kao i vise posjeta...

Vise cu govoriti o forumu jer sam za njega vise i zaduzen... Znaci forum trenutno ima od 2,000 - 3,000 posjeta dnevno a mjesecna statistika je blizu 80,000 posjeta i preko 60,000 posjetilaca. Broj izlistanih strana za prosli mjesec je bio skoro 400,000.

Ja znam da je to NULA za forume kao sto su burek i jos neki [da ne spominjem sad imena] ali isto tako mislim da nije ni toliko lose a opet idemo nekom uzlaznom putanjom...

Bas smo "radili" proslog mjeseca dosta tako da je sadrzaj malo poboljsan, ja sam malo sredio neke flash igrice, youtube klipove, videoteku i jos neke zezancije kako bi privukao veci broj mladih jer je i sam forum Teen Forum odnosno forum za mlade...

E sad moj neki primarni cilj je da privucem vise clanova i vise ljudi na forum... Znam da za to postoje reklame i sl. ali me zanima da li postoji neki drugi nacin na koji bi mogao da privucem vise ljudi jer mi se cini da je sada sam sadrzaj [ne samo teksta vec i svih dodataka] dosta interesantan...

A opet drugi cilj mi je da nadjem da reklamiram nekog... Naravno da sam procitao prvu poruku mada sam i sam znao da je kod nas tesko naci nekog ozbiljnog klijenta za reklamu ali eto... volio bi da cujem koji savjet/preporuku pa da pokusam nesto...

Znamda postoji mnogo firmi koje nude razne reklame a placaju na razne nacine kao sto je pomenuto u ovoj temi... Svakako da je Google Ads najpoznatiji sto se toga tice ali trenutno imam nekih problema sa njim s'obizrom da su banovali moj domen greskom [poslije su se izvinili] ali kad god ih kontaktiram da mi unban-uju domen imam utisak da mi odgovori bot/skripta a ne covjek koji radi tu...

Otisao sam [da ne lazem i pretjerujem] na najmanje 25-30 sajtova koji nuce slicni servis kao Google Ad Sense medjutim prije ili kasnije bi shvatio da kao prvo traze vecu posjecenost a kao drugo mnogi traze da to budu samo posjetioci iz SAD-a ili da ih makar bude u odredjenom procentu [nekih 60-70%] sto naravno nije slucaj kod mog sajta buduci da je na nasem jeziku...

E sad jos jedna karakteristika foruma je sto nema neki nacionalni identitet... Smiley Znaci domen je Bosanski [.ba], najvise posjetilaca ima iz Hrvatske a dolaze mnogi iz Srbije, CG pa cak i iz makedonije i obliznjih zemalja... To znaci da ja sad nebi mogao da reklamiram nesto sto je zastupljenu samo u jednoj zemlji vec nesto sto postoji u svim tim zemljama... odnosno neki poznati brend koji se moze naci svuda na Balkanu [tako ja nesto gledam sto ne znaci da sam u pravu].

Sto se tice reklamiranja ja znam da je forum prosle godine reklamirao Fantu sa njenom "akcijom" MyPartyFusion i znam da je kolega uzeo neke pare za to [ne bas sine kad su u pitanju reklame na nasim sajtovima] ali znam da on nije nasao njih vec ima jednog poznanika koji mu to ponekad nadje a on mu plati procenat...

E sad s'obizrom da ja nemam nekog prevelikog iskustva sa marketingom ja bi se svakako slozio da mi neko [ko se razumije u to] nadje nekog za reklamu a ja da mu platim procenat za to... [mozda sad lupam ali mislim da bi taj procenat bio bar 20-30%].

Eto se ja malo raspisah ali nadam se da vam nece bit mnogo tesko da procitate i da cete mi odgovoriti i posajvetovati me koliko mozete...

[ja bi postavio i adresu foruma ali stvarno nisam siguran da je dozvoljeno ili ne tako da cu ekati odobrenje prije nego to uradim]

Hvala unaprijed,

Daniel aka Fidel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.