Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zar niko ne voli strategije?!?!?!  (Pročitano 27587 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
Ja bre trazim da kupim Red Alert 2, a on kaze da je glupa igra... cccc...
Ali ipak Stronghold je najjaca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
mob
Apple Kineska kopija
Gledam malo naslove i odgovore na ovom forumu o strategijama i vidim da kod skoro svih je zadnji odgovor pre pet -  sest nedelja, sta i navodi na zakljucak da se trenutno strategije slabo igraju. Rezimirajuci ili pokusavajuci to da uradim razmisljam i o letu i o lepom vremenu, ali i razmisljam o poplavi brutalnosti, punim igraonicama gde svako puca na svakog i svi pokusacvaju da izigravaju Ramboa i ostale americke celuloidne junake i papirne vojnike. Sa druge strane nesto me licno i nebrine takva situacija i poplava pucackih vojnika jer ipak za strategije treba kefalo i da si fakticki u ulozi generala koji sve to planira i rasporedjuje a kao sto i sami znamo u realnom zivotu ima more vojnika a generala je jako malo, grupa mala ali izabrana....
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
mob
HTC One M9
Ja mislim da je igrica od koje je sve pocelo Age of Empires. I da ne zaboravimo da ko postavi korene taj ih i prosiri do savrsenstva Rice of nations je trenutno najjaca strategija. Warcraft moze da pljune pod prozor. U rice of nations se mozes uziveti u igru i igrati je cak i vise od 3h a warcraft do 1h. Druga iako ima losu grafiku je Empire Earth.
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 192
MA najbolja multiplayer strategija je age 2,a singlplayer stronghold ali 1 ima jako dobru pricu,stronghold 2 je shit po meni naspram keca
IP sačuvana
social share
AFROMAN
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
Ali igra za koju vam treba najvise vremena da je naucite da igrate je Warcraft! Tu nema sumnje ma sta god vi pricali.. jeste da su ranije verzije (Age of Empires.. Stronghold itd.) idalje legendarne ali nijedna igra nije tako slozena kao Warcraft.. ja znam zato sto sam ja profesionalac za ti igru. Ja kada sam ranije prvi put poceo da igram Warcraft meni se uopste nije svidjao, najpre zbog ogranicenja jedinica a posle zbog brzine koje se sve to izdesava i posle kada sam vido da vecina mojih drugova iz moje nove skole igra to i ja sam poceo da je igram i shvatio koliko je igra slozenija kada malo vishe vremena provedete u njoj i ucite se od sikusnijih..
Ja ostale strategije za jedan dan provalim i znam kako profesionalci igraju i sve taktike ali kod warcraft-a je to nemoguce.. jer ja idalje koliko god igrao necu moci da je igram bolje od nekih tako da smatram da je Warcraft II Frozen Throne najprofesionalnija igra ikada napravljena i ona vam je druga u svetu najigranija multiplayer igra!!

A za rise of nations stvarno ne mogu da kazem da igra nevalja ali je igra previse nasminkana jer je pravio Mali i Mekani (Microsoft) i uopste strategija je kopirana od drugih strategija. I u njoj mozete vrlo lako pogubiti jedinice i samo kretanje jedinica je glupo i evidencija sakupljanja resursa dok u Warcraftu ja tacno znam napamet kao sta gde ide.. I ja sam rise of nations za dva dana naucio da je igram perfektno isto kao i Generals!

I ja stvarno neznam ko kaze da WC nema smek..?? Igra je napravljena po samostalnoj epskoj prici koja je malo poprimila neke likove iz LOTR-a ali kampanja je stvarno jaka!
Ajde evo neko ko nije igrao Warcraft nikada neka igra jedno mesec dana sam kod kuce i neka me izazove kada bude spreman a ja za to vreme necu nista igrati, pa da vidimo koliko ce njegova igra da se razlikuje od moje i da li cu ja neku jedinicu da izgubim i pitanje je da li ce on da ima uopste jedinice dok mu ja budem pravio rush josh na pocetku.. Wink
Ja igram WC vec 3-4 meseca i mogu da priznam da ga idalje nisam toliko dobro savladao!!

P.S. igram sa eflovima a i sa orcima.. mada znam sa svima da igram ali najvise volim ove.. Wink
IP sačuvana
social share
...:::Your soul is mine:::...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
WC ne igram tako da necu da pricam svasta
ali ovo
Citat
ona vam je druga u svetu najigranija multiplayer igra!!

ne znam da li se to odnosi na neki poslednji period, ali ne verujem da je igranija od Diablo 2,StarCraft i mozda cak CS-a...
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Seca li se iko legendi tipa Master of Orion 1 i 2, Battle Isle: moon of Chromos, Ascendancy, K240, History Line...?
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa CS je najigranija multiplayer igra to je sigurno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
mob
HTC One M9
Ako hocete iskreno za mene najace strategije pravi westwood, a to su C&C Red Alert i Generals
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To samo pokazuje da komp igras par godina i da ne mozes ni da pojmis kakva je revolucija warcraft bio Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.