Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaprosio devojku pred punim stadionom a ona pobegla (video)  (Pročitano 25802 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

To da...ali ako hoce da drzi kao "iznenadjenje", sta onda?Mozda da pita, "gde hoces da te zaprosim?".Mislim razumem, mesto definitivno nije najbolje, osim AKO ona nije veliki fan, od tih dva kluba, recimo.

Neces da pitas, ali nekako je logicno da osobu sa kojom hoces da stupis u brak poznajes barem toliko da znas u kom je fazonu sto se toga tice...A ako vec ne znas i nisi siguran ne pravis ovakve gigantske pokrete i ekstremne stvari za koje nije svaka osoba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Masis poentu, zasto je okej ako lik ima svoju viziju savrsene prosidbe i tu viziju juri a ako devojka ima svoju neku viziju ona je odma' neka likusa koja je naucena da ceka princa na belom konju i zeli nesto nerealno i bajkovito ( a to moze biti nestosasvim obicno sto je za nju pojam romanticnog i idealnog).

Ne masim zato sto lik uglavnom prosi. On je to zamislio na jedan nacin i zeli da je iznenadi tim nacinom. E sad, ako ona nece onda jednostavno nece i to je to jer uvek postoji izbor. Ako devojka zaprosi nekoga onda ce verovatno uraditi na svoj nacin. Naravno, uvek bi trebalo da se poznajete dovoljno dobro da znate toliko sta se jedno drugome svidja ali zaista ne vidim sta je lik uradio lose i zbog cega je njegov nacin los kada je zeleo sve najbolje za nju i za sebe

I druga stvar, nije mi jasno kako mozes da uradis nesto sto je samo za tebe lepo a pritom znas da to nije za tu drugu osobu, to je sebicluk najgore vrste.

Nije tako zbog toga sto si imao najbolje namere prema drugoj osobi. Sebicno bi bilo da je nateram na bilo sta ali ne vidim sebicnost u tome sto zelis za nekoga drugoga da ucinis nesto lepo
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ne mogu, stvarno...
Onda cu ja svakog svog sledeceg decka da smaram i da vodim na Balet zato sto je to eto, meni lepo i zato sto sam htela da uradim nesto lepo za oboje...A koga briga sto se on smara...Bitna je namera  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ne mogu, stvarno...
Onda cu ja svakog svog sledeceg decka da smaram i da vodim na Balet zato sto je to eto, meni lepo i zato sto sam htela da uradim nesto lepo za oboje...A koga briga sto se on smara...Bitna je namera  Smile

Sta bi mu rekla da izadje u haljinici i u sred Labudovog jezera pokaze prsten... Smile
Majke mi, ja bi pobegla  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ne mogu, stvarno...
Onda cu ja svakog svog sledeceg decka da smaram i da vodim na Balet zato sto je to eto, meni lepo i zato sto sam htela da uradim nesto lepo za oboje...A koga briga sto se on smara...Bitna je namera Smile

Sta bi mu rekla da izadje u haljinici i u sred Labudovog jezera pokaze prsten... Smile
Majke mi, ja bi pobegla Smile

Aahahahahahahahahahahahah  Smile Smile Smile
Mozda bi ga izvuklo ako bi uradio neku dojajnu piruetu...A ovako  Smile

Jebigaaaa, bas sam kuckaaaa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Ne mogu, stvarno...
Ako mislis da ga zaprosis tokom istog onda je u redu  Smile

Ako pristane taman ces znati da mesto prosidbe nije bitno koliko ono sto osecate jedno prema drugom  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ne mogu, stvarno...
Onda cu ja svakog svog sledeceg decka da smaram i da vodim na Balet zato sto je to eto, meni lepo i zato sto sam htela da uradim nesto lepo za oboje...A koga briga sto se on smara...Bitna je namera Smile

Majke mi, ja bi pobegla Smile

Aahahahahahahahahahahahah  Smile Smile Smile
Mozda bi ga izvuklo ako bi uradio neku dojajnu piruetu...A ovako  Smile

Jebigaaaa, bas sam kuckaaaa...

Jednom, na svadbi jedne moje rodice ova moj talentovani pevac, stil-Jelena Karleusa, uzme mikrofon i peva onu "Oj Rado, oj Radmila" ali  "Oj Sandra, oj Sandrice" dooobro nacugan. Kad sam videla caletovu i kevinu facu mislila sam u zemlju cu da propadnem... Zamalo da ustanem i odem..Kako me izblamirao majko moja  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

To da...ali ako hoce da drzi kao "iznenadjenje", sta onda?Mozda da pita, "gde hoces da te zaprosim?".Mislim razumem, mesto definitivno nije najbolje, osim AKO ona nije veliki fan, od tih dva kluba, recimo.

Neces da pitas, ali nekako je logicno da osobu sa kojom hoces da stupis u brak poznajes barem toliko da znas u kom je fazonu sto se toga tice...A ako vec ne znas i nisi siguran ne pravis ovakve gigantske pokrete i ekstremne stvari za koje nije svaka osoba.

Pa normalno, to se podrazumeva...Ne mora da znaci da je zato ova pobegla ko popisana, mozda jednostavno nece...ali opet, to ne odobrava sto je tako pobegla Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Sandra, i ti si kucka...nema nam pomoci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jao ... pa gde mu je ovde romantika majko mila  Smile

Jbm ti ja muski svet ako ce je on odvesti na fudbalsku utakmicu i da je zaprosi .. pa ja da sam zensko ja bi' ga prvi tresno i to dobro ko ona na bejzbol utakmici pa mu ne bi vise na um palo da ista tako zamislja.

Prosidba ( po mom misljenju ) treba da je intimna i da je nesto sto ce zauvek ostati u secanju i njegovom i njenom ... naravno lepom secanju ...

Ovo je bila mozda zesca glupost nego kad je onaj budala zavezao verenicki prsten za balon i dao balon devojci koja ....

... a pogledajte video pa cete videti

IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.