Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaposlene majke sa decom ne provode ni sat i po dnevno  (Pročitano 19958 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ako sa svojim detetom na dnevnoj bazi budem provodila makar polovinu vremena koje provodim na Bureku svakog bogovetnog dana, biće to srećno dete. Isto važi i za većinu vas.  Smile

Ručak se ne sprema 3 sata; čak i kad se sprema, 2 i po od toga su kuvanje koje obavljaju lonac i šporet.
Tepisi se ne tresu svaki dan; niti se peru prozori svaki dan; veš pere mašina.
Ne rade svi ljudi po 12 sati, po tri posla.

Da ne dužim, većina ljudi ne provodi vreme sa svojom decom jer ih jednostavno mrzi, odnosno imaju, kako sami to vide, ''pametnija'' posla. Da radimo toliko koliko seremo da radimo, bili bismo Švedska, tako da me manite tih priča o ''modernim roditeljima koji su prezauzeti svojim svakodnevnim obavezama''. My ass.

Da se i ja nekad slozim s tobom Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
generalno stizes sve.

tu i tamo se " opaucis " stresom...ima dana kad ne znas koji je dan...ali stizes.

jer imas volje, motiva...nesto te jebeno gura da postojis na tri mjesta u isto vrijeme.

i bas je to lijepo.

mozes da budes sve, mozes sa vrata da uletis u kostim bumbara Burka koji znas da ce da te zulja naredna dva sata i da se kreveljis i veselis sa gomilom izdezvijanih malih ljudi od 2 do 7 godina i budes kompletna budala...jer, u opisu roditeljstva je da povremeno budete budala. na persenu.

i desavaju se nevjerovatne stvari...koje se protive zakonima fizike...ali je carobno iskustvo...

sudarite se sa samom sobom dok ulazite u lift ranom zorom sa kesom iz obliznje pekare i vidis da je budala ( to jest ja)...ponovo obukla neodgovarajucu kombinaciju za posao....i prosla pored mene bez " dobro jutro"...

Smile

« Poslednja izmena: 01. Apr 2011, 00:45:39 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Da ne dužim, većina ljudi ne provodi vreme sa svojom decom jer ih jednostavno mrzi, odnosno imaju, kako sami to vide, ''pametnija'' posla. Da radimo toliko koliko seremo da radimo, bili bismo Švedska, tako da me manite tih priča o ''modernim roditeljima koji su prezauzeti svojim svakodnevnim obavezama''. My ass.
Pricao sam jednom jednu od mojih omiljenih prica iz "Opste pedagogije"

Ranije (pocetkom 20. veka u Srbiji), na dete se nije previse obracala paznja. Muska i zenska deca su se oblacila isto, ocevi su radili dok su majke vodile brigu o domacinstvu. Dete je bilo "tu negde" i brinulo se o njemu ali cisto da ima da prezivi. Nije dobijalo neku "ljubav" od majke (mozda pokoji zagrljaj) a kamoli od oca koji je po pravilu bio prema detetu hladan. Ipak, uprkos tome deca su odrastala kasnije u veoma jake indivudue koja su kasnije imala svoju decu itd.

Poenta je: trebamo obracati paznju na decu ali ne toliko koliko se misli. Jedno je kada je dete beba, ali kasnije dete bi trebalo ipak da bude pomalo i samostalno pa da samo obavlja neke stvari. Roditelj treba da bude tu za dete kako bi mu pomogao kada treba i treba da se brine sto je bolje moguce o njemu, ali ne bi trebalo ni da mu posvecuje toliko nekog "kvalitativnog" vremena pa da zaboravi sebe.

Ovih sat vremena deluje malo, ali kvalitativno moze biti itekako puno. Naravno, uvek moze vise, ali kazem, to da li treba je nekako vise individualno (u zavisnosti od obaveza roditelja i deteta)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
kako to da mama ne moze da dodje sa posla i odspava partiju dva sata dok tata kuva rucak\veceru i zajebava se sa klincem

A kako to da mama ne ode da namesta klimu ili zameni bubanj na ves masini?

koliko puta godisnje namestas klimu i menjas bubanj na ves masini  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N97
Ako ništa drugo, ne vidim šta je zanimljivije od toga da provodiš vreme sa decom. Kad odem kod prijatelja koji imaju decu, a nažalost nije ih mnogo, više se zezam sa klincima nego sa njima. Iskreno, kenja mi se od priča o poslu, nameštaju, računima, fudbalu, ko je koga, kad i gde ... mlatimo praznu slamu već 15 godina.
Kad budem imao svoju, neće me niko videti dok ne krenu u školu i počnu da me kuliraju.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Ako se vec odluce za decu....koji ce im qrac ako nemaju vremena za njih...kupi neko stene terijera...i zdravo...

Tep...stavi neki tezi posao...samo nas brukas ovako.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
To bi (klimu, bubanj, vodokotlić i ostalo), kao i kućne poslove, znao svako ko bi se za isto iole interesovao i znao šta je šrafciger. Ja pre dve nedelje htela da menjam plovak od vodokotlića, pa je ipak ne vreme naišlo stručno lice iliti vodoinstalater.  Smile

Žgelem, znam neke slučajeve gde majke angažuju bejbisiterke i onda odu u drugu sobu i vise na Fejsu. Kažu - ne mogu sve da stignu. A lepo ode u sobu, lakira nokte i četuje preko Fejsa. Ne kažem, treba odvojiti vremena za sebe, ali neke ljudske postupke nikad neću uspeti da shvatim, prosto i jednostavno.

Šeširčić, ja sam od tvog posta napravila filmić u glavi i evo krepah od smeha od shizofreničnog Bumbarka.  Smile

A što se tiče vremena koje je moja matera provodila sa mnom kad sam bila mala... eh, nije to obična žena pa da mogu da izvodim neke široko primenljive zaključke. To je žena-zmaj, sa kojom mi je svaki provedeni minut bio i sada je pravo bogatstvo. Za vreme turobnih devedesetih kad bejah mali tupadžija ona je bila generalni direktor jedne velike državne firme... sumanuto radno vreme, sastanci, seminari. Ponekad mi je jako nedostajala, a onda jedan dan popizdi, spakuje me i odvede nas (sećam se, '92. je to bilo) avionom prvo u Budvu na deset dana, posle toga u Dubrovnik, na isto toliko. Znala je uvek dobro da se iskupi, volim tu njenu osobinu; kako se nešto zasere, idemo na more, biraj mesto, biraj hotel. Na moru se lepše razmišlja, kaže.  Smile Kraljica od žene, eto to vam je moja majka.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
i ja tvrdim da nema nista vaznije ni zanimljivije od vremena koje mozes provesti sa svojim klincem, ali je to iz ugla nekog ko ima klinca izjaviti pred onima koji trenutno nemaju...u principu...bezveze.

pored katkada i umora...koji je u odredjenim njihovim razdobljima prosto neminovan- ja znam da moja izjava da me je jedino vrijeme sa njim ucinilo super mocnom zenom, ispunjenom i istinski bogatom moze zazvucati kao izjava promasene osobe na svim drugim poljima.

ne znam.
to je ljubav koja je...neopisiva.

( sad cu...pateticna osjedela keva...da pustim i suzu...i post je kompletan... Smile)
« Poslednja izmena: 01. Apr 2011, 01:12:05 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
ja znam da moja izjava da me je jedino vrijeme sa njim ucinilo super mocnom zenom, ispunjenom i istinski bogatom moze zazvucati kao izjava promasene osobe na svim drugim poljima.
Sad već lupaš.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
e, ali sad sam u kostimu bumbara Burke...i zgutala sam persen Smile

kazem ti...sve ti je unaprijed oprosteno kada si mama...u bilo kojem kostimu Smile

uostalom, kada budes mama...nemoj da sijes za te beskrajne maskembale...cu da ti posaljem kostim Smile

biti mama...vjeruj mi, blizu je patologije Smile

( vidis, sad uopste ne bih trebala da se smijem Smile Smile)
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.