Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:01:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zapitkuju vas zašto ste sami  (Pročitano 4841 puta)
25. Maj 2009, 09:32:52
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Jedna od nezgodnih strana toga što neko duže vreme nije u vezi jesu neizbežna zapitkivanja, naročito na većim okupljanjima gde ima puno parova. Može da ne bude lako smisliti neki odgovor na takva zapitkivanja, a da taj odgovor ne bude režanje.

Kako to da još uvek niste u braku? Kako to da još nemate dece? Kad će beba? Kad ćete da se skrasite? Ovakvim i sličnim pitanjima umeju da vas zatrpaju dobronamerni i "dobronamerni", nekad i uz implicitne optužbe da ste neodgovorni, sebični, samo na ludiranje mislite, tu je i podozrevanje da nešto nije u redu s vama ako u tim godinama (koje god da su) još uvek niste u braku i ne čekate decu ili ih već i nemate... Najčešće, takva zapitkivanja stižu od osoba koje su u braku ili dužoj vezi, i koji smatraju da je njihov način života jedini ispravan, kao i da svi treba da se na taj način ponašaju odmah sad. Nekada zapitkuju i oni koji nisu u vezi, bilo da su razvedeni, udovci, udovice; oni bolje od vas znaju šta je dobro za vas i kako vi treba da se ponašate.

Za ovu priču potpuno je nebitno koliko imate godina (pod pretpostavkom, ipak, da ste odrasli), kao i da li ste sami jer vam ne uspeva nikog da nađete, pa vam tim zapitkivanjem ljudi samo staju na muku, ili su vam trenutno preče neke druge stvari (studije, posao, još uvek niste spremni za vezivanje...). Pitanja te vrste redovno smetaju, neretko poželite da onima koji ih postavljaju kažete da gledaju svoja posla, samo što to često ne bi bilo prikladno.

Šta učiniti? Kao jedno, sigurno je da ste uradili neke stvari o kojima bi vredelo pričati, da imate uspehe na nekim drugim poljima (posao, hobiji, kulinarstvo, otkrili ste ovo ili ono lepo mesto, videli ste neki zanimljiv film, pročitali dobru knjigu, slušali dobru muziku..), i razgovor možete skrenuti na temu koja vam se više dopada, ako su ljudi već voljni da slušaju o vama i onome što radite. A ako vam nije toliko do toga da pričate o sebi, samo biste da skrenete razgovor s toga zašto još uvek niste u vezi, nemate decu, nemate ništa slično ni u planu, kratko i neodređeno odgovorite na postavljeno pitanje, a zatim pitajte tu osobu da vam priča o sebi (o svojoj porodici ili partneru/partnerki, recimo, kad se već time toliko ponosi). Većina ljudi rado priča o sebi i svojim uspesima, pa ćete tako razgovor bez većih problema uspeti da skrenete s onoga o čemu vam se ne priča.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne treba se družiti sa ljudima koji ne znaju da se ponašaju.
Ta pitanja spadaju u domen nepristojnih i tako ih treba i posmatrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 938
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7310 Supernova
neka neko samo proba nesto da me pita  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
To nisam ja - to je moja schauma. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N97
mene vishe niko i ne pita. digli ljudi ruke ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E
mene to pitaju gotovo uvek a ja imam isti odgovor onako univerzali za sve, mozete da pogodite odmah koji je odgovr prosta kombinacija sa jednom ruznom recju Smile

Meni samoca prija i volim da budem sam i smatram da svako treba da radi ono sto mu odgovara ako je to biti sam onda budi sam, ne shvatam zasto bi nekog bilo briga za mene, narocito ne nekoga koga vidim jedared ili nijedared u godinu dana Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Istina je negde tamo...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
realno, nije normalno da se osoba do neke 30-te ne skrasi i ne osnuje porodicu...jednostavno nije normalno!  Smile
IP sačuvana
social share
Novi svetski poredak: svet koji nam je stavljen preko ociju da bi se sakrila istina od nas

Homosexualizam je socijalno prenosiva bolest, koja se po pravilu javlja kao simptom u drustvima koja su u raspadu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Глупост!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E
Naravno da je glupost, bolje zasnovati porodicu i decu sa pravom osobom makar i sa 45 godina nego ceo zivot provesti sa nekim pod moranje sto kaze nas narod ili sa nekim iz interesa ili Bog te pita kojih razloga. Pravo vreme za brak zavisi od coveka do coveka sad mozemo pricati o najboljim godinama za osnivanje porodice ali to je sve diskutabilno, kako za koga!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Жене ако хоће да рађају, није им паметно да им баш прође тридесетпета, али и то није нека граница која је тачно зацртана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja samo kazem - ''Sta cu kad me niko nece,nije do mene !'' Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:01:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.