Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prada patike i cipele od 500 evra prave se u Srbiji  (Pročitano 1381 puta)
13. Sep 2015, 23:41:10
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Prada patike i cipele od 500 evra prave se u Srbiji

Originalne Prada patike i cipele koje se prodaju u najekskluzivnijim, ali i najskupljim svetskim prodavnicama prave se u Srbiji.

Reporter Telegrafa imao je priliku da se uveri u ovaj podatak, naišavši na jedne takve patike u ekskluzivnom tržnom centru u Beču.

Maloprodajna cena patika je 500 evra. – Istina je. Prada patike o kojima pričate su 100 odsto napravljene u Srbiji. Italijanska kompanija "Prodžeti" je već 11 godina u Srbiji i zapošljava skoro 1.000 ljudi – rekao je za Telegraf Stefan Dvojaković iz Prodžetija.

Ova italijanska kompanija ima čak tri proizvodna pogona u Srbiji: u Vladimircima, Somboru i Vršcu, u kojima se svakodnevno pravi jedan od najskupljih svetskih brendova

Izvor http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/Prada-patike-i-cipele-od-500-evra-prave-se-u-Srbiji.html
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
samo cu se sloziti sa ovim komentarom

"... kakva je ovo sad vest. Nasli su jeftinu, maltene robovsku radnu snagu. 500 evra par cipela, a radnici verovatno toliko dobiju za 3 meseca rada. Eksploatacija, za nijansu manja nego po Kini, Maleziji itd. Treba li mi kao nesto da se osecamo fensi sto proizvodimo Pradu?"

mada se malo zajebo za maleziju
« Poslednja izmena: 14. Sep 2015, 02:09:54 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
  Koliko mi je poznato jedino Srbija strancima daje 10.000 evra po zaposlenom Srbinu. Famozna Korejska Jura upravo to koristi jer otpušta stare radnike da bi zaposlila nove i od države izvukla dodatnih 10.000 evradi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
tu istu juru su i rumuni proterali
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
  Trenutno tamo otpuštaju i zapošljavaju pa sam ih se zato setio. Srbija nije ni kolonija, ovde je robovlasnički sistem sa kastama na vlasti. Svako poređenje sa Kinom ili sličnima je izlišno. 

Rumuni su bar imali kotiledone da isteraju parazite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Nista, isterati ih pa motiku i kukuruz, salasi pusti po Vojvodini, srce steze pogledati ih  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 15. Sep 2015, 00:10:56
  Trenutno tamo otpuštaju i zapošljavaju pa sam ih se zato setio. Srbija nije ni kolonija, ovde je robovlasnički sistem sa kastama na vlasti. Svako poređenje sa Kinom ili sličnima je izlišno. 

Rumuni su bar imali kotiledone da isteraju parazite.

ne daju po radniku vec po radnom mestu jednom su dali nema vise a otpustaju ih zato sto ljudi sami odu nemogu da izdrze korejansku torturu a uvek ima novih robova na raspolaganju,tamo se efektivno radi za nekih 18 000 dinara ceo dan na nogama,jos rade sa opasnim materijalima,cesti su kolapsi hitna ih posecuje redovno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Pa nije tek tako postati supersila ko Kina, rintaju oni dan i noc al eno imaju nosac aviona danas  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.