Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zapadno Škotski Beli Terijer- Westie  (Pročitano 189666 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
HTC CHA CHA

eukanuba, sardine, girice, svezi sir, zuto iz jajeta, ponekad sardine u maslinovom ulju Smiley itd..itd..

imam obicaj reci da jede "bolje" od mene  Smile

Znači ima nas još takvih.  Smile Da me vidiš samo kad mu kupujem mlevenu junetinu...
Gledam, zevam, biram parče, ma haos!  Smile Juče sam mu baš kupovala papaline i jedno šest puta sam pitala onu ženu koliko dugo stoje i da li su sveže da me je ona na kraju pogledala i rekla: gospođo, ovo je trća kutija od jutros,
sveže su, dosta se prodaju nemate razloga da mi ne verujete. Hm! Htela sam da joj kažem da nisam gospođa već gospođica  Smile i rekla bi joj da sam kupovala za sebe, ali pošto je bilo za psa fokusirala sam se na ribice.  Smile Na kraju sam kupila.  Smile
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
hahahahahaha Smiley

e tako sam ja kupovao svezi sir i pita mene zena pored: Izvinite, vidim da uzimate dosta tog sira, pa da pitam je li dobar?

reko: jeste gospodjo, odlican je, inace ga ne bi uzimao svom cuki Smiley

Zena stala, pa  Smile , onda se nasmeja i kaze: u pravu ste.... uze 2 i ode  Smile

naravno, jaja donosim od strica sa sela Smiley

kad uzimam sardine i girice, uzimam Ledo-ve  Smile

ponekad mu uzmem sardinu u maslinovom ulju, onu u konzervi i kad pogledam cenu, skuplja je od ribe u povrcu sto uzmem sebi  Smile

PS: slikao bi ga sa komsijinim westijem, ali je to nemoguce uraditi, jer kad se sastave, nevide se ocima, a kamoli kamerom  Smile .... toliko skacu i trce to je neopisivo  Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2012, 12:33:24 od klody »
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Zdravo drugari, Smile

Kako ste? Evo i nas da se javimo.
Imam i neka pitanjca za vas:

Kad ste presli na 2 puta dnevno sa klopom?

I imamo mali problemcic sa usima, jako nas svrbe, pogotovo desno,  pa me zanima da li vi vasim westikama cistite usi i ako da, kako to radite?

Pozdrav za sve vas Smile

http://www.dodaj.rs/f/C/11p/fTJgxIL/dscn0151.jpg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
HTC CHA CHA

Kad ste presli na 2 puta dnevno sa klopom?

I imamo mali problemcic sa usima, jako nas svrbe, pogotovo desno,  pa me zanima da li vi vasim westikama cistite usi i ako da, kako to radite?

Na dva obroka samo prešli odprilike sa nekih 6-7 meseci, a sa nekih godinu dana smo prešli na jedan obrok uveče, pola sata pre šetnje.
Što se ušiju tiče, ako ne možeš sam odvedi westu kod veta da mu počupka dlačice iz ušiju. Uši se tako održavaju.
Možeš jednom u 2-3 meseca da pokvasiš vaticu mlakom vodom i da mu obrišeš uši, tako ja radim.

Zlatan ti je westić.  Smile Mužjak ili ženkica? Kako se zove? Koliko je star/a?  Smile
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Hvala Natasajc, uskoro idemo na prvo trimanje, pa cemo srediti i usice  Smile

Zove se Vito, punimo 4 meseca sledece nedelje, muzjak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
HTC CHA CHA
Daj neku sličicu da vidimo tog bebca.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Jao jako sam se zabrinula, Vitu kao da je palo desno uho, svrbelo ga svrbelo i sad se spustilo  Smile
Sutra idemo odmah kod veta, ali ne znam kako cu spavati nocas, plasim se da nema upalu uha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
HTC CHA CHA
Javi šta je bilo. Kiss za malackog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Kod veta je sve proslo ok, malo mu je bila povisena temperatura, verovatno kao posledica umora i promene zubica. E sad za uho su mi rekli  da ce se podici, palo je zbog nedostatka kalcijuma, verovatno opet zbog zubica.
Juce sam zvala da zakazem trimanje, pa mi je taj covek rekao da je moguce da mu dlacice obaraju uho.
Sve u svemu, mi uzivamo vratili smo se dnevnim aktivnostima, igra i setnja po ceo dan Smiley))

Evo jos malo slicica.
http://www.dodaj.rs/f/3K/Dh/3p6hCLrz/dscn0158.jpg

Pozdrav Natasajc, hvala sto brines Smiley))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Ja sam ovde nova,a imam 11 meseci i problem !

Jedem SVE, do sada sam pojela :

cizme 2 para, carape i sitne igrackice  smo prestali da brojimo, kabal od fena,lap topa, SPORETA, punjace za mobilne, kucnih papuca vise u kuci nemamo isto oko 5 pari, sveske,knjige sve sto nadjem ja pojedem i iscepam toliko sitno da je to nenormalno :(((

E moja vlasnica se trudi da sve skloni od mene ali ne vredi, nasla sam i neke tempere u svim bojama a ona kupila novi cupavi tepih KREM, pa je postao kod mene saren za sat vremena :(( Kada su definitivno SVE ALI BAS SVE SKLONILI OD MENE JA SAM POCELA DA GRIZEM SVOJU KORPU U KOJOJ SPAVAM :(((

Definitivno imam problem,a nisam gladna jer imam granula po ceo dan u ciniji. . .  STA DA RADIM DA POSTANEM LEPO DRAGO KUCE DOK ME U SUPROTNOM NE IZBACI NA ULICU :((
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.