Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Западна Европа – поприште џихада  (Pročitano 11284 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Gde ce balega nego pod govedo ...  Smile

Zvucni prikaz  Skorpionovog baleganja : pljassssss ... pljassss ... pljass..... pljas .... plja .. plj ... p ...  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Nije ti valjda sinak spao na to da pere engleskim fuksama gaće i piše se ko tata na nekog Garavog Džordža Smile

Jel ti citas sta sam pisao? Sin od kumova. Slavonci-Englezi. Mali je 19 godina, imao godinu dana kad su izbegli.
Mali visok, lep, dosao u Slavoniju a klinke se zalepile ko blesave, a ni on nnije ravnodusan. A mama ocijuka buducu snajku.Nisi ti tamo zivela, pa sada ;upas. Tamo ti Engleskinja ispisa troje kopiladi sa tri tate, uzme indemnizaciju od drzave, kucu, sve komunalije placene. Sta bi ti? Za deset funti na rasprodaji obuce dete.
Hrana jeftina, a ona svakog meseca 1800 funti. U Engleskoj ti je bolje da pisas kopilad, nego da budes inzenjer.
Nego ja kazem sta rade, kad ga tata ne poznaje do njegove 20-e.Kad ga opozna, polomi mu rebra.
Imas dvosatnu emisiju dnevno na BBC. Vodi je Trisha, tamo se sastaju, raspravljaju, upoznaju se, optuzuju, sin cerka doznaju sa kim se sve mama jebala.Tata se pravda, bio u zatvor, bio moreplovac itd itd.Mama kaze, jebo si mi sestru, mamu( tastu). Covek se pravda: kad su digle rep? Pish zivi.
U Engleskoj se to gleda: Eastenderi, Trisha i Kraljicin kanal se okrene ponekad da vide dal se neki golub pokakio na Kraljicin prozor, i da li je MI6 intervenisao. Smile Smile Smile
Ta je Engleska RAJ za ziveti. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2010, 14:43:39 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ta je Engleska RAJ za ziveti. Smile Smile Smile
bila.
sada ima toliko imigranata da za 10 godina nece vise ni liciti na onu Englesku kakvu mi sad znamo. smo nekad znali...
« Poslednja izmena: 15. Dec 2010, 14:48:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Aha, divna zemlja za življenje. -Dole sa njihovim glavama!-, što rekoše mladokromvelovci pre par dana Čarliju i njegovoj kamili dok su ih bockali štapovima kroz razbucani blindirani prozor.- Mi da ti plaćamo 9000 funti za diplomu a ti da nam uvoziš cigane i kineze sa državnim diplomama.-
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Aha, divna zemlja za življenje. -Dole sa njihovim glavama!-, što rekoše mladokromvelovci pre par dana Čarliju i njegovoj kamili dok su ih bockali štapovima kroz razbucani blindirani prozor.- Mi da ti plaćamo 9000 funti za diplomu a ti da nam uvoziš cigane i kineze sa državnim diplomama.-
Ja vas ne razumem? Svi su tamo imigranti, a svima dole glave? Pa gde vam je internacionalna solidarnost?
I have a dream, sto bi rekao Martin Kuter King. A 'dream' mu se ispunio. Ko bi verovao pre desetak godina da ce zena iz bivseg DDR-a biti kancelarka Nemcke? Madjar predsednik Francuske. Jos par decenija i videces crnju premijera Engleske ili Francuske.Mi smo se samo malo razvili, pa smo imali na svakom cosku Shiptare za sluge. Nije ti valjalo. Evo ti sada. Evolucija je jasna. Ostaje Beograd sa praznim Srbijanskim selima.A shipac nece vise doci ko sluga, nego da kupi Moskvu. Smile Smile Smile
Jel se Ruski Car zvao 40 godina Zagreb? E za sto godina ce gi bidne Lekaj Dukadjini.
Samo teraj tako. Kradi, pljackaj i cekaj kuratog Rusa na tenku.Kurati Rus ce gi pita: estj u tjebja djengi?
A Ljatif ce mu odgovori: nema gi, imam ja . Smile Smile Smile
Rumuni su 1877-e srusili sve dzamije, zabranili postojanje Turaka, drzali jednu za izlog na Ada Kaleh (poropljeno ostrvo na Djerdapu). Drzali par Turaka koji su kuvali kave, pekli bakljave i isli u ekskurzije. da vide chudo: zivog Turchina.
Sada imaju Arape i Madjare za najvece tajkune. Slusaj malo onog njivog ultranacionalistu (Vadim Tudor). Rumunska nacija vise ne postoji. Tako kaze covek. Smile Smile Smile U Pesti Kineski kvartovi, fabrike, zajednica.
Bolje da dodje da radi, nego ko Varvari da te pece na pragu kuce i dok te przi da gledas kako ti jebu zenu i cerku. Svet se promenio. Skroz. Kriterijum: pamet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
I to sto kazes ...  Smile

IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
šta kažu hoće li al kaida razvalit beograd :p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6300
Ма ти ће да активирају бомбу у авиону пре времена, па ће уместо у Београђанку звекнути на Зеницу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ма ти ће да активирају бомбу у авиону пре времена, па ће уместо у Београђанку звекнути на Зеницу Smile
Ja sam vec jednom napisao da u mojih 20 godina saradnje sa Arapime, jos nisam sreo Arapina koji da zapamti dve stvari. Prvu zapamti, drugu ostavi InShalaah (Ako Bog da).
Kad upoznas Arapina, samo mu recu 'bukra'. To znaci sutra, Refleksno odgovara InShalaah. Ako dozivimo!!!!
I sada meni neko prodaje da su pet pilota sinhronizovano napali one kule, Pentagon itd.
To su mogli samo nacisti sa njihovom tacnoscu.Ili sadasnji Ameri, koji u zadnjih 60 godina, sve sto su naucili je bilo od nacista, koje su zarobili, pa ih posle stavljali da im disciplinuju vojsku.
Inace pre, kao da su dolazili na kampovanje a ne da ratuju. Kako pise Sven Hassel, desetak Nemackih vojnika, je bilo dovoljno da im sjebu diviziju za vreme rucka, da ih zarobe i jos da se pocaste i napiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
Najveća džamija u zapadnoj Evropi
17. decembar 2010. | 22:50 | Izvor: Beta
Hag -- U Roterdamu je otvorena najveća džamija u zapadnoj Evropi, sa dva minareta visoka 50 metara, koja može da primi 3.000 ljudi, saopštile su gradske vlasti.

Vrpcu je presekao Ahmed Abutaleb, gradonačelnik Roterdama, drugog po veličini gradu u Holandiji.

"Nadamo se da će ovo zdanje postati centar dobročinstva, uzajamnog razumevanja gde će svi imati pristup", naveo je Abdelrazak Butaher, predsednik upravnog odbora džamije u saopštenju poslatom agenciji Frans pres.

Prvi sprat džamije, koji se prostire na više od 2.000 kvadratnih metara i ima kupolu visoku 25 metara, posvećen je molitvi i rezervisan je za muškarce. Zzene mogu da čuju i vide imama sa drugog sprata kroz otvore na podu, rekao je portaprol fondacije koja upravlja džamijom.

U prizemlju i na trećem spratu nalaze se školski centar i biblioteka.

Izgradnja džamije je počela 2003. godine i trajala je sedam godina umesto dve koliko je prvobitno predviđeno, zbog protivljenja lokalne ksenofobne stranke, rekao je portparol.

Izgradnju je uglavnom finansirala Fondacija Al Maktum šeika Hamada ben Rašeda al Maktuma, ministra finansija Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Oko 20 odsto od 16,5 miliona stanovnika Holandije su stranci, od kojih je većina poreklom iz muslimanskih zemalja kao što su Maroko, Turska i Indonezija.

Gert Vilders, vođa holandske antiislamske partije PVV napisao je danas na društvenom sajtu Tviter da "toj užasnoj stvari nije mesto ovde nego u Saudijskoj Arabiji".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.