Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:06:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaoshtravanje odnosa Srbije i Hrvatske?  (Pročitano 27863 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kako je počeo Vukovar. Zar nisu Hrvati organizovali oružane grupe koje su noću ubijali viđene Srbi. I šta su Srbi trebali da saviju vrat, i čekaju kamu.

6.5 je se pocelo huskati u Vojvodini protiv Hrvata, neki su uz strah iselili iz Vojvodine... drugo, prvi koji je poginuo u Vokovaru bio je hrvatski policajac... sve fino ima crno na bijelo na engleskom,francuskom, njemackom ... sta god znas mozes da uzmes i cistas...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slatky

Cinjenica je da RSK vise ne postoji, za ta proterivanja Hrvata ja prvi put cujem, ne kazem da nije bilo, zaista ne znam ...

Bilo kako bilo, meni jos niko nije objasnio, zasto se hrvatski ministar danas iznenadio optuzbom? Srbija jeste bila agresor 90-ih, zato sto je preksila ustav SFRJ, ali to ne umanjuje znacaj proterivanja zena i dece, baba i deda ...
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson G 502
Kako je počeo Vukovar. Zar nisu Hrvati organizovali oružane grupe koje su noću ubijali viđene Srbi. I šta su Srbi trebali da saviju vrat, i čekaju kamu.

Ajmo opet,valjda postoji neki redosljed događanja u Hrvatskoj!!!
Ko je počeo sa balvanima i barikadama u ljeto 90' još prije bilo kakvih ratnih događanja,ko je urlikao 89' u Kninu na proslavi  Kosovske bitke "Ovo je Srbija" itd itd..Ko je još dok se u Vukovaru nije događalo ništa 31.3 1991 god.ubio hrvatskog policajca na Plitvicama???
Nekako te sjećanje ne služi!!! Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Slatky

Cinjenica je da RSK vise ne postoji, za ta proterivanja Hrvata ja prvi put cujem, ne kazem da nije bilo, zaista ne znam ...

Bilo kako bilo, meni jos niko nije objasnio, zasto se hrvatski ministar danas iznenadio optuzbom? Srbija jeste bila agresor 90-ih, zato sto je preksila ustav SFRJ, ali to ne umanjuje znacaj proterivanja zena i dece, baba i deda ...

Littlegirl, iz RSK je protjerano 180.000 nesrba u vrijeme postojanja RSK... znaci totalno ocisteno od Hrvata...procitaj presudu Milana Martica i sve ces znati...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 

6.5 je se pocelo huskati u Vojvodini protiv Hrvata, neki su uz strah iselili iz Vojvodine... drugo, prvi koji je poginuo u Vokovaru bio je hrvatski policajac... sve fino ima crno na bijelo na engleskom,francuskom, njemackom ... sta god znas mozes da uzmes i cistas...

Sobzirom da ja živim u Vojvodini , mogu ti reći da su ti informacije potpuno netačne. Hrvate niko nije dirao do 1995 godine , posle Oluje. Mnogi su i ranije otišli iz pohlepe, jer su svoje male bedne kuće menjali za srpske palate u Hrvatskoj. Ne sporim da je 1995 godine bilo pritisaka  na Hrvate, ali sporadično . Otišli su neki i pod pritiskom. Čoveče znam lično Hrvate koji su iz koristoljublja otišli u Hrvatsku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia Galaxy S
Slatky

e sad ovo stvarno nemogu vjerovat, prvi put čuješ Smile Smile ja sam bio prisutan nemoram čitat nikakve presude znam iz prve ruke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob

Sobzirom da ja živim u Vojvodini , mogu ti reći da su ti informacije potpuno netačne. Hrvate niko nije dirao do 1995 godine , posle Oluje. Mnogi su i ranije otišli iz pohlepe, jer su svoje male bedne kuće menjali za srpske palate u Hrvatskoj. Ne sporim da je 1995 godine bilo pritisaka  na Hrvate, ali sporadično . Otišli su neki i pod pritiskom. Čoveče znam lično Hrvate koji su iz koristoljublja otišli u Hrvatsku.

Haahahahaha joj sta ti pricas Perudji....

Evo jedan komentar od jednog iz Vojvodine na ovu temu na b92

Gospodine Jeremicu, ili ste bili suvise mladi, ili patite od kratkog pamcenja.Kao prvo, mi Vojvodjani prvo gledamo sopstveno dvoriste, pa onda tudje. Da li Vam je jasno da smo danima i nocima 1991. na severu Vojvodine placuci slusali kako nam se stakla na prozorima tresu od bombardovanja Vukovara. To nije bilo etnicko ciscenje, nego ubijanje. Da li ste se Hrvatima izvinili zbog toga, pa onda s razlogom opsudili etnicko ciscenje? Gospodine Jeremicu, ako ne pamtite, pitajte nas koji se secamo.
(Vukovar, Dubrovnik, Split i ostalo, 28. maj 2008 15:47)

A gledaj ovo nisam ja pricao o 95. godine...

Godišnjica progona u Vojvodini
6. maj 2008. | 10:08 -> 14:49 | Izvor: B92, Beta
Beograd, Subotica -- Danas se navršava 16 godina od progona nesrpskog stanovništva iz Hrtkovaca i drugih mesta u Vojvodini.

Vojvođanski klub u saopštenju navodi da je 6. maja 1992. godine u Hrtkovcima na zboru građana, u prisustvu predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, pročitan spisak 17 'nepodobnih' građana hrvatske nacionalnosti.

"Oni su pod pretnjama pojedinih izbeglica ubrzo morali da se isele, a 20 porodica hrvatske nacionalnosti nasilno je izbačeno iz svojih domova", navodi se u saopštenju.

DSHV: Besmislena agresija

Demokratski savez Hrvata u Vojvodini podsetio je da se danas navršava 16 godina od kada je u Hrtkovcima održan miting na kome su pročitana imena meštana hrvatske nacionalnosti kojima je zaprećeno da se moraju iseliti.

DSHV je podsetio da je na tom skupu govorio i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

"Taj događaj bio je početak progona nesrpskog stanovništva i ostalih neistomišljenika iz Srema, a poznato je kako su upravo sremski Hrvati bili pod najžešćim udarom", ocenjuje DSHV.

Hiljade nedužnih i lojalnih građana ove zemlje koji nisu imali nikakvu drugu krivicu osiim nacionalne pripadnosti, moralo je da se iseli zbog ubistava, incidenata, pretnji i opšte nesigurnosti, navodi DSHV i ukazuje da se od takvog udara lokalna hrvatska zajednica vrlo teško može oporaviti.

Prema oceni DSHV, vojvođanski Hrvati su žrtve besmislene agresije i rata i nikada nisu dali povoda za takvo surovo kažnjavanje.

DSHV izražava nadu da će postojati snaga da se zajednički na temeljima tolerancije, saradnje, prijateljstva i prihvatanja, po uzoru na Evropu, izgradi novo društvo.

izvor: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=06&nav_category=64&nav_id=297176
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
pa koliko vishe da se izvinjavaju pun mi je kurac vishe od izvinjavanja a jedino sto dobijes za uzvrat je ismejavanje..... Smile Smile

i perudji je pricao o izbeglicama iz vojvodine ne o ubijanju u vukovaru Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia Galaxy S
ma be92 je ustaška tv Smile pa zar ne vidiš tiger2005 da nisu culi da su hrvati protjerani iz rsk jer o tome naravno nije bilo ni spomena na rts pa kad sad netko tako što objav kao be92 što je drugo nego ustaša
« Poslednja izmena: 28. Maj 2008, 22:24:52 od Slatky »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
b92 je antisrpska TV to je cinjenica sad ti mozes da pricas sta oces  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:06:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.